lugn dag.

Godförmiddag!

Hejpåer!

Idag händer det inga knop alls, vill bara ta det lugnt. Ska möta upp mamma senare på HC för att handla hem till grillningen imörn som vi ska iväg på, ikväll blir det tacos för min och mammas del innan hon drar ut på LADIES NIGHT.. Lite avundsjuk man är? nej inte alls.....

Imorse vaknade jag av att Heidi ringde och väckte mig och ville snacka skit, så då var det bara börja prata och kliva upp, när jag la på så ringde ju nästa hjärta..
Min goding ringde och sa att han saknade mig och ville att jag skulle komma ner till Malmö, eftersom han är där.. Men just nu känner jag att jag vill vara hemma med mamma och lillebror ett tag efter varit iväg en hel del, men ska ju åka ner till Halmstad snart iallafall och träffa honom där.. <3

Nu tänkte jag hoppa in i duchen och göra mig iordning innan mamma ringer..
Hörs sen! Hejs..




<3

seg dag....

God eftermiddag!

Sitter här och gör ingenting förutom väntar in min mamma som är iväg på resande fot som alltid, nu skulle hon hämta hem en ny hatthylla.. Inte undra på att hon har för mycket skit när vi har dubbelt av allt för jisses skull.. haha..
Ikväll ska vi ner till Carola och mamma ska klippa sig, sedan ska vi beställa hem pizza och bara mysa framför tvn.. Jag och mamma har nog inte varit ensamma på kanske över ett år, ska bli mysigt. :)
Har inte så mycket att meddela idag faktiskt...

Idag skulle du fyllt 80 år mormor, min högsta önskan är att du skulle finnas vid våran sida tillsammans..
Jag önskar att du kunde få träffa villebus, och villebus kunde fått uppleva det jag och min andra syskon fick göra med dig, det skulle betyda så mycket, men nu finns det ingenting vi kan göra åt det, förutom att leva med orättvisan...
Du ska veta att jag alltid kommer älska dig, och saknaden är grymt stor efter dig, tårarna rinner för dig idag, och klumpen i både magen och halsen finns kan jag lova..
Jag älskar dig mormor, vila i frid... Sov gott...


uppe innan tuppen!

Godmorgon världen!
Idag är jag även uppe innan tuppen tror jag, Villebus vaknade ju tidigt satan och jag är snäll som tar honom till dagis idag också, sen åker han ju hem till pappa så då vill jag passa på att vara med honom så mycket som möjligt ju. Sen kommer det bli en lugn helg för min del, har fått lite erbjudanden hit och dit, men tror nog blir bara en hemma helg med min mamma. Vi behöver nog lite kvalitetstid hemma med tanke på all tid ifrån varandra.

Idag blir det springa och lämna ville, sedan blir det hem och ringa samtal, och sen får vi se vad samtalen säger, och säger dom bra saker ska jag ner till stan med pappa min och fixa ärenden eftersom han gav återbud igår. (:
Men nu måste jag ut i vardagsrummet och kolla vad villebus gör, han kanske gör dumheter.. ;)

Skriver sen.
Hejs!



Gammal bild på mig och villeskrutt.. <3

gonatt.......

Nää nu kryper jag till kojs alla söta som läser min blogg!
Hörs imorgon.. nattinatti!!


...


gokväller...

Just nu önskar jag att jag bara kunde få vara med dig, istället för att du jobbar i Malmö..


Gokväll folket!
Precis ätit maten jag och mamma lagade, det blev kokt potatis, varm sås och fisk.. Väldigt gott faktiskt..
Ikväll blir det lugna gatan och bara ta det lugnt, blir slänga sig i ett bad lite senare, glo på flmer jag laddade ner igår.. Det är så skönt att bara strosa här hemma och inte göra någonting, dock vill jag träffa mitt <3..
Men inte lång tid kvar tills jag åker och träffar honom igen, behöver lite tid hemma för att träffa mamma och dom och även kunna vara ifrån varandra, det behövs också, vi är som hund och katt..

Jag önskar bara att 6 månader var förbi just nu faktiskt!
Jag önskar att tiden bara sprang iväg och vi satte igång och jobba nu igen, skulle vara underbart roligt och skönt, har varit utan tivolit i 2 dagar men det känns som en evighet faktiskt...

Saknar alla underbaringar som man alltid spenderade tiden med.
<3

Nej nu blir det varmt bad.. Hejs.. <3


Trollet själv på bild!

tankar, saknad...

Hejhejhejhej hemskt mycket hej!
Blev ingen staden för mig idag, pappa lämnade återbud i sista sekund, han skulle iväg på möte så..
Sitter här och längtar tillbaka för fulla muggar, sitter även och funderar massor...
Nejmen jag pallar inte skriva, lägger upp bilder på det jag längtar, saknar och tänker på...







/hejs...

Uppe med villebus!

Godmorgon!

Idag är jag uppe innan tuppen kändes de som, Ville vaknade tjugo över sex och jag lovade mamma att ta honom idag och ta honom till dagis så då var det bara att kliva upp och ta honom till soffan ge honom välling och sedan slå på barn program och bara mysa.
Gjort mig iordning och ville också för den delen, bara frukost i magen som fattas, sen är vi redo!
Efter jag lämnat villebus på dagis ska jag träffa min efterlängtade pappa! ska bli sjukt underbart! Men nu måste jag kila, skriver mer sen!
/ Hejs.

Ni får en bild på facet, enjoy!

lugna gatan!

Tjosan i trosan!

Just nu sitter jag och dunkar musik med inouts högtalare när han inte är hemma, höhö..
Ska sätta igång med städningen snart, packa upp väskan och lite sådär eftersom nu ska man vara hemma 1 - 2 veckor så då kan man köra lugna gatan lite.
Sprang och gjorde HC lite förut med mamma och villebus, inhandlade två tröjor från gina, sedan tog jag mamma och villebus en fika på lindahls och åt massor goda kakor, sen sprang jag och villebus runt som två apor i centrum och folk bara skrattade, känns bra och vara hemma igen!

Nu blire städa, sen lägga mig i badet och låta timmarna rinna förbi.. Skönt med semester nu, höhö.
Imorgon ska jag träffa min pappa som jag inte träffat på evigheter och springa och göra ärenden och även ha lite kvalitets tid med min pappa, för länge sen jag hade det sist... Skriver mer ikväll antagligen! / Hejs.

Jag ångrar inte val jag har gjort.
jag ångrar inte hur jag tänkte då.
jag ångrar inte att jag stannade kvar.
men jag ångrar att jag svek dig.

Ojoj.

Hejsan tjosan,
Denna blogg har man ju inte besökt på jag vet inte hur länge, men kanske är också för jag inte har varit hemma dom senaste 3 månaderna och inte haft någon möjlighet till internet för den delen heller, eller någon dator. Men det ska det bli ändringar på faktiskt, och jag ska komma igång med min blogg igen, och börja skriva lite kan behövas faktiskt.
Har upplevt mycket på tre månader, fått sett så mycket, lärt mig mycket.
Innan jag drog iväg i Juni så hade jag bara en enda inställning : Åka hem så snabbt så möjligt..
Men det blev inte som jag har tänkt mig faktiskt, utan det blev helt tvärtom kan jag ju lova, när jag kom dit till Landskrona första gången så insåg jag direkt att jag skulle trivas faktiskt, fick lära känna nya männisor direkt och vi hade det trevligt på kvällen, grill och dans bjöd det på!
Dagen efter var det jobba första gången, lite nervöst men ändå inte, kände mig trygg i vart jag stod i den stunden, den första helgen rullade på bra med jobb och sedan var den första helgen avklarad utan problem!
Sedan var det bara vänta in resten av gänget och sedan rulla vidare mot nästa plats, Enköping!
Lite nervöst att åka med en helt ny främmande människa första gången i en STOR lastbil.
Killen som körde sin lastbil visade sig vara världens underbaraste och en sådan skicklig chafför, vi hade så roligt på vägarna tillsammans, vi satt även och sjöng till radion med våra falska röster även när den tredje i lastbilen låg och sov.
Efter 20 minuter i lastbilen så var nervositeten som bortblåst, jag stor trivdes direkt. (:

Under den här tiden jag har varit hemifrån så har det var så jävla jobbigt på ett sätt, men ändå inte. Så jobbigt att vara utan mamma , heidi & lillebror. Att vara hemifrån dom närmsta ett bra tag gör att man stänger av känslorna ibland för att det inte ska vara jobbigt hela tiden, skulle jag gå och tänka på allt här hemma så skulle jag aldrig klara av att åka härifrån. Men ibland måste man få prova sina vingar, jag är 18 år. Vill inte sitta hemma när man är så pass ung/gammal.

Under tiden jag har varit borta har jag sett mycket , upplevt mycket, lärt känna toppen bra människor som jag kommer fortsätta träffa, det har varit så mycket skratt, men även tårar. I dag ångrar jag inte en sekund att jag åkte iväg, jag har haft det underbart kan jag lova.
Och nu kan jag bara se fram emot igen när jag får träffa mitt hjärta igen. Bara ca 2 veckor, och dom springer iväg!
Men nu blire frulle med mamsi och villebus sedan blire undersöka HC!..
PUSS!


RSS 2.0