fredag is the shit!

-Hejhoppsan!
Jaaha, sommarlov nu då?
Känns inte riktigt som det faktiskt om jag ska va ärlig, och vart är sommarvädret? sjukt illa!
Ahapp, lång natt igen, det är heidi som drar iväg mig på alla dåligheter ;) haha!
Nejmen hade en trevlig och skojsig natt med heidi som alltid, vi gör alltid någonting ihop. me love that!

Men nu ska jag in i duchen, för sedan ska jag och heidi träffa bill och bull.
Hejs!
/Mss S




'- You have come a long way from whiskey and kokain....

- Jag känner mig helt tom på ord men det finns ändå så mycket jag vill säga till folk.
Det är både bra och dåliga saker, dom närmaste vill jag berätta för hur mycket jag älskar dom och hur tacksam jag är för att dom hjälper mig och stöttar min vardag, och jag kan inte ens beskriva hur glad jag är för att få vara i deras omgivning.
Till vissa andra så har jag ännu mer att berätta att jag är så trött på dom, jag har försökt och visa det på ett sätt, på ett bra sätt men ingen verkar förstå det heller, och man vill ju inte vara hur grov i käften som helst heller, men visst. Eftersom folk är så patetiskt dumma i huvudet så får man väll öppna munnen med dom grova orden, men då blir det ju bara en massor med skitsnack bakom ens rygg att man är trög, fittig, bitchig etc.

Jag önskar jag gjorde saker ogjorda, men det är inte så att jag ångrar det jag har gjort, men ibland så tycker man ju att man kunde tänkt igenom saken flera gånger, istället för en snabb genomgång, och tro att allt löser sig senare? För nej det gör det inget, och det blir dessutom bara värre.
Jag kan inte sätta ett enda starkt ord på hur jag mår just nu, både bra och dåligt kan jag medge, men jag kämpar med det dåliga, just nu försöker jag endast se det positiva i det negativa. Men inte alltid så lätt kan jag ju säga, men jag ger mina yttersta försök...

Mina vägar är aldrig raka, för jag gör dom krokiga, jag gör dumma val, jag har konstiga tankar, jag är inte normal? Men vem fan är den som sitter med alla rätta svar då? I så fall skulle jag vill träffa den personen. Den som vet allt, kan allt och är normal..
Jag kan medge att jag gör misstag, jag gör fel medvetet, men jag är inte korkad för det, jag har otur som alla andra eller jag ska inte dra alla över en kant, men vissa..

Mina misstag jag har gjort i mitt liv har jag verkligen lärt mig av, jag har verkligen ångrat mig när mina dumma val blev till misstag, och jag ångrar det till djupet av mitt hjärta, verkligen. Men misstag är för att man ska lära sig? antar jag?
Jag hoppas en dag bara att det kommer någonting som bevisar för mig att jag gjorde rätt, att jag gjorde det för en bra anledning, just nu känns det inte bra alls, och det kommer inte göra det framöver heller tror jag, men jag tror att någon dag kommer jag få en annan inställning till vad jag har gjort, och varför.
Den dagen, den lyckan.

Detta inlägg blev nog bara ett klagoinlägg, och om ni inte bryr er så behöver ni inte läsa det heller...
Skriver bara vad jag tycker och tänker...


/ Miss S


Underneath your clothes, there is en endless story..

- Godmorgon, idag är det en riktigt seeeg dag.
Finns ingen lust till någonting eller ork till någonting heller, men jag ska ge mig iväg till skolan och sen blire en runda på stan med heidi och fixa lite ärenden.

Men nu ska jag kila!
Skriver ikväll!
/Miss S !



'--- En som längtar till sommarn!

- hejhallå..
jag har inte uppdaterat på jag vet inte hur länge och jag har funderat på att lägga ner min blogg, eller så gör jag en helt ny. har suttit och kollat igenom min blogg sen flera månader tillbaka och jag har skrivit så mycket i denna blogg så det är helt sjukt, bra & dåliga stunder...

Den senaste tiden har jag umgåtts med underbara vänner, och bara njutit av tiden med dom.
Och det kommer jag fortsätta med hela denna sommar också faktiskt, jag längtar så in i bomben till sommarlovet, vädret är ju redan här så det kan man ju faktiskt inte klaga över. (:

har troligtvis planerat in en vecka i göteborg med heidi denna sommar också, om planen går som vi vill, höhö!
Sedan har vi planerat in en hel dag i stockholm och bara glassa i den fina staden, sen finns de nog inte så mycket mer, dock kommer ju augustifestivalen i sommar också som man taggar till en hel del!
Men mest av allt ska jag bara njuta den här sommaren med underbara vänner och god dricka under sommarn!

Nu ska jag ner till puckona där nere och ta en cigg och snacka skit som vi alltid gör!
See ya!

.

/ Miss S !

RSS 2.0