i wish nothing but best for you..

Tjenixen!
Idag händer inte många knop så att säga faktiskt, blir rätt lugn dag, och det är rätt skönt ändå för att jag har heller ingen stor lust att gå ut i detta väder heller, visst är det fint väder och så men blåser ju så in i helskotta! inget vidare roligt!

Ska snart sätta igång med att göra kladdkaka och lite negerbollar, syster och svåger kommer hem och så är det så att svåger fyller ju år idag så då kan man vara snäll och bjuda på lite, vi ska även bjuda på mat. :)

Kanske dags och sätta igång, det är lite och göra som sagt..
Kanske kan slänga upp en bild sen som bevis på att jag kanske lyckas med mina bakelser idag. haha !
Hörs sen! puss!



Hitta en gammal bild på mig från tre sommras tillbaka, haha!


ehehe, ingen rubrik påkommen!

Hej på dig som läser min blogg, hähä.
Idag har jag inte gjort mycket, gjort min dagliga rutin i allafall och det är att kolla på Vampyre diares (Stavning?), sen kolla på greys anatomy, och sjunde himlen, haha :) detta tittar jag på varje morgon om jag inte har någonting annat inplanerat..

Idag ska jag ner på stan m Heidi och mitt hjärta och vi ska fixa lite tills på fredag, då är det utgång som gäller, fasen vad nice det ska bli, länge sen man drog till puls också faktiskt för den delen, så ska bli nice och dra dit denna gång istället för cromwell alla andra gånger, haha :) Men som sagt blir nog cromwell också, men bara kanske ;)

Men nu ska jag fixa det sista här hemma och sen ska jag vi ge oss iväg, vi höres!
Bye, :)


Min goding och jag i lindesberg när vi jobba, <3


oj shieat, här var det dålig med update!

Hej bloggen,
den här uppdateringen suger ju getpung kan jag gott hålla med om, fy satan vad dålig jag är på att blogga.. haha! men ändring blir det faktiskt, från och med nu.
Den senaste tiden har jag inte gjort så väldans mycket, men det finns alltid någonting och göra om man säger så, efter jag kom hem från Halmstad så följde ju mitt hjärta med mig hem för att stanna här i norrköping ett tag, sedan åka vidare hem, och sedan komma tillbaka hit. Så det jag har gjort senaste tiden är att spendera tid med min kära pojkvän, och umgåtts med min allra bästa vän heidi så mycket som det går, och även hastat ihop tid med min lillebror som jag låtit passera förbi många veckor nu. Känns skönt och vara hemma för en stund nu faktiskt, bara kunna slappna av och känna sig hemma..

Snart är det jul också, jisses.. tiden bara springer iväg..
Det var första advent i söndags, och det är inte långt kvar innan det andra advent kommer smygandes i hälarna, dock vill jag inte att tiden bara ska springa iväg nu till jul för jag vill inte min goding ska åka hem, men vi kan behöva lite tid ifrån varandra också. är det inte så det går ut på att ha förhållande? ge och ta? Och ibland måste man känna att man saknar sin goding som jag kommer göra otroligt mycket.... Men inte långt mellanrum tills vi ses igen, självklart.

Ahap, vet inte riktigt vad det finns mer och säga?
Joofan, vi kör på en utgång på fredag, vem ska ut? Vi kör på puls denna start , men blir nog cromwell också! haha.
Lite tidig med att tagga till utgången, men wtf? vem bryr sig? :)



No one can bring me down!
/ teld0o

RSS 2.0