rolig helg (;

Hejhej uuunderbara blogg! :)

Jag har inte så mycket att uppdatera, kan säga att jag har sovit hos heidi sen igår, och sen så ska jag sova här inatt med. jag har det underbart kul med världens bästa tjejkompis, och kvällen igår var obeskrivligt kul även as dålig!
vissa grejer som alltid ska förstöras, men jag hade åtminstonde kul hälften av kvällen =)

men nu ska vi kila t hc och köpa godis. hehe!
puss och & kram syns på stan.
uppdaterar snart igen :)!

morsning

godmorgon.
det blir ett tidigt blogginlägg känner jag. klockan är liksom bara åtta, och nej jag är inte i skolan. jag kände att jag och min mage vill inte komma överens idag, och den vann. så jag blir hemma idag, men har med mig några böcker hem så jag inte kommer efter allt för mycket.

igår gjorde jag inte mycket kan jag lova, fick skjus hem från skolan igår av bror och niklas, det var nog det bästa på hela dagen, slapp jag vänta en timme på nästa buss. -.-
men sen fika vi med dom, och sen var det kväller redan. jag hatar att gå långa dagar i skolan, hela dagen försvinner då liksom.

jag har inte så mycket att skriva faktiskt. men där fick ni lite, försöker skriva lite varje dag i alla fall :)!
skriver mer sen, ska lägga mig ett tag till, sen ska jag sätta igång med plugget.
engelskan ska va inlämnad idag, frågorna ska bli klara, ska börja läsa en bok. ja lite plugg finns det alltid i bakfickan.. hejsvejs!


Uaaah. depp inlägg, varning!

tjenix, eller ska jag säga godkväll?

lång dag idag har det varit, men helt okej ändå faktiskt.
ännu längre dag imorgon, skolan 8.10 - 16.00.
men får se det positivt, får en utbildning. men svårt och tänka så när man får kliva upp kvart över fem. men nåja, nog snack om det.
jag ser fram emot min helg, även om den inte blir som jag ville. Men ska träffa världens underbaraste vänner, så varför inte liksom? Får träffa världens bästa killkompis, som jag inte har träffat på över ett år och lite till.

jag känner just nu att mitt liv är upp och ner, och jag gillar det inte. vill stå på en bestämd plats där jag står och vet vad jag vill. men i guess att det ska vara såhär? right or wrong?
orkar inte direkt gå in på det, många ögon som inte borde se detta för det börjas jämt snackas, eftersom folk inte kan hålla sin käft stängd.
Norrköping, skitsnackstaden - det du inte vet om dig själv vet alla andra ungefär!
Fast nu ska jag inte klaga, i just live maa fucking life, that's it!
Keep talking shit about me bitches, you are just making me famous!

Nu ska jag sova!
gonatt!


måndag!

Hallå allihopa!
Nu har jag lite och berätta.
Skolan börja idag, och jag såg fram emot det, träffa underbarisar i klassen, sjukt kul :)
hade dessutom idrott och kristi var dessutom med och gjorde allt roligare, fyfan vad kul vi hade, och fyfan vad jobbigt det var, styrketräning är kul, men jobbigt. jag är liksom inte gjord för att träna (a)
men satan vad kul det var, när jag och kristi låg där som två strandade valar och gjorde sit ups!
inte skrattat så mycket på länge (:

nu ska jag och mamma ta oss en promenad och se om våran lilla älskade kiosk har en rullapparat, för ville tog sönder min för några dagar sen, så nu hoppas jag verkligen att dom har en! dessutom en billig jävel för min bank vill ingenting annat.

Slänger upp lite bilder från webbkamran som jag & ville tog :)!
världens underbaraste lillebror! <3


hoho. sorry!


Hallåe. det var ett tag sen jag skrev, och im sorry för det! men har liksom tappat all motivation för att uppdatera bloggen när det inte händer så mycket. men kan berätta lite rå. hade praktik i 2 veckor på Sörgårdens förskola här i skärblacka, och jag trivdes som fisken i vattnet. kunde nog inte få bättre praktik, helt galet så jag trivdes. barnen helt underbara, och personalen var helt klockrena! (:

förra helgen spenderade jag i nva med heidi, och jag kan säga att den helgen var nog en av dom bästa helgen någonsin! fyfan vad kul jag hade. ojoj!
det blir att ta om en helg igen, men denna helg får jag stå över för jag är sjuk. :(!
så det blir nog nästa helg ;)!

Denna helg ska jag bara ta det lugnt och försöka friskna till lite.
sen börjar ju skolan komma igång igen, så då måste man orka med det också -.-
men vi kör på't!

Nu ska jag fixa te till mig, fick en mugg från ville igår, fast mamma köpte den där det står världens bästa syster på, jag har alltid klagat på mamma, för alla i min familj har egen mugg, mamma har en med sitt sjärntecken, pontus har en med sitt stjärntecken, lina också, jocke har en egen, fast med raggarbilar på, och jag har haft en med stjärntecken på för hundra år sen och den har varit trasig i hundra år sen, så nu fick jag äntligen en ny. och så fin den var, haha. ni tänker väll " hur fan kan man bli glad över en mugg " ? Jo jag kan. för den var så fin, och så var den från lillebror. tanken som räknas vettni!

Jag uppdaterar när jag får någonting mer smaskigt att skriva om.
puss på er som läser även om jag suger på att uppdatera!
Love all. / teld0o



Världens sötaste lillebror. jag älskar dig över hela mitt hjärta, <3


RSS 2.0