Godmorgon

Godmorgon alla nära och kära.
Skönt me lite sovmorgon today faktiskt :)
Sen när jag och älskling orkar så ska vi också kliva upp.
Sen senare blire att dra in t staden =)
Någon som vill la ses kan ju kanske höra av sig ?
Pussi <3

stan :)

Hejhej, :) Idag blev det stan , sen blev det och hämta en tv bänk till mitt rum , så jag och adde var duktiga och städa och mublera om mitt rum .. :)
Sen tog vi en mysig duch tillsammans, och nu sitter han vid min tegelsten till dator, och jag sitter vid hans bärbara och lyssnar på Erik från idol och skriver blogg. så mycket bättre kunde det inte ha blivit.
Idag köpte jag nya stövlar på skopunkten för 299 :)
blev jätte nöjd, sen fyllde jag på telen och lite så med. :)
Imorgon blire och åka till syster, sen så ska jag och adde ner på stan igen.
Kan inte handla så mycket, eller ingenting rättare sagt just nu. får mina money på fredag, men dom kan jag knappt heller röra fan, för jag ska t ullared den 5e november, alltso nästa torsdag :D:D:D:D .
*happy face*
Ikväll ska jah och bebis se " tio orsaker att hata dig " med heath ledger, love that movie liksom, sett den miljontals gånger, men den är lika bra varje gång ändå. :)
Jag kan bara inte förstå hur heath ledger är döö, världens bästa skådespelare, han kunde göra vilken film som helst liksom. menmen, folk är dumma i huvvet och tar knark och så. då får man liksom skylla sig själv, men livet i hollywood och vara en av världens bästa skådespelare kan va nog rätt så tufft, så man kan ju inte skylla allt på han. men nästan. :)
jajaj, nog pratat om honom. love his movies anyway :) <3
Nu ska jag och andreas slå på film och bara MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSA ! :)
Älskar min pojkvän mest av allt.. <3

21/2-09 vårat datum baby , snart ett år, hihi (A) <3


seg söndag..

det här är vad jag ska göra innan 2009 är slut :)

  • Få vg i engelska, är på god väg.
  • Klara matte provet om procent.. -.-
  • Läsa dikt på lillebrors dop.
  • åka till ullared me baby <3
  • Börja träna.
  • köpa min nyårs klänning, har en i tankarna just nu :)
  • Umgås med mina underbara älsklingar, =)

Det var allt jag ska göra, inte så mycket. :) men lite iallafall , dom som är viktigast det är dom två första.. :)
sen får vi la se om jag klarat , men det tror jag nog.. hihi..
Imorgon kommer äntligen älskling hit, ska bli så mysigt.
Han ska vara här i två veckor. hihi, han ska me t ullared den 5e nov.
Men nu tänkte jag städa mitt rum, har sjukt tråkigt, sen så ska jag ta en fem minuters låååång duch..
pussa ! :*

/ Lilbitch :)

Underbar dag! <3

Idag åkte jag in me mamma och tha familj in t stan, åkte till heidi och hälsade på lite grann.
hur kul som helst hade jag, speciellt med heidi frilla, gjorde sjukt roliga frissor på henne :D
det kommer bild, jag lovar. hahahaha :D
Sen efter det så åkte vi och hämta min bror, och sen har familjen och jag haft lördags mys, och sen så har jag hjälpt brorsan med dressyr programmen tills i morgon..
Nu kommer de la bilder på heidi :D <3




Jag diggar den sista bilden, mohahahhaha!
Glöm inte, heidi är singel och sökande! :D
Killar, checka in riktigt noooooga! :D <333

/ Lilbitch (;

bilder som betyder <3

Min älskade bebis! <3 Min bebis! <3 Jag och Therese <3

Jag och baby <3 Jag och Heidi <3

små arg sådär..

Jag förstår inte hur man kan såra en person så djupt på ett så dåligt och idiotiskt sätt, att vara otrogen. det är nog det värsta som finns. Ingen ska utsättas för någon annans idiotier...
Att göra någon så illa att den personen mår så dåligt, oh att man kan göra det så iskallt mot någon och sen inte ångra det ett jävla piss? Och skriva på sin msn dagen efter man har sårat någon " cam? " det gör personen mer ännu patetisk än vad han redan är.
Jag har inte gått igenom det någon gång, men min bästa vän har det. och jag lider med henne verkligen, att han kunde såra världens finaste tjej på denna planet gör mig lite fundersam, hur kan man såra en tjej med ett hjärta av guld, hon ställde verkligen upp för han, och gjorde allt hon kunde, och hon blev lite tveksam på honom, och så fick hon reda på det här, och innan hade hon också vart det, men hon trodde på hans ord. som igentligen var helt falska, han ljög henne rakt upp i ansiktet. Hade min pojkvän gjort något sådant, hade jag brytit i hop.
När man är otrogen mot någon så borde man inte inte ens förtjäna att ha en annan heller, har man vart otrogen en gång, vad säger det att man inte gör det en gång till ?
Om jag hade vart i min väns sitvation så skulle jag ha känt mig så sårad, så utnyttjad, och så kränkt, och inte nog med det, han hade fått sig en smäll eller två , rakt över käften.. men min vän gjorde inte det, för hon är stark, hon visar sin bästa sida just nu, hon är stark, hon klarar detta, och hon vet att jag finns här för att stötta henne, när som helst på dygnet, finns bara ett telesamtal ifrån henne, (: Att se henne få gå igenom det här sårar mig, för det ska inte hända henne, hon är ju världens bästa, och att han gör så mot henne, kan inte jag tolerera.
Dom skulle fira ett halvår nu på söndag, och så gör han något fruktansvärt.
Den tjejen jag pratar om är en underbar varelse, hon finns där när man mår skit, hon finns där om man vill gråta ut, och hon finns där också för att torka tårarna. Anledningen till varför jag inte har skrivit vem det är för att jag vill inte göra det om hon inte går med på det, hon ska inte behöva känna sig ensam, verkligen inte, hon ska få ha en kille som förtjänar henne, och inte som den andre idioten.. Hon förtjänar en kille som gör allt för henne, som kan slicka hennes fötter om hon så ber om det, okej kanske nu gick jag över gränsen, men han ska göra allt för henne, han ska kunna dö för henne, för jag vet att om hon blir tillsammans med någon kille, då går hon inte fört, och hon skulle kunna dö för killen, hon skulle göra allt för honom.

Tjejen, du vet vem du är, och jag är stolt över att vara din vän, du och jag mot världen! jag älskar dig som min egna syster, från en annan mor, och våra minnen knäcker allt! jag finns här för dig. dygnet runt.
Och jag finns alltid bakom din rygg för att stötta dig med vad som helst i livet.
Jag älskar dig, DIN teldo! <3

mycket saker.

Jag har så mycket jag vill säga.
Jag har så mycket jag vill skriva.
Jag har så mycket att tänka på.
Jag har så mycket att älska.
Jag har så mycket att göra.

Men jag gör inte någonting åt det, jag säger ingenting för jag vet inte vad jag ska säga, jag skriver ingenting, för det jag tänker på går inte och skriva ner i ord, och jag visar inte dom jag bryr mig om så mycket att jag verkligen bryr mig om dom. Och ja, jag har mycket att göra. Jag tror jag börjar bli självisk av mig, tänker bara på mig själv. men ibland måste man det. men inte för mycket. Jag vet inte vad jag tror på , jag tror att jag tror på karma.
Är du elak mot någon så kommer det tillbaka till dig. Så tror jag, är du snäll mot någon så kommer också tillbaka till dig. hoppas det är så. för jag är alltid snäll.. haha
Jag vill skriva, skriva någonting som betyder något för någon, så att folk säger, hennes texter ska du läsa, dom är jätte bra, men ingen gör det. jag vet inte ens varför jag skriver, men det är för ja tycker det är skönt att rensa tankarna lite, och dela med mig dom, men det är ju inga som läser så varför ska jag igentligen lägga ner tid på det här, lägger ner tid gör jag ju inte direkt, har ändå ingenting att göra på kvällarna. men fattar ni min poäng?

ey, från ingenstans skrev jag till en av min bästa killkompis så här " undra hur ens framtid ser ut ", då svara han, så man gör den till, sen skrev han så här med " jaa , visst kommer det komma hinder på vägen och oanade saker, men då kan man ju inte vika ner ser och tycka att hela ens liv är förstört, nej man tar den tid man behöver för att komma igen och göra livet till något så bra som möjligt, så bra som man själv kan, med hjälp av den eller dem som kommer att stå en närmast.. "

Jag tycker det var as bra sagt, hans meningar betyder någonting. ni borde läsa hans blogg, för den ger mig insperation till att skriva min blogg, men han skriver dubbelt så mycket bättre än mig. hans ord blir till meningar som blir till en massa insperation. Hans blogg är awsome. Ni borde gå in och titta, jag tycker om den, bara att bloggaren är lite dålig på att uppdatera, men jag tycker om bloggen. den är som sagt awsome. gå in och titta www.lundstrumpa.blogg.se !

/ lilbitch.

inlägget tillägnat t brorsan :D

Min bror är speciell, han är väldigt speciellt.
Han är en bitchig jävel, men har ett hjärta av guld.
Han kan verkligen kritisera folk, men på ett bra sätt, och då tänker ni, hur kan man kritisera folk men ändå bra, asso nu kanske ni missförstår mig väldigt, eller så är jag otydlig. Jag orkar inte just nu gå in på detaljer för det är jag för trött för, men idag frågade min bror om jag ska med ut till stallet, jag tveka, tänkte på kylan som är där ute, att jag får va där ute i kylan några timmar, men sen så tänkte jag på att jag får umgås med min underbara bror, och hans gullkusar, då blev det verkligen att jag följde med, så efter väntat i en timme på honom på rese bar det hem till mammi och byta om t stallkläder, vi sjöng på bussen, vi sket i om några hörde oss, vi skäms inte. vad ska man skämmas över?
På kvällen när vi skulle hem från stallet, så måste man gå en bit för att komma t stationen, jag var livrädd, verkligen livrädd, det var kolsvart ute, älgjakt äre också för den delen, såg inte ett jävla skit, förutom lite grönt från min brors reflex jacka. Men jag var ändå lugn inom mig, så lugn, för jag vet att när jag är med min bror så händer ingenting mig, han skyddar mig med sitt liv, han kanske inte säger det till mig, han kanske inte vågar, eller han kanske inte heller vill , men jag vet det. Jag kan inte förklara hur jag vet det, men jag vet det. Och jag skulle aldrig någonting hända honom, min bror är den närmaste jag har, han har alltid vart det, och kommer alltid och va, och han har den närmsta platsen till hjärtat också, den kommer inte någon annan få eller kunna ta heller för den delen, min bror har hjälpt mig så mycket, så ni anar inte. han har funnits för mig i ur och skur, han har stöttat mig, han har puchat mig när jag verkligen har mått som sämst, när han flyttta till våran pappa var det som hela världen rasa framför mig, jag och min bror har hållt i hop hela livet, vad det än har vart.. så har det alltid vart jag och han. När han flytta så blev jag ensam, visst jag hade mamma och mina vänner, pappsingen och så med, men ingen kunde liksom ersätta pontus, ingen kunde ha lika roligt som jag och min bror hade, vi har så många hemligheter tillsammans , vi har delat så mycket tillsammans, tårar oftast, men jävla mycket glädje också. Vi har gått igenom en hel del tillsammans, och här står vi idag, snygga vackra och helt klart bäst!
Jag älskar dig pontus, jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur mycket jag älskar dig, syskonkärlek går inte och beskriva, du är den bästa brodern man kan ha!
Sundströmare genom allt!
blod är tjockare än vatten, glöm inte det. <3
/ lillasyster.

saknar

Jag saknar mitt liv i navestad, jag önskar mer än allt annat att det kunde bli som förr igen , jag saknar mina vänner, jag saknar området, jag saknar glädjen som fanns. alla var jämnt så glada, alla visste var man fanns, bah skicka ett sms och be han/hon komma ut eller bah slå en pling, allt var så mycket roligare, så mycket enklare. jag saknar det så det gör ont, jag saknar allt det där , jag skulle göra allt för att få tillbaka det, men jag kan inte, det är nya personer som bor i våran lägenhet, det är inte våran längre, det ser inte ens ut som våran gjorde, Jag är tilda som bor i blacka nu, och jag vill inte va den personen , jag vill va tilda som bor i navestad, som brukade åka till konstgräs och ha fotbollsträningar med ens bästa vän, och fotbollsträningar menar inte jag att vi spela i ett fotbolls lag, utan vi två la upp egna träningar, jag glömmer aldrig det.. och sen kommer det fram en snubbe till oss och frågade oss om vad vi tyckte att dom skulle göra ett flicklag i hageby if, och vi tyckte att det var en jätte bra ide, och vi gick och tjata oh tjata oh tjata på att träningarna skulle komma igång, när träningarna kom så hade man någonting och göra, man hade någonting och brinna för , och någonting man älska. Visst jag spela inte länge , men jag har nånting att minnas i alla fall, första cupen i söderköping, glömmer det aldrig.
Den här vännen som jag hade med mig vid min sida och skapa detta underbara minne är therese, och hon vet att det är henne jag menar, utan henne hade detta inte vart någonting att minnas, all tid vi la ner på konst, dom timmarna på stadium för att hitta rätt fotbollsfärg på strumporna, och fotbollskorna ska vi inte ens prata om. jag saknar allt , jag brann för det. om jag fick spola tillbaka tiden så skulle jag inte tveka en enda sekund. jag skulle gjort det direkt, utan tvekan säger jag bara! Alla gånger vi gick och kollade på hageby ifs a lags killar för att vi tyckte vissa var sååååååååååååååååååå snygga, ramlade över bänkar, stod i kylan , bara för att titta på dom spela , det fanns någonting magisk på planen när dom spela, dom brann för det när dom spela boll, dom hade roligt också , det glömmer jag inte. många skratt dela jag och tess, pinsamma som roliga. 
Men en dag kom beskedet, vi skulle flytta, jag ville inte ens tänka tanken påt , ville verkligen inte. jag va helt krossad.. jag tjöt som en gris natten då ja skulle t sthlm för de va min sista natt i navestad, jag glömmer det inte, det enda jag gjorde i flytten var att packa mitt rum, det ville jag göra själv, visst mamma hjälpte mig, men ändå mitt rum. jag åkte till sthlm, försökte unvika all smärta, allt jobbigt, att lämna navestad.
När jag kom hem hade vi flyttat, det kändes så jävla piss, har aldrig mått så dåligt nästan, det kändes så overkligt.. Allt flög runt i huvudet på mig, och tänkte , två år sen drar jag, två år sen drar jag , två år sen drar jag. tänker inte bo här mera än två år.
Skärblacka är inte mitt hem, visst det är mysigt och bo här , men det är inte mitt hem, Mitt hem är navestad med mina vänner, med dom jag älskar, i mitt område, där kan jag vara den jag vill vara, jag vill inte vara en fucking jävla lantis mer, jag vill tillbaka till mitt hem. men jag kan inte. jag orkar inte me att åka buss varje gång jag ska nånstans, i nva räckte det med att skicka sms sen gå dit på tio min , men nu måste jag smsa och sen måste jag ta buss & pendel för att träffa dom jag älskar, men jag gör inte det, utan jag sitter hemma i stället, finns en anledning, för inte en enda jävla fitt " vän " har kommit ut hit. är trött på skiten..

Vill bara tillbaka till mitt hem <3

allt & inget...

Albin tyckte vi skulle se vems blogg som var bäst när båda hade skrivit klart och då självklart så tappa jag allt jag skulle skriva om så jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, och jag lär inte komma på någonting heller inom dom senaste timmarna..
Jag tror jag behöver rensa på min hotmail inkorg, jag har 628 olästa mail. men det är för varje gång någon person skriver någonting på facebook så får jag en uppdatering, till mailen, sjukt onödigt. men ändå!
ah så innan jag lägger mig idag så ska jag rensa den har jag fått för mig, men sen om jag gör det märker vi :)
Sen vill jag också tillägga att jag har tandvärk, mina visdomständer börjar komma nu, uchs och fy, det gillas inte för nu har jag fruktansvärt ont, och jag tänker inte dra ut en tandjävel, har jag inte gjort det hittils ska jag inte göra de sen heller, :) that's it.
Imorgon är skolan för min del , ska va me på friskvårdstimmen med, har tjatat på lisa nu i två dagar att hon inte ska glömma kläder då kan inte jag strunta i det heller :). elakt elakt, och jag är ingen elak människa, im a gooood person :)
sen efter skolan blire väll och va me kristi antar jag :)
i hope so anyway :) inget bestämt men det märker vi i morgon, och så ska man upp t ektorp i morgon me ska hälsa på syster yster, och mamma kommer va där, så kommer låtsas papi och hämtar oss sen.. orka åka buss när man kan åka bil hem liksom (a) .. hahaha
men nu kommer inte jag på nånting mera och skriva, och mitt inlägg blev as bra mkt bättre än albins!
även fast han äger på och skriva blogg kan jag erkänna, han skriver sjukt duktigt, :)
meen jag äger ändå :)
hihihih pussas :* <3

kärlek hit och kärlek dit..

Jag tror inte alla eller nu ska jag inte dra alla över en kam , utan vissa tar kärlek på allvar..
Exempel vis dom som bah är ute efter för att ha sex för att få mer uppmärksamhet, mer vänner och jag mer tjejer efter sig, eller killar.. Kärlek är verkligen någonting man inte ska leka med, jag tycker kärlek ska man visa respekt till, det är någonting man ska va rädd om och inte bara slänga omkring på den, Kärlek är någonting man ger en person för att visa att man bryr sig och inte för att få den personen i säng, utan man ska ge kärlek på ett bra sett och det är väl där vissa gör fel.. Alla gör fel på olika sätt och vis, eller man behöver inte helt enkelt göra fel heller, tjejen kanske missuppfattar killen fel, eller killen missuppfattar tjejen, eller vem det nu berör.  Att säga just dom här tre viktiga starka orden till någon så måste man tänka lite innan man gör det, för om man inte gör det kanske det blir helt som man inte har tänkt sig. När man säger dom tre magiska orden ska man verkligen mena det också inte bara säga det för att det är roligt eller för att leka med någons känslor, Kärlek är någonting alla borde få, alla borde få känna hur underbar den kan vara, men den kan vara pain in the ass me, man kan verkligen må piss över kärleken, men man kan må som en gud också, jag har känt både och, jag har mått verkligen piss över kärleken, då man bara vill krypa ihop i foster ställning och bara gråta, men jag har också känt den underbara känslan som får en att le hela tiden och vara lycklig hela tiden, men just nu kanske känner jag både och, för jag är verkligen kär i en kille som verkligen får mig att le om dagarna, men det är så att han inte bor så nära mig utan han bor hos sin underbara familj, som han älskar oerhört mycket, och det gör att det känns jobbigt, men i ett förhållande måste man kämpa för att det ska funka , inte kanske på grund av distans, det kanske finns andra anledningar. Kärlek kan inte jag beskriva i ord, det går inte. jag har försökt men jag misslyckas varje gång, men jag känner inte det som ett misslyckande utan jag känner att det behövs inte förklaras i ord för nån annan än mig själv, så länge jag känner mig lycklig av det så är det okej för mig. Att beskriva kärlek som sagt det går inte, för dom orden finns inte ens i den största ordboken.. Jag är rädd för kärleken vad den kan göra, den kan göra så mycket, men på ett bra och dåligt sätt.. Men den kärlek jag får utav andreas är underbar , det är den bästa kärlek någonsin, han får mig att känna mig älskad , och vacker när du håller i min hand så gör du mig till världens lyckligaste, och ditt leende lyser upp dom mörkaste dagarna i mitt liv. du finns till för mig när jag behöver dig som mest, och du stöttar mig när jag behöver det!
tack för den kärleken du ger mig, du är världens bästa pojkvän!

Jag älskar dig andreas åkerman larsson <3

/ teldo

underbara helg!

Hejhejhej , söndag kväll.. tråkigt, för då menas det med att det är en ny vecka i morgon, och det vill jag inte, eller jo på ett sätt också , för jag har massor planerat denna vecka.. hiihi! :) <3
Längtar till den 5e november för då ska jag mamma adde och mammas några jobbarkompisar, :) yesyesyes, då blire shopppaaaaa t mig själv först och främst,sen julklappar :) hihi .
Jag vet redan vad jag ska köpa t mamma , eller jag och adde ska köpa gemensamt..
Och brorsan vet jag inte, men kommer nog på sånt, och lina vet jag direkt vad jag ska köpa.. :)
yesyes,
men nu ska jag checka facebook, sen blire slagga. :)
pussis ! :*

underbar helg!

Hejhejhej , söndag kväll.. tråkigt, för då menas det med att det är en ny vecka i morgon, och det vill jag inte, eller jo på ett sätt också , för jag har massor planerat denna vecka.. hiihi! :) <3
Längtar till den 5e november för då ska jag mamma adde och mammas några jobbarkompisar, :) yesyesyes, då blire shopppaaaaa t mig själv först och främst,sen julklappar :) hihi .
Jag vet redan vad jag ska köpa t mamma , eller jag och adde ska köpa gemensamt..
Och brorsan vet jag inte, men kommer nog på sånt, och lina vet jag direkt vad jag ska köpa.. :)
yesyes,
men nu ska jag checka facebook, sen blire slagga. :)
pussis ! :*

familj...

Min familj är så jävla anorlunda, på ett bra och dåligt sett..
Min familj har så jävla mycket problem, som inte igentligen borde finnas till ?
Sånt som man gör till en jätte stor del , men det är endast en liten pytte sak.
Det är vi jävligt bra på och göra.
jävligt bra..
Speciellt min bror och min mamma, dom går verkligen inte ihop med varandra, den ena saken efter det andra, och gissa vem det är som får höra allting, jo jag!
Är så jävla trött på skiten, så vill bah stoppa in örongrejs i öronen och slippa allt jävla skit i denna jävla familj. Får höra en massa skit från mammas mun, om att den ena gör fel, och sen från min brors mun, att det andre gör också fel, och så vidare och så vidare.. är så TRÖTT PÅ ALLT!
Skolan går utför, noshit.. inget ovanligt, och jag orkar verkligen inte bry mig, för vad jag än gör så slutar det illa ändå, när känns det bra för mig? när får jag vara lycklig?
När jag mår som bäst, det är när jag är med adde och ingenting annat, det finns inte en dag jag inte är lycklig när jag är med adde, när han är hemma hos mig , och jag hemma här i denna jävla bondhåla så känns livet så jävla orättvist, varför får inte vi bo nära varandra? Varför måste vi just ha distansförhållande?
men det går, tufft äre men det går.
HATAR VERKLIGEN DISTANS! sjukt fitt jobbigt, och jag blir så sur när jag inte är med adde, men det är för att jag saknar honom så det gör såååå ont! Blir helt krossad på mitten.. gör så ont.. men ingenting man kan göra åt saken, utan bara leva med skiten.
försöker göra mitt bästa, men vad blir allt i slutändan, jo skit..
Igår på stan, hade jag världens underbaraste dag, gick runt med världens bästa vän och hennes gullpojk. Kändes så skönt och bara slippa alla problem och bah få vara, sen träffa man Albin som skämde ut mig.. -.- skrek hej över halva jäfla stan.. :D Men kul vare.. ^^
Menmen,
Jag bara längtar t nästa fredag, speciellt efter min kära pojkvän som jag saknar så det gör ont, älskar honom över hela mitt hjärta..
Finns ingen bättre än du, Glöm inte det !<3

RSS 2.0