segt..

Hellu.

torsdag idag rå. ingenting speciellt händer idag tror jag, mest bara ta det lugnt, skulle bli stan en sväng i alla fall vet jag :)

jag har inte så mycket att skriva faktiskt, :)
^bloggen får ligga på torka ett tag till!

Förlåt men jag har ingen lust till bloggen nu!
Ni märker när jag uppdaterar igen!


tisdag

Hejhå!

Har inte kunnat uppdatera på några dagar för jag har ej befunnit mig någonstans där det finns internet eller dator, men nu är jag hemma i Uppsala så nu kan jag blogga för några dagar framåt.
Åkte hit idag, tågresan gick bra. lite segt, men fick se en ny stad idag. Sala, :)

Ätit taco till middag idag, och även spelat brädspelet bluff med alle, lillebrorsan och svärmor, nu springer alle runt med min " hänt extra " tidning och läser horoskop och allt skit där för både hans mamma och pappa =) haha!

Ikväll ska vi inte göra så mycket förutom ducha och sedan hoppa i säng, imorgon bäre av till Sabbe inne i stan, förhoppningsvis kör vi en runda på buzz så jag kan vinna över henne ;)!

Tjolahopp!
Ni märker när nästa bloggning kommer! Puss.





Slänger upp en gammal bild på mig från alles dator! hejs!

när det inte blev som det skulle.

godkväll.
dagen blev inte som den skulle idag, blev en hemma dag och det ser ut så att bli resten av kvällen också för fritidsgården som vi skulle till har tydligen utekväll och jag har ingen lust att stå ute som en is skulptur faktiskt. det är liksom -10 minus ute?

blir og bara vara hemma och sedan glo melodifestivalen ikväll och äta godis.
hoppas ni alla andra får en gosig och mysig lördagkväll. puss!

tidig lördag

godmorgon. jag är uppe med tuppen men det var för min älskade far ringde så tidigt, han trodde jag var vaken, men jag sov gott tills han ringde.

igår blev det inte alls som jag hade tänkt, vi såg inte lets dance alls utan jag och alle satt bara och prata oh myste och tände ljus.
sedan vid klockan 22:15 gick vi och la oss. båda var svintrötta.

idag blir det hc en sväng sedan hem till alexsandra tror jag och ta en fika, har sagt det många gånger så jag ska fasiken dit nu och sedan ska jag ta och snacka lite med hennes mamma som jag alltid gjorde förr :)

men nu ska jag in i duchen och börja fixa iordning här hemma.
min bror åker iväg idag, så det blir nog ingen uppdatering mer idag. sorry!
bloggar när jag kan igen :)

/ M


lång dag!

hejhå alla trogna läsare.
min kära broder kom hit med farsans minipc så kunde surfa lite idag, jag verkligen önskar och ber att vi får internet snart till lägenheten, segt att inte har internet speciellt nu när jag håller på och skickar in massor cv till sommarjobb och sådant. )=

idag vare skola från 08.15 till ca 13.30, fick sluta mycket tidigare än väntat för det var massor betyg samtal med klassen, och ja jag fick ig i estetiskverksamhet för jag hatar skiten och pallar inte gå på lektionerna, men skulle bara lämna in någon uppgift så har jag godkänt sen. men vet inte ens om det är värt det vafan. Vafan ska jag ha bildkunskaper och musik och dramakunskaper i mitt huvud för?

Ahja. sedan mötte jag upp min love på rese, fick sitta och vänta på honom en halvtimme bara, haha ;) sedan gick vi och tog oss en burgare på max och hälsade och snacka lite med Eva som jobbar där. gulle-eva.
sedan mötte vi upp bror min och kristi på hageby centrum för att handla gott till kvällen.
det bli la TACO till let's dance. ;)

Men nu ska jag börja steka köttfärs för min kära boyfriend har stått och hackat lök ett bra tag nu, måste ha massamassa lök till taco, annars inge taco.
Men kanske bloggar senare ikväll. See you then ;)




ett ämne alla borde förstöra....

Hejhå!

Det är någonting jag vill skriva om eller skriva av mig om och sedan inte behöva ta upp igen. Det är just det här stora ämnet skitsnack.

Alla snackar skit någon gång, och en vit lögn kan man ju dra någon gång. Men jag tycker inte man ska behöva göra det till någon vana eller snacka en massor med bullshit för att man ska må bra och att andra ska tycka om en. Det är bara så fel. Man hör skitsnack varje dag, dag ut och dag in. Och ja jag kan hålla med att vissa delar är sant och vissa saker är inte skitsnack för vågar man stå för vad som sägs bakom en annans rygg så ska man lika gärna kunna säga det till den personen man snackar om.

jag kan erkänna att jag har snackat skit, ingenting jag är stolt över direkt och jag har ändrat min egna personliga inställning till det och det löser inga problem med att snacka skit som jag trodde då förr i mitt liv. Men det är många år sen för nu på senaste åren har jag verkligen insett vad falskhet är och att det finns falska personer runt om sig som man inte tror är falska, men dom är dom falskaste.

Man hör och ser folk varje dag snacka skit och jag har tröttnat stenhpårt på det faktiskt, jag står inte ut med att folk är så falska, och att man måste snacka skit för att få bättre självförtroende eller vad som helst. finns så mycket anledningar till varför folk snackar skit, men det finns inga ursäkter för det, att man beter sig som en idiot!

Jjag försöker inte göra mig bättre för andra eller försöka bevisa någonting som jag inte är, men jag är bara så satanstrött på att höra skitsnack så om ni vill snacka skit, gör det inte i min omgivning. Jag tänker inte dras med i eran smuts. För det är jag faktiskt för bra för.

/ M

om idag.

godkväller.
min bror var här och han hade kvar datorn.
vilken tur jag har, kan jag nörda lite i alla fall =)

Jag har ingenting direkt och blogga nu faktiskt.
jag är mest trött och utmattad. vill verkligen ha lov nu, jag vill verkligen kunna sova ut som en normal människa. men endast två dagar kvar sedan har jag sportlov som jag endast ska spendera i Uppsala, så mys!

Jag verkligen trivs där uppe, sån mysig miljö och alexanders familj är så himla trevlig så det är alltid ett plus i kanten och alles mamma lagar sån perfekt god mat så det är stort plus i kanten :D hahah! matglad till tusen är jag, det kanske syns ;) ? hah nom nom nom. nejvars.


Jag måste bara skriva ner en sak.
Jag hade en sån otäck dröm inatt.
Jag drömde om att en av mina allra bästa vänner dog, och det var så verkligt alltså, när jag vaknade i morse var jag helt blöt i ansiktet för jag hade gråtit så mycket i drömmen och så hade jag även världens värk i mina händer för jag har slagits i drömmen för jag blev så arg och ledsen när jag fick reda på beskedet. Sedan i drömmen var det begravning. Alltså nej nu när jag tänker på det så blir jag helt rörd och illa till mods för det kändes så äckligt.

Så nu vill jag säga till alla mina vänner, nära eller dom som inte är så nära fast vi inte ses någonting eller ses lite men inte så mycket så ska ni veta att ni har en stor betydelse för mig och jag gillar er enormt mycket!
Mina vänner har en väldigt stor betydelse för mig och varenda en betyder lika mycket för mig!
Jag älskar mina vänner otroligt mycket!

in the school..

Hallå.
Slänger in en snabb uppdatering.
ska snart bege mig hemåt. sitter och väntar på kristi.
jag slutade lite innan två men eftersom det var papper som skulle in, eller kopieras så fick jag stanna och då kan jag lika gärna stanna och vänta på kristi så jag får sällskap hem. höhö.

men nu ska jag dra mig för nu smsar hon och säger att hon har slutat.
så ni märker när jag bloggar igen.
segt och inte ha internet hemma, hoppas min bror är kvar hemma så kan jag blogga minst en gång till idag i alla fall ;) hehe! Puss!

/ M 



höhööhöhöhöhöhdjgneogihn



hejhå.
bjuder på en fuckad bild på mig och min älskade pojkvän.
han åkte hem idag för att hämta lite nya kläder han tycker det är tråkigt och gå i samma kläder hela tiden, edan kommer han tillbaka till mig på fredag igen. mys!

idag är det en seg dag, först skola 09.30 till halv fyra imorgon början man åtta. segt som fan, men bara dessa tre dagar kvar sedan är det lov. fyfan så skönt med andra ord.
och jag ska bara spendera mitt lov i Uppsala. mysmysmysmys!

men nu ska jag dra mig. ni märker när jag bloggar igen, förlåt för dåliga uppdateringar men jag kan tyvärr inte göra någonting åt det!
Puss!

/ M


seeegt!

hejhå!
just nu sitter jag på bibban i hageby. hah vad då nörd?
men så är det när man inte har varken dator eller internet hemma!

har skickat in lite cvn om sommarjobb.
hoppas påre bästa nu! denna sommar behöver jag verkligen sommarjobb!

Men nu måste jag dra.
ni märker när nästa uppdatering kommer!
PUSS!



en älskad bild! <3

nervig........



Hejhå!
Nu måste jag erkänna att jag har bloggat tre gånger, skrivit massor med text men varje gång jag har tänkt publicera så har jag glömt att jag har skrivit här! glömskt nog. Lite stressad inför redovsningen och lite nervig, så huvudet har gått i 120km/h idag känns det som. ska bli skönt sen när skiten är klar! :)

nu ska jag dra mig ner mot klassen och läsa på.
för redovisningen blev framflyttad ti imorgon, * förhoppningsvis*

måste kila, tjarå!

in the school....



tjafan, har en håltimme så jag hinner blogga en snabbis!
sov i lägenheten i stan igår som sagt och jag kunde nog inte sova bättre än vad jag gjorde? men nice var det och sällskap till skolan imorse! kan det bli bättre? nej! :)

idag kommer Mr björkqvist till mig. nice som fan!
dock bara varit två dagar i från varandra, men jag gillar starkt att han kommer. min bejb <3

Sitter och ha gjort samhällsläxan som jag fick igår och inlämnad igår, men min lärare förstod att jag lämnar in den idag. feting nice.

Slutar 14:10 idag, rätt okej, hämta upp alle på rese, sedan hämta lillebror, sen handla åt mamma och sedan fritidsgården ikväll med bajb och kristi, as länge sen jag var där och nu ska jag fanimig dit och säga hej! :)

men nu ska jag dra mig, ni har fått uppdatering och jag är nöjd!
vi höres till nästa gång!
Ni märker när jag bloggar nästa gång.
/ en glad M!

i skolan,



hejhå. sorry att jag inte har bloggat någonting. men mycket har hänt och det kommer nog inte bli lugnare än på ett tag tror jag nog. tre prov denna vecka och lite sådär, plus mycket hemma nu. så bloggen kommer lite iklämd. har även fått springa på vårdcentralen ett par gånger för medcin och lite sådär som jag hoppas ska ge med sig någon gång, men som det ser ut nu så måste jag ringa dit imorgon också. :/

just nu sitter jag i skolan, det är då känns de som som att jag har tid och blogga då lektionerna är lite sega och slöa då kan man logga in snabbt och skriva en två rader, när jag är hemma äre plugg och packa som gäller typ hela tiden. lite segt, men ska bli skönt när allting är klart!

Idag ska jag sova i nya lägenheten det menas med inget internet, ska sova där till torsdag. så bloggningen kommer nog bli jävligt seg och dålig. men håll ut!
Så fort vi får internet sätter jag igång med hårdbloggning. i promise!

Men nu ska jag dra mig, lektionen börjar snart dra sig mot sitt slut så måste göra det sista!
ni märker när jag bloggar nästa gång. PUSS!

RSS 2.0