29/3-11

Måndag
Jahaa. en ny vecka rå?
Ångest till tusen bara för jag har praktik, jag vill bara ha skiten överstökad så äre klart sen och få gå tillbaka till skolan igen, dock suger den stenhårt också!
Mina tankar ligger faktiskt på att jag ska hoppa av skolan om jag ska vara riktigt ärloig faktiskt.

Idag har jag inte gjort mycket, skruvat ihop min byrå med Carola och bara varit allmänt jävla slö, har ju vänt på dygnet totalt så jag kan inte sova om nätterna heller.
Dock vet jag inte varför, är riktigt trött om nätterna, men kan bara inte somna. För mycket tankar i huvudet nu känns det som. Och då kan man ju inte somna för fem öre!

Men nu har jag ingenting mer och skriva om.
Hörs!



/Mathilda



27/3-11

Söndag.
Godeftermiddag på er allesammans :)
Hoppas ni har haft en bra helg som jag dårå har haft, en hel helg med min allra bästa vän, och fyfan vad vi har skrattat, vi har pratat och även stunder surat för vissa anldningar, men det tillhör det också!
Kan berätta lite kort om helgen bravader dådå.
Fredag: Tjejkväll, äta massor godis, ansiktsmask och tvtittande på bigbrother också såklart haha!
Lördag: slöhemma dag till en början sedan drog vi ner till hc och sedan gick vi vidare till fritidsgården där för det var band som spelade som var vääldigt bra! det gillades starkt :)

Idag söndag då, Var iväg till sydvallen för att kolla in en fotbollsmatch och nej efter första halvlek drog vi, ingen bra match alls, blev bara irreterad för det hände verkligen inte någonting i matchen. Bollen var endast på ena halvan och det hände ingenting. Så då strunta vi i det, :)
Söndag som sagt är det är då man ska slappa, trycka i sig massor med skräp men njae. Inte för mig idag, blev gott i helgen så jag står över faktiskt. Ikväll ska jag inte göra så mycket, jag ska bara vara hemma, ha en liten skön avslappningskväll med mig själv. Bra musik & ansiktsmask och bara pyssla om mig. Det är behövligt efter denna vecka :)

Nu har jag inte så mycket mer och skriva faktiskt, min helg har varit helt super fantastisk och jag är dyngtrött efter denna vecka så kommer nog somna gött ikväll. Eller man kan ju hoppas i alla fall!
Nu ska jag försöka mig på att montera upp min byrå mamma köpte till mig idag!
Fotar och lägger upp sen!





/mathilda

26/3-11

Lördag..
Lång fredag igår blev det, kom inte isäng först halv sex ca och klev upp runt nio. Så inte mycket sömn inatt inte, men det var värt det för jag hade en rolig natt. Hade min bästa vän över på tjejkväll, vi färgade mitt hår och även hennes. Mitt blev så jävla misslyckat så jag vill inte ens visa mig ute faktiskt om jag ska vara riktigt ärlig!
Heidis blev bra i förövrigt, sedan gjorde vi även chokladansiktsmask. Och herregud så vi såg ut, men så mycket skratt och mycket prat och sån härlig natt med världens finaste vän och finaste vänskapen, bättre kunde jag inte få det! :)

Idag bjuder det nog på en utedag tror jag nog faktiskt, ska till hc en sväng senare sen blir det nog faktiskt och vara ute och bara njuta av det fina vädret.
Ikväll äre ju körslaget som gäller för min del, heidi kanske sover över en natt till. Det vet man aldrig, man alltid skönt med sällskap så man slipper va ensam :)

Tänkte att jag kunde va snäll och bjuda er på lite snygga bilder från igårkväll/natt. :)
Ni märker när jag skriver igen, bloggar inte mycket när man har besök!
Puss

. Detta var min kväll!
/Mathilda

trött på't

Torsdag.

Ja, vad ska man skriva här idag då?
Idag har jag inte gjort ett skit, bara varit hemma. Inte min bästa dag idag, känns som allting går emot mig, och jag känner att jag orkar inte ens stå emot. Låter det bara komma, idag är det en sån dag man bara ligger i sängen och tankarna flyr i huvudet på en fram & tillbaks. Man vet inte vad som är rätt eller fel, vad man ska känna och inte känna. Och saknaden efter dom som inte är inom räckhåll, ja den blir allt större och större..

Jag är människa, jag gör misstag men man borde inte dömas efter sina misstag. Jag vet att jag gör fel, jag har också brister, jag är bara en simpel människa.
Jag ångrar vissa saker i mitt liv så in i norden att jag gjorde si och så med och det är någonting jag får fortsätta leva med, och tro mig det gör ont. Så in i helvete!

Jag gillar citatet " life is a bitch then you die" för det stämmer verkligen varför föddes man till svek,otrohet äcklig kärlek som aldrig fungerar ändå hur man mycket försöker för att göra det bästa för sin partner också? Nej för min del är verkligen kärlek överskattat, verkligen. Dom som har den och är lyckliga, good for you. Från min sida, så skiter jag fan fullständigt i den. Lever bättre som singel. Inget lidande, inga tårar, inget svek...

Btw, vill säga grattis till min barndomsvän Maria för hon har förlovat sig med sin trevliga pojkvän Emil. Stort grattis till er och jag önskar er all lycka och ett jävla nice förhållande. :)
Det var ju inte direkt meningen att det skulle komma mellan allt mitt tjat, gratulationen. Men hoppas det funkar för er i framtiden. All lycka till er. You deserv it! <3

fuck this.
ni märker när nästa uppdatering kommer
/teld0o

23/3-11

Uppe med tuppen, eller jag menar ville..
Ja, godmorgon på er, idag är man hemma med villeman, eller eftersom jag inte är på praktiken så får han vara hemma med mig idag för han har feber, dock märks inte det för han är pigg som en sol. skönt det i alla fall :)

Idag blir det storasyster/lillebrorsdag hela dagen, bara jag och lilleman hemma. Och vi ska bara mysa och ta det lugnt, även gå ut i lekparken om det är fint väder och att man förbannad huvudvärk håller sig borta. :)

Igår ladda jag ner dom första tre säsongerna av Oth, (one tree hill). Så ikväll när villeman har somnat och jag väntar in mamma så ska jag lägga mig och glo på några avsnitt faktiskt. :)

Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, vi hörs senare!
Slänger upp några mysbilder på villeman! Puss



/Mathilda

21/3-11 kväll..



Gokväller på er alla.

Jag har inte så mycket att uppdatera förutom att jag var på hc förut och handlade med mamma, gick dit för jag behövde ciggaretter, sen var ju mamma tvungen och storhandla när vi bara skulle dit en snabbis, som vanligt! *suck*

Imorgon är det praktik som gäller, 8-15.30.
Segt som fan, vill bara ha lov just nu. men 4veckor kvar tills det.. omg, jag tror jag gråter en skvätt faktiskt. Är så himla trött på dom tidigarna mornarna..

Ikväll händer det inte många knop, ska läsa boken man fick från skolan i svenska kurs, HATAR verkligen och läsa, men måste göra det. Så man inte blir igstämplad i pannan ännu en gång i svenska. :')
Nejmen nu ska jag kila!

Peace out
/Mathilda.

21/3-11

Måndag.
Hallå på er, bloggen har haft en minitorka och jag har inte orkat uppdatera någonting faktiskt, känns lite meningslöst när jag inte har någonting och skriva faktiskt.
Och ja, jag & alle har slut. Ni behöver inte bomba mig på msn & sms, folk gör slut. No big deal!

Är hemma idag, somnade halv fem imorse med huvudvärk och vaknade även med det, så jag är hemma. Och jag har ingen lust med den där förbannade äckliga skolan heller. Inte långt ifrån från att hoppa av om jag ska vara ärlig, men vill ha en utbildning, men är så bajs skoltrött..

Idag ska jag inte göra ett skit faktiskt, eller jo gå till centrum med mamma som är hemma idag med villeman som är sjuk stackarn, :/
Annars ingenting mer, tycka synd om mig själv och längta till sommaren?

Nae, fuck this.
Orkar inte skriva mer.
Hörs. hejs.
/Mathilda.



21/3-11

Måndag.
Hallå på er, bloggen har haft en minitorka och jag har inte orkat uppdatera någonting faktiskt, känns lite meningslöst när jag inte har någonting och skriva faktiskt.
Och ja, jag & alle har slut. Ni behöver inte bomba mig på msn & sms, folk gör slut. No big deal!

Är hemma idag, somnade halv fem imorse med huvudvärk och vaknade även med det, så jag är hemma. Och jag har ingen lust med den där förbannade äckliga skolan heller. Inte långt ifrån från att hoppa av om jag ska vara ärlig, men vill ha en utbildning, men är så bajs skoltrött..

Idag ska jag inte göra ett skit faktiskt, eller jo gå till centrum med mamma som är hemma idag med villeman som är sjuk stackarn, :/
Annars ingenting mer, tycka synd om mig själv och längta till sommaren?

Nae, fuck this.
Orkar inte skriva mer.
Hörs. hejs.
/Mathilda.


.....

Vart försvann den bra känslan i magen?
Den sköna och underbara känslan i magen..
Jag vet inte vad jag vill längre...

Om det fanns svar till allting.
Man borde få veta iförväg om man gör misstag.

Jag ger upp nu...

18/3-11 kväll.

Gokväll på er sötingar..
Idag har min dag rullat på riktigt ordentligt faktiskt, riktigt skönt.
Först praktik 8.00-14.30 sedan hem och då ringer mamma och säger att hon har hämtat min alldeles splitter nya säng så jag har monterat upp den, medans jag gjorde det så gjorde jag även en storstädning i rummet.
Damsugit, svabbat golv, mublerat om och dammat. Det kan jag behövas ibland, och nu slipper jag tänka på det på söndag då det är slappar dag för mig.

Ikväll händer det inte mycket, vi ska bara nog glo på letsdance och svulla massor godis?
Orkar inte göra så mycket mer ikväll, trött som satan efter denna vecka. Men denna vecka har gett mig väldigt mycket faktiskt, och mest på praktiken. Men även hemma också, och jag är glad att jag nu trivs väldigt bra på min praktik och barnen kallar mig " fröken " :) Då är man en del av dom enligt vad jag tycker!

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga om denna dag faktiskt, ska fortsätta med städningen för jag är inte riktigt klar än heller.

Btw, ville älskar min webbcam, varje gång jag sitter med datorn i vardagsrummet så ska han sitta brevid mig och titta vad jag gör och så vill han också ta kort, varje gång jag klickar upp webben så skrattar han hjärtligt :)
Några snygga bevis på det också ;)



/Mathilda

18/3-11

Godmorgon!
Alla sovit bra? Det har jag gjort, fast jag skulle velat sova några timmar till.
Jaha, snö igen? vad ska man säga? inte förvånad. :)
Men jag klagar inte, kolla på hur dom har det i japan, inga kläder eller hus eller någonting att befinna sig i för att kunna varken få mat , värme eller el.
Vissa klagar om hur vi får snö, ja det kan förvärra trafik och det blir olyckor, MEN kolla dom i japan, dom fryser ihjäl eller dör av svält för dom har ingen mat, eller värme. eller hur, eller el.
Så jag tycker vi i Sverige inte ska klaga för det kommer lite snö, visst äre tråkigt, och man älskar när vårkänslan kommer fram, men dom i Japan önskar bara att dom kunde få lite mat och kläder?

Idag äre fredag, så skönt med helg kan jag lova.
Kör praktik från 8-14.30 idag.
Seg och lång dag idag.
Vet inte vad som händer ikväll, kolla på lets dance och svulla? :D

Hörs ikväll!
Puss
/Mathilda.


saknaden...

Saknaden efter dig är obeskrivlig.
Om jag kunde vrida tillbacka klockan?
Vill säga hur mycket jag älskar dig och bara vara 6 år och kunna sova brevid dig igen och kunna ta dom tidigapromenaderna på morgonen med Ebba?

Allt gick så fort och jag önskar att du inte led, jag önskar att du inte hade ont och du nu lever lyckligt tillsammans med morfar och Ebba. Dom har saknat dig, lika mycket som vi saknar dig nu.
Tårarna rinner, hjärtat värker, klumpen i magen försvinner aldrig. Varje gång jag går förbi kyrkan så slänger jag en tanke till er, er som har nu lämnat oss och vandat vidare. Vi ska alla någon gång gå den vägen och jag hoppas att vi ses.

Jag hoppas att ni är stolta över mig, över det jag gör och vad jag försöker och bli. Jag känner med er varje dag och jag är glad att jag har haft en underbar tid med er.
Den är dyrbar och den ligger långt in i hjärtat och den kommer stanna där tills den jag kommer vandra samma  väg som er.

Jag älskar er så mycket, fast vissa av er har försvunnit för mångamånga år sen, men ni finns fortfarande kvar i mitt hjärta och jag hoppas att ni vet det, för mig kommer ni alltid finnas fast kanske inte i samma räckhåll som innan.

/Mathilda..


17/3-11

Gööd eftermiddag!
Idag blev det som sagt en kort dag på praktiken men det gillades kan jag lova och så fick jag även sluta en kvart tidigare så himla nice! Sen blev det ti stan en snabbis och köpte ett block jag kan skriva i för den vi fick till skolan har jag skrivit ur redan ;D Efter det drog jag och hämtade ville på dagis och det var så mysigt när vi kom dit, en glatt springande pojke på dagis, som vägrade och gå hem. då trivs han nog rätt bra :')

btw, måste berätta...
Kom in en mamma & pappa på dagiset som ville är på och det första tjejen säger till mig är " Ja, du är minsann inte likt din mamma ser man ju. Fast det har du väll aldrig hört förut? :D haha!
Det är så att ALLA tycker jag och min mamma är lika och även om dom inte känner mig pratar folk med mig för dom vet att jag är lik min mamma. haha! lite roligt :)

Ikväll äre slappar dag som gäller, tänkte damsuga & torka golv och sådär i mitt rum så det är fixat tills helgen. Och när jag gick på stan förut sååå läste jag en sån fucking underbar sak! JAY SMITH KOMMER TI NORRKÖPING PÅÅÅÅ LÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG!!! OMMMMMG!!!!!!! :o
haha jag skriver som en fjortis men när jag vet att det handlar om honom, då blir jag fanimig en fjortis! haha, tragiskt nog...

Nejmen nu ska jag röra lite på arlset, trött som faaaaan idag.
Sova tidigt, men får sova ti halv sex i alla fall imorgon. Idag ringde klockan 5 -.-!
Vi hörs!
PUSS!


17/3-11

Godmorgon! Idag är jag till och med vaken före tuppen tror jag, eller det känns så i alla fall! När jag skrev in datumet här i rubrik rutan så märkte jag hur fort denna månad har sprungit iväg, inte länge sen jag fyllde och det var i början av Mars. Helt sjukt, men det är bra det. Närmare påsklovet och närmare sommarn med storm steg :)

Praktik 7-14 idag, lite segt när det är så tidigt, men det funkar väll. Hellre det och sluta tidigare, gick till fem igår och det var riktigt segt, knappt inga barn heller så då blir man ju automatiskt rastlös.

Men idag är det ent tidig dag, det gillas och efter min praktik äre hämta lillebror som gäller för min del, mamma ska iväg en stund efter jobbet för hon ska hämta hem en bokhylla. :)
Så då erbjöd jag mig att hämta ville idag, jag verkligen älskar och hämta honom på dagis för han bliiiir såå glad när man kommer och springer och kramar en. Mys!

Nu måste jag resa på arslet så jag får i mig lite frukost innan jag drar!
Bloggar nog ikväll, orkade inte igår men var helt slut.

Peace and rocknroll!

16/3-11

tjohooojaajaa..
morgonpigg? njae snarare död.
Ingen lust med praktik, det är inte min grej längre...
Går tillbaka till skolan på måndag tror jag alltså...

Men nu ska jag dra!
Puuss



/Mathilda.

15/3-11 ute dag.

Ujuuj vilket fint väder vi har haft idag, så himla underbart, vart ute flera timmar idag, först promenad till hc och tog en glass i solen med alle sedan kom även heidi och så satt vi i solen och bara njöt.
Sedan gick hela gänget och hämtade lillebror på dagis för mamma var iväg och köpte nytt köksbord. :)

Sedan blev det leka i lekplatsen, haha.
Vi alla fyra hade nog lika roligt, dock borde det bara vara ville som hade det men vi alla hade det, sen kollade vi även när byggarbetarna arbeta med traktorerna. Ville var helt inne i det, han brydde sig inte ens om vi gick in eller inte bara han fick stå och titta. Och grabbarna tyckte det också var roligt att deras arbete blev uppskattande =) hah!

Imorgon äre praktik som gäller för min del med positiv inställning och bra attetyd och så jag får den överstökad någon jävla gång så jag får komma tillbaka till skolan :) hehe.

-Tog även några söta bilder på ville ute i lekparken, :)

..

Oh btw imorgon köper jag dessa snyggingar :) !


Nu ska jag fortsätta titta på desperata hemmafruar med min bejb. sen bigbrother, sen ropar sängen för kvällen! godnatt på er underbaringar!

15/3-11

Hej på er! :)

Idag är det ju fan as nice väder ute, har redan varit och lämnat ville på dagis sedan gick jag och alleballe in på kyrkan och kollade in alla fina gravar. Fast man fick en klump i magen när man såg vissa barngravar, vad hemskt..
Men vissa var jätte fina, som jag sa när vi gick där inne på kyrkogården att " vi alla ska den vägen vandra " och jag fick även då en klump i magen, för jag vill inte dö. Jag vill vara helt odödlig och leva HELA tiden. Men ibland så får man ju inte som man vill..

Idag så skle jag ner på stan, men funderar på och ta det på hc ist? :) Hc är ju fan nästan kopierat av stan så vafan spelare för roll om jag går dit eller till staden? Nja inte så stor roll. Exakt min poäng!

Slänger in några bilder jag och alle tog igår med min dator!
AHAHAH! Varning för brist av fritid och socialt liv xD


14/3-11

Godkväller peops!

Idag har det varit en lugn dag på länge.
Syster kom även hem igår och sov över tills idag, mysigt värre.
Har ju haft studiedag som sagt också så bara varit hemma och tagit det lugnt, men imorgon blir stan sen iväg med mamma och kolla på köksbord. :)!

btw: Jag har en as snygg NY bloggdesign tack vare KIM! :)
En toppen underbar tjej som kan verkligen det här med bloggdesigner.
Jag tycker alla som läser detta borde checka in hennes blogg!
http://kiimbergeehammaar.blogg.se/


Nejmen nu ska jag spela lite uno på facebook ;)
Hahah sen ska jag faktiskt se bigbrother, har inte kollat någonting, tycker dom sänder så sent, fan en annan orkar inte va uppe så sent när man har en krävande praktik i veckorna. Men nu idag ska jag roa mig ;D!
Godnatt! Hörs imorgon!



/Mathilda

.......

If you asked me how many times you have crossed my mind, I would say once, because you never really left.
You are still in my mind, and you are going to stay there becuse im not going to let you go.. never..

14/3-11

Hejbloggen!

Halv-dålig uppdatering men det är för mitt internet här hemma bråkar med mig, i tre dagar har trådlösa internet funkat toppen bra, nu bråkar jag och mamma om internetanslutningsladden. haha! Jag vill sitta vid min dator nu ju när jag har en egen, så jag passar på och sno sladden när inte mamma sitter och sedan sätter jag tillbaka den när hon ska sitta. :D

Jag har inte så mycket och skriva om, ledig idag från skolan. sjukt nice, imorgon med är jag ledig. då är det ärenden på stan för min del som gäller, banken, beställa mobilbredband och lite sådär.
Ska försöka få en fika med bästa också, får se om hon har tid för mig. men det tror jag nog ;).

BTW, JAG HARNAMNSDAG IDAG ! ;D


Och ett stort grattis till Linda och Mika till eran son som föddes idag.
Jag önskar er all lycka i framtiden..


Ahjo som sagt, inte mycket och skriva. Då menar jag ordagrannt. ;) haha!
Men kan slänga in några bilder från dom senaste dagarna!
puss.







/Mathilda

frågor & svar ist för bloggande

Du heter: Mathilda.

Smeknamn: Tilda, teldo.

Låt som när du är ledsen  sörjer till? Oj, finns många och olika :)

Vad tror folk om dig? Vissa tror vafan dom vill, men dom närmsta tror nog bra om mig :)

Vad får du ofta komplimanger för? min röv, håret, läpparna :)

Brukar du skratta för dig själv?
Jajo det händer , rätt ofta!

Äger du några converse? njaae,

Brukar du bli för full? nej :)

Är du allergisk  i mot något? Gluten..

Har du haft sex idag?
naeep

Hur svarar du i mobilen? aah?, det är tilda. och bara just aa? :)

Antal timmar sömn inatt? 5.. -.-

Sov du ensam? neej, (a)

När mår du bra?
När jag är med min underba familj, när jag är med mina underbara vänner.

Hur känner du dig nu? Trött, seg. :)

Vanligaste färg på dina kläder?
olika =)

Vad tycker du om fötter? uueh.

Vad saknar du?
min söta kanin (a) <3

Hade du en bra dag igår? den dög.


Rakar du benen? Ja?

När brukar du oftast gå och lägga dig? Runt 21.00-23.00

Är du blyg? nej =)

Sysslar du med någon idrott?
nej. haha!

Är du nöjd med ditt liv?
Yes :)

Är du bortskämd?
nej!

Vad gör du imorgon? Ingen aning.

Vad längtar du till?
sommaren!

Har du bra vänner och äkta vänskap?
Ja och jag älskar dom!

Hur gammal är du? 18 :)

Tycker du om någon just nu?
finns flertal :)

Om fem månader:
ingen aning, kan inte planera så mycket. men har för mig att heidi snacka om kryssning då ;) ?

Vilken tid gick du upp idag? 07:30

Är det okej att gråta?
Yes

När grät du senast? vet inte.

Vill du gifta dig?
absolut

Vill du ha barn? såklart jag ska ha barn, men inte nu

Är du bra på att laga mat?
mäster kock!

Hur vig är du?
som en flodhäst på torra land.

Vad dricker du helst när du är törstig?
vatten, :)

Har du tandläkarskräck? nej

Har du någon gång gråtit dig till sömns? ja


familjen. <3

Jag vill bara kunna skriva av mig lite, kunna skriva vad jag känner, vad jag vill med mitt liv och min framtid och vad jag känner just nu i den omgivning jag lever i.
Det är svårt, verkligen. Och dessutom är det ögon som inte ska se som ser om jag skriver ut för mycket på bloggen..

Jag har nyligen fyllt arton år och ja än så länge är det okej, haha nejmen nu är man välkommen in i vuxenlivet det är nu man ska visa att man är vuxen och kan ta intiativ och eget ansvar och vara verkligen framåt gången till hundra procent, men jag vet inte om jag vill det riktigt än. Jag vill bara vara 7-8 år och springa ute och leka med vännerna på gården där jag växte upp en gång i tiden och som jag nu bor på. Dock inte lika bra som då.

Jag vet inte vad jag vill med mitt liv faktiskt, jag vill ha ett jobb i alla fall som jag trivs hyffsat bra med och sedan vill jag bygga en familj, för familj för mig är nog det viktigaste som finns faktiskt, det är alltid familjen som backar upp en, som finnns där och som kommer alltid finnas där, kanske inte syn eller räckhåll för att kunna se varandra, men i hjärtat så kommer alltid familjen och finnas.

Jag är glad över dom personerna som jag har i mitt liv men även dom jag har haft som inte länge finns med mig, men dom finns fortfarande inom räckhåll för att kunna känna av varandra och kunna meddela om det är något som är fel.
Ni kanske inte tror mig nu, men jag vet att min mormor finns med mig varje dag, jag känner av det, jag har sett henne och att hon finns runt mig och hon kan ge mig signaler varannan dag om att hon finns med mig.
Och jag saknar henne så det gör ont i hela hjärtat, jag är glad över den tiden jag fick med henne att jag fick växa upp med henne som mina äldsta syskon och jag gjorde. Men det som nog gör mest ont är att min käraste lillebror inte får växa upp med henne, han får inte den tiden som vi fick tillsammans, han kommer aldrig få smaka på mormors saft med sockerbitar i , eller äta mackaroner med smörklickar i.
Det sårar mig mest faktiskt att han får inte den underbara och dyrbara tiden som vi fick, Man borde verkligen uppskatta det man har tillsammans med varandra, nära eller inte. Uppskatta det man har för sedan på en minut kan det ju faktiskt vara borta.

Jag älskar mina närmaste högst av allt på denna jord, planet universium. Ja verkligen över allt annat, och jag skulle inte ens ta emot alla pengar, eller guld eller någonting värdefullt för min familj. Aldrig att jag skulle kunna göra det, min familj är det dyrbaraste jag har. Min pappa, mamma, och mina tre syskon. Mitt allt!

Oj nu börjar textfältet bli rätt långt och fyllt, jag kanske ska börja trappa ner lite, men jag vill att alla ska veta att jag värdesätter mina vänner & familj före allt annat på denna planet. Ingenting kommer före dom.
Jag älskar er enormt mycket som alla står mig nära!
/M





Familjen Söderlund/Sundström är av samma kött och blod, och kommer alltid och vara det och jag kommer alltid vara stolt över min familj och älska min familj lika mycket nu som senare! <3

12/3-11

slänger in lite bilder jag har tagit med kamran på datorn jag fick av min kära mor igår =)



Ville gjorde tumme upp som ni ser på två bilder, han gjorde det fär min nya dator och min cam jag har på datorn, han diggar den starkt som fasen :) ! jag med btw! :)

12/3-11

hallå.
jag tänkte slänga in en bloggning, jag har inte gjort så mycket sen sist jag skrev, var ute på en promenad till hundrastgården med familjen så hunden fick springa av sig lite, och nej det är inte våran hund. det är mammas kompis hund som ska bo hos oss i en månad ca pga av stambyte i deras lägenhet. Det ska bli roligt när dom bor här och så har jag en hund jag kan ut och gå med om jag vill ut och gå än att bli hemmasittande för att " man har ingen och gå med " :)

Just nu sitter jag och funderar på varför det inte fungerar med min msn på min dator, ? jag har liksom fixat tre stycken nya msn och jag vet att jag anger rätt uppgifter men ändå står det att det är fel. Och jag förstår inte varför. Det är fler som säger att det strular för dom också. Men jag vet inte, jag orkar inte hålla på och bli sur för att det inte funkar. Men datorn funkar som den ska än så länge och det är skönt, känns som om man sitter och väntar på att den ska pajja eller lagga eller någonting ;) haha! men får hoppas på det bästa :)

Men nu ska jag stänga ner och börja städa i mitt rum. Det behövs kan jag ju lova, behöver damma riktigt ordentligt. Så får se när jag blir klar med det, sen ikväll äre familjepizza och melodifestivalen som gäller.

/Puss. M

12/3-11



Godmorgon people!
Idag är man uppe med tuppen men det är skönt det också , fast jag hade velat haft en sovmorgon faktiskt. men det blir som det blir, orkar inte ligga kvar och tvinga mig själv och sova. då blir jag bara irreterad. Men min finaste kila mig på ryggen från när jag vakna tills jag klev upp, det var fanimig as nice och mysigt :)

Idag är det familjedag som står på schemat hos oss, dock vet jag inte vad dagen erbjuder men vi kommer säkert på någonting, hoppas solen kommer fram och molnen blir lite blåare för då får man en härlig känsla av att våren är här! :)

Men nu ska jag äta frukost och sen får vi se vad dagen erbjuder.
/M

12/3-11

Tjena bloggen.
JAg bestämde mig för att jag skulle blogga nu på kvällskvisten för att ändå få skriva av mig lite också, sitter ju vid min nya bärbara dator också som fungerar superbra. so far so good. jag diggar den, min baby! haha!

Idag åkte jag mamma, låtsas pappa, alle och lilleman och storhandla, nejmen blev en dator till mig, ny tv till vardagsrummet och "storhandling" på city gross i alla fall =).
Super mysig dag =)

Nu på eftermiddagen & kvällen blev det godmiddag sen bär det av till fritidsgården för anna tjatade i veckan om att vi skulle komma dit och snacka lite skit, och vi gjorde det och spelade även lite uno för den delen också. Och jag vann ingen gång av alla gånger vi körde :( bu!

Just det, ni som läser min blogg om det är några som gör det? haha nejmen kan någon ge mig förslag hur man fucking laddar ner msn eller för det går inte för min del, om det är så kan ni gärna komma hem till mig och fixa det åt mig så kan jag va snäll och bjuda på kaffe/te/läsk och en kaka ;) haha!
Hoppas mammamu kommer imorgon, hon brukar vara hajj på sånt ;)

imorgon blire familje dag hela dagen lång, och äta pizza ska vi också göra för den delen och glo melodifestivalen ffs. nejmen nu ska jag sluta skriva, alle har somnat på soffan och jag ska stänga ner här. men bloggar imorgon, och kan nog slänga in lite nya bilder. har ju som sagt klippt lugg också ;) PuSS!

/M



Oh gud vad jag saknar min största kärlek, men jag vet att han har det bra nu och ingen smärta som jag vet att han hade det sista halvåret, men du blev överförväntans gammal och minnen med dig jag aldrig glömmer, ett underbart minne är denna bild när jag och mitt ex låg och sola och käkade chips och så kom stampe och gick in i hela påsen och käkade, man hörde bara hur det prassla och tuggades..

jag älskar dig stampe, för andra kanske du är bara ett djur, men för mig var du en hel värld, en hel kärlek and you still are! <3

11/3-11

hejhå!
tidig morgon idag, men det gillas när det är så fint väder faktiskt =).
idag kommer mr A till mig, de gillas ännu mer faktiskt.

ska ner på stan och möta upp han, sen banken för min del sen staden med mamma också.
igår när jag installera min internet tjänst så fucka de som fan men hade världens bästa pappa som hjälpte mig över luren och fixa det, men sen när jag skulle va duktig och kolla mina pengar så är det första jag gör och spärrar pinkoden. så måste till banken igen. *suck!*

gick på hc med mamma igår, gick in på Cubus och hittade mig ett par jeans och en mössa, så nöjd, jeansen är as sköna och dom sitter as kalas! =)

Men nu ska jag äta frulle och dra mig till stan.
Puss & hej!
/M



'- yeah im talking shit just deal with it - P!nk

10/3-11

d

Varenda bild på denna sida har någonting bakom som medför, många minnen, skratt, tårar & lycka. Vissa hör man inte av så ofta och vissa kanske man ser varje dag nästan men varenda person som befinner sig på denna sida med någon slags bild betyder oerhört mycket för mig och har gjort en skillnad i mitt liv på något eller annat sätt som jag verkligen är glad över.

Var och en bild har mer än tusen ord, som den kan berätta om.
Alla personer som visas på dessa bilder har gjort ett bra inflytande på mig och gjort en skillnad, dom har funnits med mig i ur och skur. Vissa mer än andra och på helt olika sätt och nivåer.

Man är glad att man har en familj, tänk och va familjelös? Ingen bror man kan bråka med, ingen syster och låna smink eller kläder av, ingen mamma man kan gråta ut hos när man vill, ingen lillebror som kommer och brottas med en på morgonen för att få upp en ur sängen?

Och alla dessa husdjur man har haft genom åren. uj uj uj. Vilka minnen, vilken lycka och så måste jag tillägga vilken sorg också.
Mina kära kaning som ni ser bilderna ovan gick bort 13/2-10 för mig. Dagen innan alla hjärtansdag, vilken sorg, vilken smärta. Den sitter i ännu, det känns som han är hemma hos pappa eller fortfarande i blacka. Han är inte borta för mig, han är bara så pass långt borta att vi inte kan ses. he is still the king in my heart, <3


Ja ni fick ett lite anorlunda inläggidag,
men hoppas ni gillar det!
Nu ska jag dra.
/M

9/3-11



jag diggar denna bild stenhårt.
frågamig inte varför.
men den medför så mångamånga minnen.
vill dra tillbaka klockan igen..

om man ändå kunde få dra tillbaka klockan.
alla gör misstag!

9/3-11

Godmorgon.
Fuck vilket underbart väder vi har haft i 2 underbara dagar, och det börjar luta sig mot helg nu också, ännu bätte..
Jahap, idag skulle man haft " må bra dag " iskolan men eftersom jag var sjuk när dom valde till dagen så fick jag tydligen inte vara med fast jag sa att jag ville välja, men det sket dom fullständigt i. Men ringde praktiken och sa att jag skulle va i skolan idag, efter det kolla jag min mail där det står att jag ska va på praktiken! så sur jag blir!

så idag blir det en hemma dag för min del , drar iväg till skolan sen senare under eftermiddagen och ser vad dom kan erbjuda på " workshopen" som dom kalla det. haha!

Jag sitter just nu och lyssnar på P!nk- the one that got away. sån underbar röst!

Ahja , jag bhar ingenting mer speciellt och skriva faktiskt. Och min stavning suger, kan inte ens skriva ordentligt idag, känns som om tanigneterna flyttar på sig när jag ska skriva, och det slutar med att jag får sitta och sudda hela jävla tiden. Så blir bara piss sur, så skriver inte någe mer nu!

/M



blir nog klippa lugg idag, bästaste heidi kommer hit och gör det på mig förhoppningsvis (a)

7/3-11

gokväll!

Idag blev det en seg dag som fan.
Gick inte på alla lektioner idag för det var en grej som gjordes som gjorde att jag inte gjorde det. Men ibland kan man faktiskt ha en bra dag och idag var min dag inte det bästa utan det fick bli som det fick bli.
Efter skolan vare banken som gällde, fixa internet dosa och etc. Så det är fixat och klart tills pengarna rullar in. höhö.

Ikväll har jag inte gjort ett skit, somnade en stund förut runt sex och vaknade halv åtta och då tappade mamma upp ett bad åt mig. gullemor.
Nu ikväll ska jag inte göra något mera, och mamma har ju somnat på soffan redan så jag är den enda vakna. Lite trist, men jag sov ju förut så ;)

En sak som mamma alltid säger & gör..
" Åhh tilda det är en bra film klockan nio ikväll, kan vi se den?
-jag: Visst kan vi de. :)
Mamma - Tio min efter filmen har börjat: ZZZzZZZZZzzzZZZz så sover hon..
Måste tillägga hon gör det VARENDA GÅNG!

hihi. älskarmin mor.
Nu ska jag lägga mig, så jag orkar med 7½ timmes barnpraktik imorgon. tjoho!



hitta en gammal bild som fan. enjoy! ;)

7/3-11

Sitter i skolan nu då och jag gör inte så mycket.
Var nere hos kuratorn ett tag och snackade så nu väntar jag på att min nästa lektion ska börja, sista lektionen som är en och halv fucking timme. Naturkunskap! fan...

Men nu ska jag röra mig.
Efter skolan blire stan med heidi, ska fixa banken och köpa tobak!
Hörs. Cya.



Mina brudar förgyllar dagarna i skolan. GULDVÄRDA TI MAX!

godmorgon

godmorgon.
klockan är ca halv 7 och jag är vaken, och har till och med duchat vid den här tiden, så jag är nöjd. Ska bara på med ansiktet sen äre klart och traska iväg till spånkan =)

idag är det skolan till kl 16.00 som gäller för min del, rätt sugande faktiskt. Speciellt när man bara har en skoldag i veckan , då kan dom väll va lite hyggliga med en snällt schema. Men naej då!

Men nu måste jag kila mig till rummet, måste gö mig i ordning!
Vi hörs sen!
/M



, <3



Hej hå.
Som ni märker så har jag fått internet igen och kan blogga. hehe.
Har suttit och rensar på mappar och massa gamla bilder från förr.. Blev 700bilder och 26st mappar jag slängde, inte lite skit jag har på min dator. Och det är endast min mapp!

Men nu ska jag se bigbrother, och ikväll hoppas jag fanimig Cilla åker ut. Vafan gör hon i bb? herregud. Men aja, cya!

helgen!

hejhå efter helgens bravader !

Det har varit full rulle hela helgen för min del, fyllde ju som sagt i veckan, och det firades. kan jag lova!
Igår var det fest hos mig, folk kom hit och drack, sedan utgång. Kvällen gick i vågor vissa delar bra, vissa inte =)

Imorgon är det skoldag för min del, ska ta itu med min praktikplats som jag vill byta. Så får se hur det går, men hoppas på det bästa..

Slänger upp bilder efter helgen. hoppas ni gillar det ni ser, höhö!


bloggtorka?



Heeeejbloggen!
Snacka om bloggtorka till max?
Eller vad säger ni, haha!

Uppdaterar lite kort för har inte så mycket tid just nu. Har fyllt18 så denna helg har varit fartfylld och den fortsätta så nu också ;)
Praktiken suger, ska begära och få byta snarast!

Ahja, nu har jag inte mer tid, duchen väntas och sedan kommer folk! Cya!

RSS 2.0