kväll nu...

" look in the mirror, and think for a while.. Are you that person that you thought you would be when you where a kid? "

Godkväller i kylan!

Nu sitter man här och bloggar lite, glor igenom facebook och läser igenom det senaste skvallret, hihi!
Facebook är ju nya aftonbladet ungefär tycker jag, allt händer på facebook numera och inte i den såkallade verkligheten.. haha! skrämmande!
mhm, försöker återgå till min verklighet från bloggen då, kan skriva att jag är klar med precis allting här hemma som jag skulle gjort, :) Allt är finish!
Imorgon är det bara och dra iväg som sagt, lite nervöst är det, fem timmars buss resa, men det går.
Får nöja mig med internet, musik och telefon och massor godis. möhö sen kommer ju bebo och hämtar mig på stationen och sen ska vi ut och äta på kvällen, hur mys som helst. Kan inte mer än avguda honom ibland!

Nu ikväll händer det inte mycket, klockan ringer nio imorgon bitti, ska brassa på pannkakor till bussresan, och ducha och sådant innan jag drar. Bussen startar rullningen kl 16.00 prick! Och jag är i Halmstad 21.00... FY!
Men nu ska jag bädda ner mig i sängen, snart ringer mr P och sen blir det sova.
Godnatt!


Im screaming topp of my life, whats going on?!?!?

Godmorgon!

Hejhå, sitter här nyvaken och har jätte ont i handen, dock vet jag inte vad jag har gjort, uppe på handen är jag även blå, och det gör ont ner i fingrarna... Varför måste allt hända dagen innan man ska åka iväg för?

Okej, idag har jag massor att göra faktiskt.. En hel del faktiskt.. :) Men jag gillar det för då betyder det att det inte är så långt kvar innan jag drar, woho!
Idad ska jag :
Tvätta
Packa
Hämta hem grejer från Heidi
Handla
Städa..
Ja allt man brukar göra innan man åker iväg, så nu måste jag sätta igång tvättmaskinen.. vi hörs sen!
Puss.


if tomorow never comes, would he know how mutch i love him?

Hejsan svejsan!


Har inte bloggat på några dagar, men det har inte funnits tid eller lust till det faktiskt. Dagarna har varit mycket upp och ner om jag ska vara ärlig, kan ju även bero på dåliga vädret vi har i mellanrum..
Jahap, vad har hänt? Njae inte mycket, sprungit på arbetsförmedlingen, umgåtts med min lillebror så mycket som det går innan jag drar iväg tre veckor igen. Känns jobbigt nu faktiskt att åka härifrån, men jag måste få träffa mitt hjärta också.. :)



Kan slänga in ett par bilder på moi och mitt fina ego!
Hörs när vi hörs igen!
/ Hejdooooo..






till dig.

Till min fina teldo! 
Hoppas du blev nöjd hihi <3
/ Lizz (http://Lizettepressfeldt.se)

dag 3, Mina föräldrar.

tjing tjong!
Idag ska jag skriva om mina föräldrar som sagt, och jag känner inte för att skriva någon allmän uppdatering, inte gjort ett piss idag så vafan finns de då att skriva om? Exakt min åsikt, nu rullar vi vidare!


Kan ju börja med att skriva att mina föräldrar är skilda, det har dom varit sen jag var 3, och det är absolut jag inte lider för någonting idag, det kan jag lova, min mamma och pappa har även bra kontakt fast dom lever isär och fungerar bra ihop så allting är bra på den fronten (:
Mn pappa heter Karl-Erik och är 49 gamla år, han är en varmhjärtad person som diggar det mesta här i livet, han är stort fan av bruce willis som han även har lärt mig att älska!
Han är en positiv och stark människa, som vet när han gör rätt och fel, och han ger mig även världens bästa vägledning här i livet, det har han alltid gjort. Han hjälper mig alltid när jag behöver det, jamen vad ska jag skriva mer om min far? Jo , han är världens bästa pappa i mina ögon, Heltklart!

Min mamma heter Seija och är 47 år gammal,
Min mamma är en framåtdriven människa, som även är väldigt öppen för många människor, och väldigt ärlig i sin omgivning. Hon är för det mesta glad men kan även ha sina jädrans sura stunder! Haha!
Min mamma stöttar mig ofta i det jag gör och ger mig dom bästa möjligheterna i livet, hon försöker alltid göra sitt bästa för mig, och det är jag tacksam för, när alla andra har svikit och huggit en i ryggen så har alltid min mamma funnits där för mig..

Någonting jag är så stolt och tacksam över hur mina föräldrar har uppfostrat mig, jag vet att jag är en bra människa, men jag vet att jag även gör dumma val, men det är inte hur min mamma och pappa har uppfostrat mig, utan det är för ibland är man dum och gör sina misstag, men man gör även dom för att kunna prova sig fram och se fler möjligheter i denna verklighet..
Jag kan ge er ett exempel, jag hoppade av skolan här för 2 veckor sen, för vissa var det så jädlrans dumt val och blabla, även min mamma tyckte det, för hon tror man kommer längre med en utbildning, visst kanske man gör det i vissa fall. Men som jag fick veta när jag var på AF = Arbetsförmedlingen sist, var att när du te.x söker till personlig assistent ( som jag även ville bli när jag gick på Haga ) behöver du inte ens utbildning? Så det kändes lite meningslöst att gå på en skola där jag inte ens trivdes med lärarna jag var tvungen att ha i min omgivning, det var absolut ingen fel på min klass. Digga den stenhårt, och jag saknar vissa faktiskt.. Men träffar dom i vilket fall.. Som jag försöker komma fram till är att jag gör mina val för att jag själv vill, inte för att mina föräldrar har uppfostrat mig fel. Verkligen inte!?

Jag är tacksam över den miljön jag har växt upp i, finns dom som har det värre än mig. Jag har även mörka stunder med min familj, vi faller i splitter, men jag vet att alla vi tänker olika, vi ser olika på olika perspektiv, men jag vet att i slutändan så kommer vi alltid vara en familj.. Jag vet det! Jag älskar min familj något otroligt mycket, utan min familj är jag ingen människa!
Familjen Söderlund/Sundström.. <3

lite smått med uppdatering!

Tjolahej tjolaha!

Tisdag idag då, inte hänt så mycket förutom att jag var till tandläkaren två vändor idag, haha.
Först Heidi på morgonen 09:10 sen min egna tur 14:10.. Tur satan att vi inte fick samma tandläkare för då skulle hon väll börja undra vad vi styr med. ;)
Hämta och lämna villebus på dagis för mamma har ju gått och skadat foten stackarn, så jag ställer upp och hämta den underbaraste på dagis..
Imorgon händer inte ett piss, förutom lämna ville på dagis sen hem ringa csn och sånt roligt skit.... Får studiebidrag när jag inte ens är skriven i skolan? Det är ju jävla smart?!!??!?!?!... HATAR CsN!!!
Menmen inte hänt så mycket mer så har inte så mycket att skriva om.. Eller jo en sak, dom bruna högklackade skorna jag köpte är såå jävla sköna och gå i så jag dör, verkligen ÄLSKAR dom! : D mhaha!
Nej nu ska jag bada! / HEJS..

Kom på att jag ska ju följa min lista jag la upp igår!
Min första kärlek :
Oj, ska man skriva ut sånt här på sin blogg? Pinsamt, menmen kör på't!
Min första kärlek hittade jag i vilbergstrakten, första gången jag träffade honom var där, och jag föll som en padda pladdask direkt för honom, han hade utseendet och det lilla charmiga som jag alltid sökte hos en kille då, så då blev han min. Ehm, vad ska jag skriva mer? Vi hade alltid roligt tillsammans, aldrig en tråkig sekund. Hittade alltid på någonting som gjorde att det blev liv i luckan kan jag lova. :D
Om han skulle läsa det här skulle han direkt förstå att det är han.. Men jag har ingen stor lust och skriva ut mer personligt på min blogg. För mycket öron, och ögon.. haha!
Ni får fråga om ni vill veta, tjingbadring!




..

Haha, jag tror jag har försökt göra denna lista 4,5 gånger innan, men nu ger jag detta ett sista försök!
dag 1 - presentera mig själv.
dag 2 - min första kärlek.
dag 3 - mina föräldrar.
dag 4 - vad är kärlek.
dag 5 - i min handväska.
dag 6 - ett ögonblick.
dag 7 - det här får mig att må bra.
dag 8 - mina rädslor.
dag 9 - mina syskon.
dag 10 - min bästavän.
dag 11 - det här får mig att gråta.
dag 12 - det här saknar jag.
dag 13 - mina drömmar.
dag 14 - min första kyss.
dag 15 - detta ångrar jag.

1. Presentera mig själv!
Hej, mitt namn är då Mathilda, kallas oftast för tilda eller teldo.
Jag är 18 år och bor i Norrköping, om dagarna nu gör jag absolut ingenting, medtanke på att jag hoppade av skolan pga av vissa anledningar, men söker numera jobb! Känns bättre så! ehm, beskriva sig själv är aldrig lätt, men om jag ska beskriva mig, såå.. Jag är öppen för alla människor, jag är ärlig, glad och positiv men det ligger ju ett litet finskt temprament nere i mina tår som kan stiga väldigt fort i vissa fall, men ingenting jag strävar efter!
Lite mer om mig kan ni väll nog läsa i bloggen framöver tror jag nog för jag ska ju skriva rätt mycket om mig själv pga av denna lista rå, (:
Hoppas ni får en bra läs stund eller vafan man ska skriva, och så hörs vi! HEJS!

SÖNDAG! O.o

Hejhej, söndag idag!

Hallådär!
Inte bloggat sådär värst mycket men har inte blivit så mycket datasittande faktiskt dom senaste dagarna, men kan ju uppdatera lite vad som har hänt, av det lilla!
Just nu sitter jag i köket och surfar lite och håller mamma sällskap när hon står och kokar sin egna äpplesaft , mumsigt värre!! :)

Fredags, sov heidi hos mig och vi hade det mysigt framför idol hemma hos henne innan sen så klippte hon även mig , och klippte mig kort gjorde hon, dock blev det kortare sist så funderar på att be henne klippa mig lite till (:
Lördags var jag bara hemma, var iväg och handlade och var ute och promenera med mamma, sen på kvällen kom även pappa hit och åt äpplepajen jag bakade som även blev kolsvart, haha men de var gott ändå!
Idag har det inte hänt mycket, drog till stan med mamma för att köpa nya vinterskor som jag fick tag i.. Lägger upp bilder snart!
Sen på kvällen gick vi ner till grannen ( Carola ) och snacka skit och bläddra i beställningstidningar, beställde lite nya underkläder men ingenting mer!

Nu ikväll ska jag ta mig ett bad och glo tv med mamma sedan ska jag vänta att mitt hjärta ringer så jag kan sova gott, :)
Ni märker när jag bloggar nästa gång! Puss!










Underneath your clothes, there is en endless story..

Godkväller!

Rusande fort har denna vecka verkligen sprungit iväg kan jag lova, och det har ändå varit skönt för då rullar denna månad iväg så som jag vill så jag kommer igång på resande fot igen, det ska bli härligt! Nästa station är då mot Halmsatad så jag träffar mitt hjärta..

Imorgon blir det att besöka gamla skolan igen, ni som inte vet, hagebyskolan med heidiskruttan, alltid lika roligt att träffa sina gamla lärare som hatade en när man gick där, men nu så tycker dom om en för nu slipper dom skrika och springa efter en i korridoren, haha!

Helgen blir det lugna gatan som det ser ut som, det finns inte så mycket pengar och då får man stå över det roliga ibland, lite segt som fasen dock.. men det kommer fler tillfällen, (:

Just nu ligger jag med lappisen i knät och skriver här och glor på csi miami, tycker det är så jäkla bra! hihi..
men nu ska jag stänga ner här och mysa vidare..
Hejs!

Åh, du ska bara veta hur mycket jag saknar dig, men nu är det inte långt kvar innan vi ses.. Dom här veckorna har varit långa och plågsamma, hihi.. saknat dig!

..........

Jahap, söndag idag då?

Tjosan i trosan, söndag idag, segaste dagen på denna vecka kan jag lova..
Idag har jag inte gjort mycket, bara sovit och sovit.. och ätit då, hah :)
Kommer inte göra så mycket mer idag faktiskt heller, förutom att min pappa kommer hit ikväll på besök, ska bli trevligt.. Ser jag verkligen fram emot. (:

Kan ju tillägga att jag saknar min korv så eländigt mycket så det gör ont.
Först vara med varandra i tre månader, nonstop och träffa varandra varje dag, och nu inte ses någonting helt plötsligt på tre veckor.. Uchs, så jobbigt kan jag lova.. Men snart åker jag igen, då får jag träffa honom.. <3

Nu ska jag slänga mig i sängen igen och glo på tvn.. Hejs..

toppen mysig dag.

God efter middag/kväll..

Igår blev det en lugn hemma kväll, jag och heidi hade lägenheten hemma hos mig för oss själva för mamma var ute på Ladiesnight, så vi passade på att äta tacos och bara snacka en hel del skit om allt och inget. Mys på högsta nivå.
Idag har jag varit ute i Lillsjön och grillat med mamma och hennes arbetskamrater och det blev lyckat, toppen väder och allt. Perfekt kan jag lova, (:
Ikväll ska jag och heidi förbi gamla gårn och hälsa på, får se hur dom överlever utan oss gamla hängare där ifrån. haha :)
Nejmen jag har inte så mycket tid att skriva, men jag lägger upp lite bilder !
Skriver mer ikväll eller mörn! hejs!


RSS 2.0