ligger i mammas stora sköna dubbelsäng!

godmorgon världen.
idag blev jag hemma från kursen för jag orkade verkligen bara inte gå. det känns som att någon har rubbat min värld idag. menmen!

idag ska jag och bejb förmodligen till citygross och inhandla tills på lördag :) bejb fyller år på söndag så vi ska fira han på lördag (:

men nu ska jag väcka min kille, gick in och la mig i mammas säng i morse för att piotrek snarka så in i helvete :) haha!

see you later alligater!
/ teld00o


seg söndag :)

hejsvejs :)

söndag idag då , inte det allra roligaste :/
kursen imorgon igen. dock får jag se hur jag mår för just nu är jag dö hängig och genom förkyld.

Vet inte vad som händer och sker idag , blir nog bara ligga i sängen hela dagen och proppa i sig godis och glo massor filmer med min goa pojkvän.. (:

ni märker när nästa update kommer, hejs!


en brud som inte tar skit från någon, det är jag det !

godmorgon alla!

just nu ligger jag i sängen bredvid min fina pojkvän som snarkar mig i örat igen efter jag fixa frukost på sängen till han.
jag ska hoppa in i duchen sen så ska vi iväg :) piotrek får siva ett tag till för så har jag all varmvatten och duchen ifred :D haha.

vi hörs sen!


highfive and talking shit, but you are going home alone, aren't you?

Hejhoe!

Bloggen är varit snustorr under ett bra tag, men jag tänkte jag kan börja igen.
Jag tycker verkligen synd om denna blogg, den går verkligen i vågor, och inte små heller, utan det är ju rena flodvågorna.. haha!
Nejmen just nu sitter jag på kursen, och gör inte så mycket. slutar nog när som helst också, förhoppningsvis, sedan blir det ner och fixa lite ärenden till min kära pojkvän, han kommer och hämtar mig. gulleplutt!

Men kan skriva mer när jag kommer hem , :)
Hörs sen! puss!



jag älskar min galna pojkvän! <3


RSS 2.0