Dag 1.

Dag 1, Presentera mig själv.

Tjohejsan, mitt namn är då Mathilda Sundström, och jag är 18 år, bor i norrköping och pluggar första året på Barn och fritidsgymnasiet. Jag är en rätt öppen tjej, jag är oftast glad och empatisk och väldigt ödmjuk, kan vara en riktig mjukis ibland, men dom som nog inte känner mig så bra, kanske tycker att jag är en dryg liten sak som är glapp i käften, men det är så jag också kan visa mig för att jag inte vill visa mitt riktiga jag för fort för andra, för att visa sitt riktiga jag för andra fort har jag lärt mig att man inte ska göra. Dock behöver jag inte gå in på det just nu, men jag är glad och framåt hela tiden, och försöker alltid se de positiva i det negativa! (:
Japp, det var min presentation om mig! I hoped you liked it! (;



En bild också får ni! Enjoy!
/Miss S

.......

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera min blogg med nya grejer hela tiden, så kan jag göra en sådan här listgrej så kanske det blir bättre.
dag 1 - presentera mig själv
dag 2 - min första kärlek
dag 3 - mina föräldrar
dag 4 - vad är kärlek
dag 5 - i min handväska
dag 6 - ett ögonblick
dag 7 - i min handväska
dag 8 - ett ögonblick
dag 9 - det här får mig att må bra
dag 10 - mina rädslor
dag 11 - mina syskon
dag 12 - min bästa vän
dag 13 - det här får mig att gråta
dag 14 - det här saknar jag
dag 15 - mina drömmar
dag 16 - min första kyss
dag 17 - mitt favorit ämne
dag 18 - det här saknar jag
dag 19 - detta ångrar jag
dag 20 - det här upprör mig

/Miss S

tisdag..

Hejho.
Idag har jag tagit mig en sovmorgon, fast jag inte skulle de. bra va? nej (:
Men nu är jag iordning fixad och inväntar maja så ska vi sedan brumma iväg till skolan.

Dålig uppdatering, iknow. skriver mer ikväll!
/Miss S.

känslor och minnen..

Det var jobbigt och se det huset igen, som var ett hem innan för mig.

- Innan jag flyttade ut till skärblacka så var jag så pissförbannad på min mamma så det var hemskt åt det, jag svor på henne, jag gjorde allt för att vi skulle bo kvar i stan. där jag hade allting. mina vänner, skolan.
Jag var borta hela den sommaren när familjen var hemma och packade för flyttningen, jag var i stockholm hela sommaren och jag gjorde ett enda knop i flyttningen, jag vägrade.
Dom första tre månaderna pratade jag knappt med min mamma, jag sa bara det nödvändigaste till henne. jag undvek henne så mycket som jag bara kunde, jag var så arg.
Dom första månaderna som jag bodde i skärblacka var hemska tyckte jag, jag hade inga vänner, jag kände inte en enda jävel , det var på landet, och det tog minst 40 min med bussen in till stan till närmsta vän inne i stan. Min mamma hade förstört mitt liv tyckte jag då, hon hade gjort mitt liv till ett helvete..
Samtidigt som jag flyttade till blacka bytte jag även skola, jag gick från hageby till Marielund, och där lärde jag känna nya människor som bodde ute i stinkeby. kan ni tänka er, vänner där ute! lyllos mig va!
Jag lärde känna Erica, en tjej med väldigt stort hjärta, en toppen tjej. Vi gick i samma klass på marielund, och utifrån det blev vi vänner. Vi åkte tillsammans till skolan och sedan träffades vi även på fritiden. Och vips, där hade jag ett liv också ute i skithålan.
Under tiden jag bodde där så började jag gilla stället mer och mer, man kom in i samhället mer, och man blev mer och mer van vid buss & tåg trafiken som var helt nytt för mig när jag flyttade dit :)

Jag fick ett helt nytt liv där ute i skärblacka, jag såg från ett helt annat perspektiv när jag bodde där och inte nog med det jag insåg mina vänner verkligen var, jag förstod inte det innan. Och jag har nog aldrig i hela mitt liv kännt mig så övergiven eller så sårad av mina så kallade " vänner ".. Jag satt inne i 8 månader ca och gjorde inte ett skit, väntade faktiskt på att dom som sa " vi kommer alltid kunna ses " " ingenting kommer ändras när du flyttar tilda " " vi finns här för dig " .. skulle höra av sig. men ingen gjorde faktiskt det, ingen! Det var då jag insåg vilka mina vänner igentligen var, inga vänner alls...

Inte nog med det så gick min underbara mormor bort under tiden jag bodde där ute och det blev inte bättre för när vi var hos mormor när vi var små så var vi i skärblacka, hon bodde där. Och jag vet inte hur många gånger jag gick förbi hennes hus, med gråten i halsen. Klumpen i magen försvann aldrig, och varenda gång jag gick därifrån så grät jag som en liten treåring hade tappat bort sitt gosedjur.
Min mormors bortgång var verkligen inte enkel, fybubblan. Och den har inte släppt ännu faktiskt, man sörjer. Jag går ofta till minneslunden för att prata med henne, eller prata kanske jag inte ska skriva, men hon ser nog om jag behöver sitta där ett tag.
Jag saknar henne så fruktansvärt mycket, och jag älskar henne så jag spricker, jag skulle göra allt för att få tillbaka dig några år mormor, hon blev bara 79.. Och inte ett enda grått hårstrå på sitt vackra huvud. Minä rakanstan sinua. <3

Jag har så mycket minnen i från skärblacka som jag skulle göra allt för att få tillbaka, jag har så mycket skratt & glädje fast det var en helvetes fas att flytta dit faktiskt.
Jag fick lära känna nya underbara människor som fick mig och inse vad vänskap & kärlek är för någonting. Och jag har aldrig haft tråkigt med er en enda gång faktiskt.. Ni har alltid fått mig och må bra!

Dock har jag ett tråkigt minne från skärblacka, och det var när min älskade bästavän gick bort. Nej tro inte att någon har dött nu! Men min älskade kanin gick bort dagen innan alla hjärtansdag och jag har aldrig nog varit så förkrossad i hela mitt liv.. Jag var så ledsen, så ensam. Han fanns runt mig i tio år, i hela tio år. I vått & tort, min älskade kanin!
stampebus. <3
Jag kommer ihåg en kväll då jag, adde mitt ex, erica och pelle var ute och åkte lite bil, vi tog även en glass vid anitas kiosk då (: nejmen vi var ute och åkte, och så frågade jag pelle om han kunde köra mig till en plats, det var där vi begravde stampe, men mitt lokalsinne är inte det bästa, så tur var följde adde med, och han kunde vägen. Och när jag kom fram till stampe så bröt jag ihop, totalt, jag kommer ihåg känslan jag hade i mina knän som gjorde mig helt knäsvag, adde stod bakom och öppnade famnen direkt och jag bröt ut i tårar. Men graven var lika fin som den var är jag lämnade den första gången. Sen dess har jag inte varit där. Får dåligt samvete och bara ens tänka på det...

Oj, detta blev ett långt inlägg måste jag säga, men ibland får jag bara för mig att skriva och det känns riktigt bra faktiskt. Och om ni inte orkar läsa så behöver ni inte, men skönt att få skriva av sig faktiskt.
Men har sjukt mycket mer jag kan skriva om, det här inte ens en fjuttedel som jag upplevde i blacka, det var sååå mycket mer, och tack alla som fanns vid min sida! Ni är verkligen underbara, och Erica stort tack till dig som fanns där. Du fick mig alltid på bra humör!

Lite bilder ska jag nog rota fram! (:

Vila ifrid gubben min! <3

<3

Adam försöker lära Erica hör man kör en sån där moppesak! Det slutade med att
Erica körde in i våran häck!

Erica hittade villes vikingahatt och var bara tvungen att leka lite viking, pelle står i bakgrunden
och undrar om det är hans flickvän eller inte? :)

Men nu ska jag inte skriva mer, nu blire ett bad för mig. sen ska jag träffa heidi, tjing!


lördag, (:

Hejhej alla goa glada människor!
Lördag idag och jag är uppe tidigt som vanligt, nejmen jag ska hjälpa mormin idag och bära massor med skit, hon behöver sin starka dottra :D haha!

Nejmen jag hinner inte skriva så mycket just nu, men slänger in en liten uppdate så ni inte tror att jag glömmer bloggen igen (:
Btw, älskar låten med jlo ft pitbull - on the floor! Assååå maaaan bliiir så partysugen!!! (:
Men den 28e så dansar jag och heidi röven av oss pååå dansgolvet! :D

Men nu ska jag iväg!
Hörs ikväll darlings.

Btw, haha. FINLAND - SVERIGE på söndag i hockey vm. kan det bli bättre?
Soumi tar hem det här och sätter sverige på plats och vsar hur man ska spela hockey!




/Miss S

slödag!

Hejsan i värmen!

Är det inte underbart när det är sånt här väder ute?
Man kan juu inget annat än att vara glad när det är så, man blir brun när man är ute, och man kan äta glass i solen och bara njuta, slippa den där äckliga kylan ett bra tag nu. Nu ser vi fram emot sommarn!

Hade en soft skoldag idag faktiskt, först kuratorn kl halv nio, sedan hade vi bkf = barn kultur oh fritidsverksamhet, dock gick vi på stadsmuseet idag, inget kul. fyfan vad uttråkande, varför ska vi veta saker som hände 200 år sen? Om det inte händer igen så behöver vi inte heller veta vad som hände då. Tack!
Sen efter det fick vi sluta. (: Tjoho!

När jag kom hem skulle jag vara barnvakt till min älskade söta lillabror, men han sov när jag kom hem, och sedan när han vaknade gick vi ut i parken en liten stund och satte oss i sandlådan :) Mys!
Sen efter det har jag inte gjort så mycket, blir en seg och lugn torsdag idag, :)

Imorgon äre planerat att jag och heidi ska till himpa och sola imorgon, hoppas på bra väder, jatack! :)
Nu ska jag hänga tvätt, plikten kallar!
Kanske skriver ikväll!
/Tjing

p.s några bilder ! ;)


/Miss S

snabb uppdate!

Har varit på vinden och rensat med mamma, heidi kom hit och höll ett öga på villeman så länge, men det gick bättre än vad vi trodde så vi var klara på en kvart! :) Sen blev det käk, kasslerlåda med ris och sjukt god sallad till! mumma!
Blir gårn en sväng ikväll med heidihoe (:

Nu blire ut i lekparken med heidi, mamma & lillebror!
Tjing!





/ Miss S

.......

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks, no it don't breakeven...

What am I suppose to do.
When the best part of me was always you and,
What am I suppose to say.
When I'm all choked up and you're okay.

I'm falling to pieces,
I'm falling to piece...



långdag!

Godkväller!

Nu är jag hemkommen från läkarn med heidi som jag var så snällt följde med på idag, hon ville verkligen inte gå och själv och då självklart ställer man upp, och efter det bjöd hon på glass! Mysigt värre.

Idag har det varit en lång dag känner jag faktiskt, vaknade sju, blev upphämtad halv 8, gick i skolan till lunch, sen hem äta, ner på stan med heidi och sedan hem, och nu ikväll ska jag iväg till gårn. (: Gillar att vara ute också när det är så bra väder!
Imorgon är det en rätt soft dag iskolan, börjar tio i elva sedan slutar jag runt 14. Sedan ska jag och mamma rensa vårat vindsförråd. ohmy!

Men nu ska jag in i duchen för det har varit sjukt varmt ute idag när man har sprungit ute, så man måste ju ducha så man inte luktar skunk! haha (;
Skriver kanske ikväll. Eller imorgon!
/Miss S


tisdag.

Hejho!


Kör en liten snabb uppdate från skolan just nu, har inte kunnat blogga hemifrån, dock vet jag inte varför. men det var någe fel på bloggsidan iguess. men now im back on track.
Men som sagt, sitter i skolan just nu, ingen lärare och ingen lektion, det är sådna här lektioner jag gillar, haha!

Nejmen nu ska jag och tessibus ut och sätta oss i solen! Gött.
Pusshejs. / Miss s


mysdag i sörping!

Hejho.
Söndag eftermiddag, redan.
Back to school tomorrow, fan. Vill inte!


Haft en underbar helg med min mamma och lillebror, vi har spenderat hela helgen tillsammans, och jag har haft det så underbart kul jag och mor min, har nog aldrig unnat oss så mycket tid tillsammans på så länge som vi har gjort i helgen faktiskt. Och det var nyttigt för bägge oss. I alla fall för mig, man behöver sin mamma ibland. mer än vad man tror! At least i do.

Har inte så mycket och skriva, ehm. vart i sörping hela dagen på marknad, har gått och gått runt. Så mysigt, toppen väder, och massor mysigt folk där, (:
Tog oss en glass i solen, och gick och kollade i alla stånd, hitta mig ett par fräcka randiga strumpor och en väska! Tack mammut <3, menmen. nu blire grilla, det börjar lukta gott faktiskt. Så nu ska jag kila ut dit! Ha en mysig kväll. Det ska jag ha !

Btw, har försökt ladda upp bilder på jeans jackan och bootsen jag köpte igår, men bloggsidan fuckar för mig!? Är det någon som vet vad det är för fel?.... Blir en aning sur på't!

/Miss S

mys lördag!



Godmorgon!
Idag är jag uppe skapligt för jag ska iväg med min mamma och min lillebror, (:
Vi ska iväg och kolla på koutsläpp? haha. Lite små gulligt ändå tycker jag, när kossorna är ute i hagen, är det inte då sommarn är påväg? Jova, tror så!
Efter det ska jag och min mor och lillebror iväg till ingelsta och kolla in affärerna där, och sedan käka lunch där!
En lugn men skön dag att det händer någonting i alla fall..

Skriver när jag kommer hem!
Hörs senare. / Miss s

who is?



I was perfect.
For the circus.
If he dared me, i do it.
Loves makes you stupid.

He wanted someone perfect.
In the end, who is?

He set the bar,
right above the stars..

I know i'm not perfect
But at the end of the day
Who is ?

6/5-11



Hejho.
Just nu sitter jag och funderar på mina helgplaner som blev helt totaltspräckta igårkväll. Ingenting blir som jag vill, så denna helg ska jag endast spendera med min mamma & lillebror har jag bestämt.
Jag känner mig inte alls på topp humör kan jag lova, fast jag kan ändå inte säga att jag är sur heller, för ingenting ska komma iväg för min slapphelg!

Nuu äta sedan blire glo film!
/miss S

5/6-11



Hallå mina vänner!
Lite dålig bloggning på sistonde, men ni överlever nog. Har inte haft någe spännande i alla fall och berätta såå att det är därför..
Men idag har jag lite bloggkänsla känner jag, det kanske var för det avar bra väder i morse när jag åkte till skolan, och då var jag även på bra humör, men det försvann lika fort när jag insåg att vi inte ens hade några lektioner... Hade försovit mig första lektionen, och sen när jag kom ti skolan så hade vi inga fler... -.-

Iallafall, så träffade jag heidi en sväng och sedan tog jag och åt lite skollunch för jag orkade inte åka hem och äta och så var jag vrålhungrig, men efter jag åt blev det spånkan hem och sedan la jag mig kanske i en och halv timme. Sov som en stock, sedan åkte jag och mor min ner till hc och handlade lite. tog premiär för första cykelturen med ville (:

Ikväll ska jag träffa min underbara vän heidi igen och snacka lite skit som vi alltid gör, och planera helgen faktiskt, tro det eller ej men det blir ingen utgång i helgen faktiskt, har lite andra smidiga och roliga planer på g faktiskt, :) Dock tänker jag inte skriva ut det här för det är många som ser som inte ska se, men när jag vet lite mer kan ni kanske få lite mer snuskiga och smaskiga detaljer, ;) höhö!

Skriver mer imorgon!
/ Miss S.

Efter helgens bravader!

Hej och hå!
Jag försöker bli en människa efter helgen cbravader oh det går ju lite siochsådär. men jag repar mig nog någon gång, haha! Jag måste bara börja säga att jag hade en sån sjukt rolig valborg detta år, så att jag håller på och smäller av!
Bara nu när jag blickar bakåt så fyfan vad skoj jag har haft det med mina underbara vänner, har även fått lära känna en ny underbaring. Bryan! :)
Kan berätta lite kort om den dårå, i fredags var det förfest hemma at my place, lite folk kom hit och vi drack, spelade musik och hade det allmänt trevligt, sedan drog vi vidare till puls! Och där var det heeelt dött, men tessan drog med oss upp på dansgolven, och vi var dom enda uppe. men what liksom? Det är valborg och jag va full, så kör! :)
Efter"fest" hos mig, eller njae. tjaffs och allmänt fulla människor bara, men det var de, och det har jag redan suddat ut från mitt minne, och jag fick även nattligt besök :) Hmmm..
Lördags, mamma kom hem från tysklandsresam och jag fick någe dricka som mamma hade köpt så jag och heidihoee bällde i oss sprit lördagen med, och sedan drog vi ner till puls och dansade häcken av oss! Mycket skratt, och mycket dans och en jävla promenix blev de hem med kan jag lova. Det tog en timme och 40 min för oss och gå hem faktiskt.. När det liksom kunde ta max 30 min?... hmm.. what the fuck happend liksom? :)

Ja det var lite kort om min helg och idag var man i skolan, dock såg jag och kände mig helt förstörd och ni som såg mig, jag vet att jag är snygg men kanske inte sååååå snygg idag ;) !

Fråga olle mannen va i våran skola och predrikade om sex, och de var rätt roligt att lyssna på faktiskt, sedan fick vi se teatern " Ung utan pung " och fyfan vad rolig den var! Helt obeskrivlig bra! :)
Nu blire mat för min del! Namnam!

Slänger upp bilder från puls för er som inte har sett dom på fb innan!
Tjarå!

RSS 2.0