Hos en sovande heidi!

Hallå!

Just nu sitter jag och lånar heidis laptop för att uppdatera bloggen lite, höhö.
förut var vi nere och käka en sallad, på pause. skit god sallad! rekommenderas starkt till dom som tycker om sallad såklart!

Jag och heidi har storstädat hennes rum, dammat, damsugit, ska snart torka golv, och bädda rent, haha!
vi gör allt för hon får ju fin besök på fredag, hoppas vi! Jag ser fram emot denna helg faktiskt, (: Om det nu blir som planerat *håller tummarna*

Just nu ligger heidi och sover , höhö.. Och jag har tagit bild självklart så det kommer upp ikväll, alla måste ju få se när heidi sover, hon är så söt så!

Ska väcka henne om tio min, sen ska vi fortsätta i hennes rum, sen blire nog bara och umgås till mammsen och dom hämtar mig :)

Men nu ska jag surfa vidare tills jag ska väcka heidi! haha!
see yaa later people! puss



Släpper en old picture på mig och heidi! :)

rätt långt inlägg!

hello everyone! :)


Igår gjorde jag inte så mycket, men lite i alla fall.
Pappa janne och cissi var här och fikade, Janne fyllde även år igår, så vi hade bakat en vinbärspaj till honom med vanilj sås till :) Grattis ennu en gång till honom. Janne har känt mig sedan jag gick i blöja ungefär så han är som en extra pappa till mig och även gudfar till Vilhelm :)

Efter fikandet så fixa dom deras bil, och lite så. då passade jag på att göra mig iordning för vi åkte med dom senare till hageby. Jag och mamma skulle handla lite, och jag fick med mig lite hem.

Två tjocktröjor tills det blir lite kallare ute,
från cubus, hade massa rea där, så en tjocktröja kostade 62 kr, och den andre 74 kr..
Och sen fick jag också med mig tre bhn därifrån, :)
Och en långärmad tunika från hm för 129 kr :)
Tack till världens bästa mamma som betalade allt också! hihi (a)

Men nu kan jag inte sitta och skriva så mycket mer, farmor och farfar och kusinen Zelda är här och ska äta middag med oss, mamma provade någonting nytt i köket idag, så får se hur det smakar !
Men jag uppdaterar nog senare och förhoppningsvis har jag tagit lite bilder under dagen!
Hejsvejs!




im not here for your entertaimen.
you don't really want to mess with me tonigt.

high five talking shit,
but you going home alone, arent you ;)?

höhöh

godmorgon!

inatt sov jag som en prinsessa i mitt om mublerade rum! :)
och dessutom så fick jag en massa gulliga sms från adde! (a) så det gjorde saken bättre också!

idag ska jag inte göra många knop, kanske ska åka in till stan med mamma lite senare, efter cissi och janne varit här , och så kanske vi skulle till ingelsta och handla lite till moi (a)

jag har inte så mycket mer att skriva, än att jag svävar på rosa moln just nu och är världens gladaste!
och dessutom är ringen på igen, (:

Skriver mer senare ikväll! PUSS


Hej..

sorry för jätte dålig uppdatering.
men det har varit lite nu senaste dagarna.


jag och adde har gjort slut, men vi är på bättringsvägar och bli tillsammans igen, hoppas jag! han är en människa jag inte släpper i första taget om man säger så. Men vårat förhållande är lite diffrent, eller haha. nu blev det knepigt, nejmen som sagt vi bor tjugo mil ifrån varandra, och det tär på mig som fasiken. Andreas har haft distansförhållande innan, så han är uthärdad. Nejmen det kan vara jobbigt för honom också, men som vi ser mest på nu är att jag mår mest dåligt över det, och andreas är verkligen den som hjälper mig ur detta också!

Men vi är som sagt på bättringsvägen tillsmammans, men ändå tjugomil ifrån..
jag hatar verkligen dom här tjugomilen mellan oss, och vi ska fortsätta såhär i tre år till!
med tanke på att jag kom in på gymnasie här i stan, och dessutom det jag vill gå på, så tackade jag ja, självklart, men då kommer förhållandet lite imellan, men då får man ta och kämpa ännu mer! men ibland klarar man inte allting och då kan det bli såhär.. Men jag ska göra mitt allra yttersta för att få detta fungera!

Jag kan nämna också att vi är INTE tillsammans ännu, men vi är bara inte osams. Och jag skulle aldrig kunna tänka mig att bli tillsammans med någon annan än just Andreas!
Vi har varit tillsammans i snart 1 år och 6 månader, och jag vet inte vad jag ska säga. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag har klarat detta så bra som det har gått, och jag är verkligen överlycklig att jag har världens underbaraste man. Åh, jag är så kär i honom!

Han ska komma ner nu i helgen till mig och vi ska se hur det går, och hur allting känns. Som vanligt kommer alltid kännas toppen när vi är med varandra, åh jag vill satsa allt på vårat förhållande, men när han åker hem känner jag mig så himla meningslös, jag känner att jag bara inte vill, eller orkar hålla på med något eller göra någonting. Allt känns meningslöst utan min Andreas..
Jag älskar min andreas åkerman!

Där fick ni reda på lite, sorry för dålig uppdatering, jag lovar ska bättra mig. Men som ni kanske vet och fattat nu har det varit tungt dom senaste dagarna, Men jag kämpar! i promise!

Tack till också alla underbara vänner och nära som har stöttat mig.
ni är verkligen guldvärda.. Jag älskar er!

Kärlek! <3



JAG ÄLSKAR BARA DIG, DU ÄR MITT HJÄRTA.. <3

bästa vän & pojkvän!

Ja, det är sant. Min pojkvän är dessutom min bästa vän!

andreas och jag träffades på internet 7/2-08 första gången , och jag föll pladask för honom.. Kanske låter konstigt att jag gjorde det över internet, men han var så äkta. han var den jag ville ha, :)

Vi träffades som sagt på internet och prata där ett tag och sedan bytte vi telenummer så fortsatte vi och snacka och jag ringde han första gången. Och jag höll på att dö av pinsamhet! Heidi skulle ringa och säga " hej , hur är det ? vad gör du " ? och sedan ge telen till mig, men det blev så att hon ringde och sen sa till adde " TILDA VILL SNACKA MED DIG" och sedan kasta hon telefonen på mig.. Och jag kissade nästan på mig så mycket som jag skratta..

Efter ett par månader bestämde vi oss att vi skulle ses, för dom som inte vet det så bor han i storstaden sthlm :), Ja men det tog ett tag innan vi sågs, för varje gång vi skulle ses då kommer det ett hinder. så till slut så blev jag så trött och sket i om han kom eller inte. men jag hoppades med hela mitt hjärta att han skulle komma ner :)

den 21/2-09 kom han äntligen ner, ett års väntan! men den väntan var verkligen värt det! han kom ner som vi bestämde och han hade lovat mig att ge mig en puss på resecentrum när han såg mig, och jag trodde honom inte. jag trodde han bara drev lite med mig, men han gjorde det! Och jag blev helt chockad, men så jävla lycklig blev jag! jag flög på rosa moln kan jag lova.. :)

När vi kom hem till mig så var jag så nervös för både mamma och bror min var hemma, och min familj ska alltid vara värst! jämt och ständigt. ska alltid skämta och upprepa gamla och pinsamma saker.. :| =)
Men både mamma och bror min var snälla, tack och lov!

Efter en timme så satt vi vid köksbordet och spelade uno, mamma var så kaxig att hon skulle vinna men då var det ju självklart jag som vann, jag är ju bäst. höhö!

Första veckan adde var hos mig så var det som att jag flög på moln hela tiden, jag var så himla lycklig, när jag slutade skolan så kom andreas och mötte mig varje gång, och när jag såg honom så kittla det till i magen, jag var så himla lycklig.. åh! <3

Och jag glömmer aldrig den veckan vi spenderades tillsammans, :) den var så himla underbar, det är all tid vi har spenderats tillsammans..

Jag är så himla lycklig med min pojkvän, han är verkligen den rätta för mig, och jag vill aldrig förlora dig och visst vi bråkar, vi tjaffsar , men det gör man. Det ingår i ett förhållande, annars är det någonting som är fel tycker jag..

Jag älskar dig andreas anders åkerman larsson! du är mitt hjärta, du är mitt allt, du är min luft jag andas.. <3

godmorgon! :)..

godmorgon! :)..

inatt fick jag sova några timmar, och det var hur skönt som helst. fast ju fick ju bara döda hela myggfarmen innan jag la mig, sen hade jag flugan hugo inne hos mig men han störde mig inte, vi är vänner nu :) !

idag ska jag inte göra så mycket, ska bara vara hemma , :) ska med till " mormor" anita med mamma snart och plocka vinbär. mums gott! sedan ska vi hämta lillebror som har varit hos farmor och farfar i två nätter..
sedan ska vi åka och handla. Och efter det så ska vi åka och bada i Svärtinge :)..  så idag blir det bara en massa familjemys ! det gillas starkt! :)

ni fick ju massa bilder igår, så jag hoppas ni gillade dom. haha, vissa bjuder jag på!
och jag hoppas att det är okej för dom som jag också la upp på att det är okej för er :). annars får ni säga till!

men nu ska jag ladda upp bilder på fb, så senare om ni känner fört och har tid så kan ni ju checka in och kolla om ni gillart ;).. hehe.

Ses sen! Puss!

BILDBOMB!




där fick ni bilder, orkar inte mer! tjarå!

annat!

halloj! eller ska man nästan säga godkväll? :)

idag har jag varit med heidi hela dagen, så mysigt! åkte ner till hageby och tog oss en glass på fräckafröken! underbart god glass, men efter halva så fick heidi min glass. det blev för mycket! är inte så stort fan av just kulglass men lite fick jag i mig! :)..

sen åkter vi hem till heidi och bara umgicks. åt lite mellanmål hos henne eftersom min frukost endast bestod av två riskakor med räkost? och ett oboyglas till? inte så direkt mättande. menmen!
sen satt vi mest vid datan checka runt lite på fb och sånt där man brukar göra sörru!

men det var min dag ! :)
tänkte slänga upp lite bilder snart.

you will notice ;).. see ya!

sorry!

hallå. sorry för dålig dålig dålig uppdatering!
ikväll lovar jag att jag ska skriva och så ska ni få en bildbomb! :)
woho.

Men jag ska kila nu, ska hem till heidi hela dagen idag med.
men idag blire inget bad. bara umgås! :)
tror jag tar åtta bussen hem , :)

see ya later! : )



hallåj!.

godmorgon världen!

nu snart ska jag åka in och lämna andreas inne på resecentrum :/ , sen blir det att åka iväg med heidi och bada i ensjön.. Bara lapa en massor med sol idag så man får sig en bränna, ;) . börjar bli blek igen. det vill jag icke..

men nu ska jag kila.
puss!

hallåj!.

hallåj!

godmorgon, kan man väll säga klev upp för typ tio minuter sen, tog en cigg och sedan satte mig här.
idag ska man inte göra så mycket, ska iväg till risinge? och sen får man väll se vad dom har och erbjuda.. menmen.

igår blogga jag ingenting, hade inge lust. Vi käkade tacos hela familjen, sen kom stuffe och kerstin på besök och satt här hela kvällen, mysigt.. :)

menmen. där fick ni lite och läsa, ;).. Lovar att uppdatera mera sen ikväll..
för nu är det frukost time, magen kurrar..

see ya!

segt!

hallåj!


Det blev inget bad i åby idag, vädret svek.. Trist!
Fan, jag som ville dra dit och vara där hela dagen.. Menmen.
får hoppas att det blir en annan dag istället.. :)

idag blire bara vara hemma ithink :) vädret suger ju som sagt!
håller på och fixar iordning tacosen tills ikväll.. GOTT!

Men nu ska jag kila! pusS!



tack till kim för bilden och nya bloggdesignen! <3

hallåj!

hallå där !

Sorry för att jag inte bloggade igår kväll, men var helt slut igår när jag kom, så satt bara och spela uno med familjen, sen tillbringade jag min kväll framför tvn.. Men nu bloggar jag igen! :)

Som sagt så spenderades dagen med heidi hela dagen, efter ett tag kom alexandra också. Så vi satt i gräset och bara pratade, så himla mysigt!
Åkte hem vid sex, trodde vi skulle missa bussen. Men vi hann i god tid , tack och lov!

Sen senare på kvällen så satt familjen och spelade uno, jag förlora en gång och vann en gång! :D
sen satt vi bara och myste framför tvn/datan.. :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog att dra och bada, älskar vädret liksom!
jag tycker verkligen om när det är 30 grader varm hetta, då är det riktig sommar!

Men vi märker vad som händer idag, skulle haft grillkväll men det blev ju ingenting, alla hade planer och vissa kunde inte? menmen. Heidi och jag tar igen det nästa helg ;)..

Men ska kila in i duchen nu! pusshej!



Älskar denna bild på mamma & lillebror.. Mina högst värda ägodelar. Jag älskar er ! <3

lite brottom!

hallå alla som läser bloggen! :)

jag har lite brottom, bussen går om tjugo minuter.
jag ska in till heidi och umgås med henne hela dagen , och självklart ska min älskling med :* ..
det var ett tag sen jag träffa heidi en hel dag. hihi!

men nu ska jag kila droppar inlägg ikväll! puss!

rätt långt inlägg efter rätt lång dag ! :D

hallå ! ..


Hur har alla det i värmen? Jag har det toppen, och älskar värmen..
Alla tycks bara klaga över värmen hela tiden, det är såhär det ska vara på sommarn, 30 grader och stekande sol, för då slipper man åka utomlands och slänga ut massor med pengar, när man kan ta cykeln och dra iväg till närmsta badstrand? :) Men på vintern får man klaga, då äre kallt. Uchs det hatar jag, då är det bara och klaga på! :)

Aja, idag har jag gjort lite iallafall, skillnad från igår. ;)
Först var jag till farmor och farfar och hälsade på med adde , lillebror och plastpappa. Sen åkte vi och hämtade mamma på hennes jobb, och vi var där PRICK 4 som hon bad oss om. När tilda är i farten, då går det undan. Jajjemensan! Sen åkte vi till vilbergen och hämtade en tv pappa hade beställt hemlevererat till honom, nejmen han hade köpt den av mammas jobbarkompis. :) Och efter det åkte vi till hageby för att handla, och jag var som en virrpanna där inne. hitta ingenstans och herregud säger jag bara. Sen därifrån åkte vi till åby för att lämna pappas tv. :) Och därefter åkte vi hem! Det blev en låååååång biltur kändes det som :)

Nu ikväll gjorde jag inte många knop, lagade maten till familjen, och sedan bara glott på tv! :)
Men nu ska jag faktiskt hoppa isäng.. Är dyngtrött.

PS!! vet ni en sak!? våran familj har fått två nya djurvänner, :D Två igelkottar!! Fett söta, och jag har bildbevis, dom kommer in till oss och äter upp kattmaten, och mamma tycker den är svindyr så vi gav dom spagetti idag och vatten, och dom tog emot det med smaskande godkännande!, hahahahaa.. Ni får se bilderna imorgon, lägger upp dom då.

nu ska jag sova!

NATTI!!

JÄTTE INTRESSANT INLÄGG!

tjenispenis. :)

Ja inatt kunde man ju äntligen få sova, :) hallelujah!
behövde inte vrida och vända på sig i femton år innan man slockna. Skönt det!

Idag ska jag inte göra så mycket, ska nog bara vara hemma. mitt rum behöver en storstädning , garderoben också! så det får bli min dag idag, städa!
sen senare ska vi in till stan, hämta upp mammsen sen ska vi leverera en tv till min far ut till åby :).
och då får jag äntligen träffa mina kissemissebebisar! Ebba & MyZan! :)

sen ikväll kommer jag och adde sitta bänkade framför tvn, för en super bra film går ikväll, och varken jag eller adde tänker missa den.. Kod murcury med Bruce Willis. Och dom som inte har sett den, och dom som har sett den, visst är den bra?!?! :D

Mja, nu har jag inte så mycket mer att skriva.. jag droppar ett inlägg senare!
Seee yaa!

här får ni en gammal smeeexig bild på mig från heidis fest! :D

gonatt!

Nu ska jag och älsklingen min sova..
gonatt!


känslor....

Hallå!

sitter och lyssnar på låten " a drop in the ocean - ron pope " och då dyker genast upp ett minne från nva upp.. Alexandra spela jämt och ständigt den här låten, och jag var så trött på den. Jag verkligen hata låten! Den var usel och urtjatad. Jag ville aldrig lyssna på den, inte ens höra första tonen i låten..
Men nu när jag lyssnar på den så tänker jag tillbaka på alla minnen som jag hade när jag bodde i nva, och det är så mycket. Alla känslor svämmar över, från skratt till gråt..

Jag har sagt att jag trivs iblacka, och det gör jag ingen tvekan. Och jag vill inte heller flytta härifrån, det har jag sagt och står fast vid det. Men just nu på sommarn känner jag mig så ensam, ingen som hör av sig om vi ska ses, ingen som plingar på min dörr för att ta en cigg, ingen skickar sms " ska vi dra till hh eller mc eller hc? "...

Jag känner mig helt lost här ute, jag önskar mina " vänner " kunde komma ut hit, än att jag ska behöva komma in till stan, visst jag kan komma in. Men inte ens någon ber mig komma, då känner man sig inte direkt välkommen..
Jag önskar allt kunde bli som förr. Jag önskar jag kunde få vara glad och springa ute förr som jag gjorde..

Jag saknar tiderna med er brudar,
Alexsandra kommer du ihåg fyra timmar på mc och bara sitta? ändå hade vi hur kul som helst, glömmer det aldrig.
Heidi, kommer du ihåg när vi satt vid stenerna och planerade hur vi skulle bete oss och vad vi skulle säga när vi skulle träffa adde och sebbe för första gången?..

Jag glömmer ingenting av det där, det vet ni. Och jag älskar er som mina egna systrar..
Jag önskar bara att det kunde bli lite förändringar...



-.- gaaah!!!!

Hallå!!

Skulle bli stan idag, men det blev det icke.
för det är så att jag har slarvat bort mitt busskort!
oooooh! :@


Så jag är varken på humör eller blogghumör...
men tänkte bara säga, jag älskar värmen! :)

men tänkte ut och ta lite kort, på vad vet jag inte.
men är fotto sugen..
Ni märker om det kommer en bildbomb :)

seee yaa later!

dåligt med update...

hallååå!

Jag tror jag håller på och smälter bort i värmen!
Men ska inte klaga för nu är sommaren äntligen här efter istiden 2010.. :D

Idag har jag inte gjort mycket, legat i lillebror pool en timme typ. Behövdes verkligen kan jag lova, men bara och kliva upp därifrån blev det varmt. Menmen..

Imorgon ska jag va barnvakt åt lillebror , :).
Det krocka ihop sig med mammas och plastpappas jobb, så jag tog lilleman :)
Bara kul och spendera lite tid med honom, mitt hjärtegull :)
Funderar på att åka in till stan, någon som vill ses?

Men nu ska jag ut och gassa i solen, ska passa på när den är här.
Skriver mer sen! puss!


förbered er på låååååååååångt inlägg!

hallå där kött och blåbär! :)

Det har varit lite dålig uppdatering nu på sista delen av veckan, men jag har inte gjort så mycket så då blir det ingenting och skriva om, skulle bara skrivit att jag bara har umgåtts med min pojkvän och familj.. det är det enda liksom, :)

Men idag kan jag skriva lite, :) Började med att vi åkte in till stan vid ett, åkte till vilbergen och lämnade av tacosen vi skulle äta på kvällen, sen så mamma och dom släppte av oss i navestad och även hämtade upp fyllekajjorna Janne & stuffe för dom skulle till the big power meet i västerås :) Sen träffade vi therese en liten stund, gick och käkade på mimmis, jätte god mat. Men man kunde inte sitta där inne och äta för det var så J*vla varmt. Både jag adde och tessan satt och svettades när vi åt mat. Så ingen av oss åt upp. Jag tog tio tuggor av kebaben sen kunde inte jag äta mer, men däriemot gick drickan åt. Vi drack oss nästan fulla på cola! haha!

Sen vid tre så gick vi hem till alexandra. länge sen jag var där, :) Sen gick vi hem till alexandras syster för hon behövde lite hjälp med makeup så vi gick dit, och bara på den biten på ungefär 500 meter så svettades vi alla tre som grisar, och drack även om 1,5 liter cola när vi kom dit! hahah..
Sen efter lite makeup och fixat hår så gick vi vidare till Carina och stefan :). Stod där och prata och tog en cigg. Sen gick vi hem till alexandra för vi skulle hämta min väska för vi skulle dra oss hem, och då frågar jag alexandra , jag : när går bussarna från nva?!?! , Alexandra : Varje kvart :) . Okej vad bra , då gick vi till bussen , men då visades att dom gick EN gång i HALVTIMMEN!... så vi stog där i 25 minuter.. -.- I denna äckliga kvaviga hetta.. Men när vi vääääl kommer ner till söder jag och beby så missade vi nästa buss upp till vilbergen! så då fick vi vänta 33 minuter!!!.. Men då gick vi till mc och köpte cola! hahahaha.. Druckigt massa cola, så ikväll ska jag borsta mina tänder i ungefär en timme! hahaha

efter en lång resa hem som brukar oftast ta en halvtimme tog en timme och kvart, menmen. När vi väl kom hem till vilbergen fixa vi iordning tacos till mig adde och johanna och gotta oss framför tvn, som efterätt blev det glass. Mums!

Jag har haft en toppen dag idag, trots den äckliga kvaviga värmen. Men jag tycker det bara är skönt med sommar. :) Hoppas det håller i sig ett tag framöver. Dock har det åskat , men det gör ingenting för då blir det skönare luft.. Men nu ska jag slänga mig ifrån datan och slänga mig i soffan och se film med dom andra 2. :) Får se hur länge mina ögon orkar hålla sig öppna. Är dyngtrött efter den långa dagen, nästa inlägg vet jag ej när det kommer, ni märker!

godnatt och see yaa later! :)

woho!

godmorgon...


jag är varken pigg eller har humör för att blogga, men gör det för er skull.
igår var jag bara hemma, fanns absolut ingenting och göra.
och jag var så himla uttråkad så jag tvätta, diska, och lagade mat åt mamma. och dammsög hela jävla huset nästan.. Så hon vart glad när hon kom hem, :)

Sen på kvällen kom Stuffe och kerstin och fika, dom är då alltså mammas kompisar men har känt mig sen jag var 6 år, sen kom också min så kallade " mormor " , Anita. Jag ser henne som min mormor, och hon behndlar mig som om jag vore hennes barnbarn. Underbart!

Sen gjorde jag inte så mycket mer igår, jag bloggade inte heller. Fy mig!
men jag var såå uttråkad, och då finns det ju ingenting och skriva om heller.

Men idag kanske jag ska in till stan, träffa alexandra.
Men bara kanske. :) Men nu ska jag äta frukost, magen kurrar.
see ya later!

Gammal bild på mig och alexandra, men den duger, ;) ! <3

hejsvejs!!

Goookväller!

Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma och så har jag varit barnvakt till min älskade lillebror som har varit lite jobbig men ändå söt. haha!

han fick några utbrott då och då och bara skrek som sagt, men det gav sig med tre timmars sömn..

Sen gick vi och handlade tacosen till lördag, ändrade planer, vi sover i stan på lördag.. Hos mammas flata *asg*.. Alltså mammas bästa kompis för dom ska iväg på power meeten så då ska jag och adde umgås med Johanna, Carolas dotter.. :) Så ska vi käka lite tacos, kolla film och umgås.. MYS!

Nu ikväl lhar jag hjälpt mamma med att lacka massa utemöbler, jag och adde lacka en hel del. Och imorgon ska vi fortsätta och påbörja ett annat projekt ;).. haha!

Nu ikväll så ska jag faktiskt inte göra mycket, mest bara ta det lugnt. Karln sitter och glor fotboll och jag bloggar.. bra kombination ;)?. Nejmen nu ska jag in i duchen, ni märker om jag droppar ett inlägg before jag får till bed. :) See ya!

* suck *

Hallå!

Jag är barnvakt åt ett nervvrak idag. Gah!
ingenting passar, nappar och leksaker flyger omkring, skriker åt allting, vill inte sova i sin säng, vill bara vara i famnen, men ändå skriker han.. jag får lite panik när han bara skriker precis åt ALLTING.. Men nu ligger han äntligen i vagnen och har lugnat ner sig. Ligger och tittar på när adde målar bordet..
Pust...

Skulle åka in till stan idag, men det blev inte så eftersom mina nycklar är spårlöst försvunna och då kan jag inte låsa någonstans här hemma, så vi blev hemma idag. skönt det också, så det blir stan imrogon eller på torsdag.. :)

Men nu ska jag sätta mig i solen och sola lite.
kanske kan bli något brunare denna sommar. i hope so!
See yaa later guys..

ang om bloggen

Hej!
Jag tror nog inte alla vet riktigt vem jag är och vad jag vill få ut med denna blogg. Jag tror nog bara vissa klickar upp bloggen, läser rubriken och lite av första inlägget och sedan klickar ner, men det är inte det jag vill, jag vill att alla så få se vad jag tycker och tänker, och hur jag känner om vissa saker. Oj, detta inlägg lär bli långt känner jag..

Som sagt jag heter Mathilda och är 17 år, bor sedan ett år tillbaka i byhålan skärblacka , men även om det är en byhåla så trivs jag. helt klart! just nu är det sommarlov, men till hösten ska jag börja plugga på Hagagymnasiet, linjen är då barn & fritid. Jag fick besked igår att jag skulle börja, och blev helt paff, trodde jag skulle få ett nej som jag fick förra året när jag sökte, men icke sa nicke. Detta år ville dom ha med mig!
Jag hade verkligen inte räknat med att plugga på gymnasiet i tre år till, hade räknat med ett år till på Marielund och sen hade jag sökt kurser man kan ta, men nu är jag en av dom allra flesta inorrköping, ska gå gymnasiet och sen så ska vita mössan på efter tre år, hur känns inte det? helt jävla fucking underbart..
Nog om gymnasiet, nu mer om mig. (a)

Jag är en tjej som är alltid oftast glad när jag är bland folk, kan va lite sur då och då. Men vem har inte dåliga dagar? Om typ inte alla. Precis, men annars är jag glad och posetiv till nästan allting, och jag är enkel och prata med och är väldig förstålig. Jag älskar min pojkvän och min familj mer än någonting annat, dom betyder allt för mig. Och nu på senaste året har jag blivit stora syster oxå, som jag trodde aldrig att jag skulle få bli. Men förra året i augusti så fick jag en lillebror vid namn Vilhelm. Min ljuspunkt på dagen.

ang med bloggen ,
Vad vill ni veta?
Vad vill ni att jag ska skriva?
Vad vill ni se för bilder?

Det jag försöker få ut i min blogg , det är hur jag lever mitt liv. En tjej på 17 år försöker hitta en framtid med sin underbara pojkvän , jag försöker fixa mig en utbildning men ändå vara världens bästa vän till mina vänner och världens bästa stora syster och lilla syster för den delen också, jag vill få ut min vardag i bloggen, och jag vill att ni ska tycka om det också! Jag vill ni som läser detta och läser min blogg överhuvudtaget tar tag i och kommentera, det kan väll inte vara så jäkla jobbigt och lämna en kommentar eller två vad ni tycker om bloggen..right?

Men jag tror nog jag fick ur mig allt nu, och jag hoppas på förbättring.. tack! :)
nu ska jag kila, för nu har lillebror vaknat, och jag är barnvakt idag.
see ya!

hejsvejs

Hallå alla i värmen.. :)

tänkte uppdatera er lite om igår då som sagt, först vare bad som gällde för hela familjen, det var inte ens kallt i vattnet, doppa oss fyra gånger för att det var svalt och skönt. Sen vid två så åkte vi hem, jag och adde hoppa in i duchen för att sedan skulle erica och pelle hämta upp oss .
Och då åkte vi in till ingelsta och kolla lite, och sedan begav vi oss till citygross för att handal den efterlängtade tacos
. Sen åkte vi hem och fixade i ordning maten och så satt vi alla och åt, det var så himla mysigt!

Senare på kvällen så åkte vi upp till jenny där det var några som hade grillat och sådär, så vi sa hej och lite sådär. Sen åkte vi hem, jag var så himla trött..
sen när vi kom hem så gick vi och la oss, men det var så jävla varmt i rummet så det gick inte och sova, så vi öppna mitt fönster, men det tog nog en halvtimme innan det blev bra nog för att kunna sova.

Men nu ropar stranden , så nu ska jag dra mig. :)
hejsvejs!

godmorgon godmorgon :)..

godmorgon godmorgon :)..

Idag är jag uppe med tuppen , kunde inte sova brevid en stekhet / dö varm karl i ett äckligt varmt rum.. Nej det gick inte för sig så jag gick upp och busa med lillebror som var vaken och pratade med mamma :).

Idag så ska Mamma, Jocke, Lillebror, storebror, adde & jag åka och bada i mårn, ungefär vid tolv. Sen så vid tre så ska jag och erica och pelle och adde åka till maxi, erica ska glutta lite i affärer och sen så ska vi köpa tacos till ikväll, ska bli sjukligt gott. Bilder kommer sen ikväll!

Men nu ska jag ta mig lite frulle , så man orkar hålla sig på stranden. :)
Ni märker när nästa uppdatering kommer :) Älska väääädret idag.. Mhhhm!

ÄLSKA SOMMARN!

godmorgon godmorgon :)..

godmorgon godmorgon :)..

Idag är jag uppe med tuppen , kunde inte sova brevid en stekhet / dö varm karl i ett äckligt varmt rum.. Nej det gick inte för sig så jag gick upp och busa med lillebror som var vaken och pratade med mamma :).

Idag så ska Mamma, Jocke, Lillebror, storebror, adde & jag åka och bada i mårn, ungefär vid tolv. Sen så vid tre så ska jag och erica och pelle och adde åka till maxi, erica ska glutta lite i affärer och sen så ska vi köpa tacos till ikväll, ska bli sjukligt gott. Bilder kommer sen ikväll!

Men nu ska jag ta mig lite frulle , så man orkar hålla sig på stranden. :)
Ni märker när nästa uppdatering kommer :) Älska väääädret idag.. Mhhhm!

ÄLSKA SOMMARN!

en trött bajskorv,

Skulle bara säga godnatt :)..
för nu ska jag sova, upp skapligt imorgon.
Bada, shoppa, och tacos står på schemat.
ser jag verkligen fram emot. natti!


HELLÖÖÖ!

Gokväller i stugan..


Ännu en dag på staden, har sprungit där hela jävla veckan så nu räcker det för min del. På ett bra tag, jag bytte mina skor jag köpte sist, jag tog på mig dom och då gick dom sönder. Så jag tog ett annat par istället ett par bruna :). As sköna. Sen fick jag en tröja från gina av mamma och ett par shorts från hm av mamma :)
Sen bytte jag också bikinidelen jag köpte igår, tyckte inte om den på mig. Uchs. Så jag bytte, till en nästan som jag har hemma fast den är enkel färgad. Min andra är randig. :)

Ikväll har jag inte gjort så mycket, har sovit på soffan i två timmar, det var gudomligt skönt kan jag lova, senare grillade vi, guuu vad gott det var :) Och nu sitter jag här och bloggar.

Denna fredag erbjöd inte mycket, men lite i alla fall har haft det mysigt as hell anyway :)..
Imorgon blire bad för hela slanten, sen så ska vi in till Maxi med erica och pelle, ska handla tacos och lite sådär som vi ska myspysa med på kvällen. ska bli så j*vla gott. hehe.

Men nu ska jag gå ut och ta en cigg och vara lite social med folket där ute, dom saknar mig så mycket så att dom ropar efter mig, det är inte varje dag det händer sånt, ! HAHA..
Ni märker om jag droppar ett inlägg sen eller så blire imorgon.. hejs så länge! :)


morsning korsning

Godmorgon :).

Idag är det fint väder ute och det gillas starkt !
Ska in ti stan idag oxå, haha. Måste byta bikiniöverdelen. Tyckte inte om den alls.
Menmen så äre!

Idag vet ajg inte riktigt vad som händer, det är fredag.
Jag är partysugen, men det finns varken party eller pengar.. :/
Menmen, vi får se vad som erbjuds denna fredag..
Orkar inte skriva mer, skriver när jag kommer hem..
PUSS

ful bild, men ni gillar't ändå ;)..

tjena hoppsan! :).

tjena hoppsan! :).

Idag blev det som sagt stan med älskling , heidi och alexandra.
gick runt och handla lite innan dom två puckona kunde ta sig ner till stan, sen efter dom kom ner så gick vi och käka, vi tjocka i oss kycklingskebab :D. mums!
Jag inhandlade en bikini överdel från kappahl :) kostade 129 , sen så köpte jag en t-shirt från gina, och thigts från hm, och en randig trekvarts tröja från hm.. älskar randigt.. (a)

Sen efter vi hade käkat och så drog jag och älskling och mötte mamma, och vi gick upp till halvars. mamma bjöd på glass. MUMS!

Ikväll ska jag nog bara sitta ute på altan och njuta av det underbara fina vädret som blev av denna kväll.. :)
kommer in lite bilder från dagen nu oxå ;).


Det var bilder från stan.. :)

Bilder från halvars nurå ;)..




Det var allt. skriver mer sen eller imorgon.. PUSS!

tjoho i detta tråkiga väder...

God morgon eller ska man säga godlunch? :)..

Idag fick jag mig en redig sovmorgon för jag hade varken mygg eller värme i mitt rum så då kunde man äntligen sova ut! tack och lov..

Idag blire stan igen som sagt, ska träffa även heidi där och vi ska gå och äta tillsammans, sen får man se om man hittar någonting snyggt, var massa med rea igår men det mesta var slut, så vi märker om det finns något snyggt att inhandla till min tråkiga garderob.. ^^

Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog höra av mig till erica och se om hon har tid och lust och träffa mig, men det har hon säkert, eller vad tror ni? haha..

Men nu ska jag börja göra mig iordning, åker in med låtsas pappa ti stan så adde sparar pengar, jag hade en sån jäkla tur att mitt busskort från skolan fungerar över sommarn så jag glider gratis på bussarna hell yeaah! (y)..
Men jag skriver mer när kommer hem , kanske hinner droppa ett inlägg innan jag drar. ni märker!
Puss!



Mobbad bild, men ni gillart ;)

RSS 2.0