kärlek!



jag älskar min pojkvän fast vi även är udda tillsammans <3 !

böhöh. sjuk. tyck synd om mig (a)

hejhå alla underbaringar som läser min blogg!

senaste dagarna har som sagt varit upp och ner och så blir man sjuk samtidigt. det känns toppen, speciellt när man har tre prov nästa vecka, och jag ingenting hemma? bra jobbat! men jag har varken styrkan eller lusten att åka in till skolan och hämta skiten heller!

handla hem två plagg igår från gina. :)
en tröja som  det var rea på och ett bar " leggings" , fladdriga..
as sköna och gå i! tar bild senare och lägger upp!

ska även beställa hem kläder från hm ikväll.
iih! <3

men nu ska jag ta tag i städningen och packa.
andra flyttlasset går i helgen!
Tjarå!

highfive and talking shit but you going home alone aren't you? ;)



Damn! vilken gammal bild jag hittade på gabi från nian!
En av mina bästa killkompisar som är helt underbar. Saknar dig vännen! <3

Just nu sitter jag i skolan och gör inte så mycket , ska snart börja ett arbete om " ungdomskultur " rätt okej ändå, behöver bara lämna in ett arbete sen klart, och det behöver inte vara stort heller :)

Men nu ska jag sätta igång med mina workers. :)

Btw, vet ni vem som kommer idag ?
jo Mr alle :) *happyface*

Byebye!

måndag!

godkväller på er folket!

idag har det rullat på rätt okej tycker jag, dock försov jag mig imorse som ni kanske såg, bloggade en snabbis innan jag drog. he-he. (a)
Skoldagen rullade på bra tycker jag, och jag hade det skapligt roligt på idrotten kan jag lova, haha! :D
dom övriga lektionerna gick också fort tycker jag, dock var ma lektionen seg.
Jag skulle gjort mina val idag till tvåan, min jag blev så fustrerad på fucking pinkoderna för jag kom inte in och jag fick tre nya, sen när man bad om fucking hjälp så fick man ingen. Så då drog jag till matsalen och åt min lunch, det problemet får jag lösa imorgon eller på hagatimmen!

Sprang på stan med mamma innan jag drog hem också, vi gick in på stadium och jag fick syn på en väska för endast 60 kr, en enkel bag som du kan fylla.
Får plats med bra mycket i den och jag gillar den, inte dyr, får plats massa i, och den är enkel och bära, slippa ha min ryggsäck -.- ! den är så ful, men den är också så gammal och medför många minnen! så den slänger jag ändå inte ;D ! Köpte även ett par örhängen för 19 kr på ur och penn, haha! Älska rea, det var ett par döskallar, och jag har fått en mani på dom så måste ha dom! 

Nuu ikväll har jag pluggat, har suttit och skrivit på " leksaksuppgiften " , jag hade skrivit fel datum i min kalender när den skulle vara klar så jag hade paniken i halsgroppen, men kan äntligen andas ut för den är klar, Tack michelle för att du hjälpte mig, guldvärt! <3
Har även städat mitt rum, får mina ryck på kvällarna och vill göra det så det ser bra ut när jag vaknar och drar till skolan, dock kan de se ut som fasen här inne när lillebror har lekt rövare. gullnos! [:

Just nu är jag helt slut, ska hoppa in i duchen sedan slå ner röven i soffan och glo tv ett tag. :) Sedan blir det hoppa isäng. Är så slut efter denna dag, :] Slänger upp några bilder med. (:





Slapp / idrottskläder till max idag ! :)
Slänger upp bilderna på det jag köpte imorgon, duchen väntar!

Tjarå!

försovit mig. lalalala



En liten vilhelm som inte ville släppa storasyster igår (: mys!

ahjapp, försovit mig som vanligt? yes, missar första lektionen och mitt möte hos yrkesvägledaren.. smart tilda, smart. Idag är valen för åk två. Och jag har nog rätt säker på vad jag ska välja! =)

Men nu ska jag dra mig, jag måste trycka i mig frulle innan jag drar. vi höres!
tjarå / en trött m!

seg s-ö-n-d-a-g!

http://www.youtube.com/watch?v=KJvxaDp2K-w&feature=related

En låt alla borde lyssna på. haha!
P!nk - stupidgirls.
En låt jag avgudar för hon gör så bra och hon kan verkligen bjuda på sig själv den kvinnan.
Hon är äkta vara! :)

Idag så har jag inte gjort så värst mycket, jag har bara slappat typ, åkte in och lämnade alle på resecentrum sen så följde jag ju med mamma och dom och handlade lite grann.. :)
Sen har jag bara nördat datan, inte suttit och glott så mycket på dataskärmen när alle har varit här, har blivit att man har umgåtts med honom och pratat igenom allting. skönt.
När han åkte hem så är vi på egna vägar, men jag hoppas våra vägar möts igen, det vill jag verkligen!

Nu ikväll ska jag inte göra så mycket, ska hoppa in i en duch sedan ska jag nog bara glo tv, klockan ringer ju kvart över fem imorgon. -.-
Möte hos yrkesvägledaren imorgon, sedan idrott! kan det bli bättre? nej!

Slänger upp några bilder från idag!
puss!



Hahah sista bilden ville inte vilhelm vara med på, förklarar nog hur bilden ser ut ;)?
nu ska jag ducha , tjarå!

söndag!





Ni får två helt oseriösa bilder på mig. vet ej när dom togs men det duger i alla fall. Slippa ha ett inlägg utan bild, det är rätt tråkigt ändå! :)

Idag händer det inte mycket, fixade min sidecut lite idag, fick alles hjälp, sen har jag nästan storstädat i mitt rum, och sedan när jag kommer hem så blir det även att fixa klart det sista. Det är inte så lätt att städa när man har en lillbror som springer in och ut och lämnar en massa skit. Skit = 1000 leksaker!

Ska åka in och lämna alleballe på rese sen senare och efter det hänkar jag på mamma och dom och handlar lite, så jag slipper sitta inne hela dagen idag för idag är det ändå rätt okej väder ute. (:

Men nu ska jag fortsätta städa sen hoppa in i en duch och kanske köra en " neger & president " omgång med alle innan vi drar oss in mot stan :) !

Hörs sen!
Puss!

michelle får förgylla inlägget :)



Michelle, my blondy bitch får förgylla inlägget med en bild från bildlektionen. En fjäderklump fastna i hennes öga, efter vi hade blåst på den! hahaha! sniiggt michelle!

Idag har jag inte gjort mycket, tagit det lugnt.
promenerat till ica fram & tbx, köpte två pärmar så man kan ha i skåpet så blir det ordning och reda, hihi! Köpte även bra pennor och sådär. yeppyepp!

Orkar inte skriva så mycket!
Hörs sen!

lite uppdatering! :)



Här får ni en bild på mig, ;)!

Lite dålig uppdatering dom senaste dagarna, men dom har varit som en berg och dalbana för mig, jag kan börja med att säga att jag och alle har gjort slut, fast vi är fortfarande vänner, och vi kommer vara det. Vi kommer även fortsätta träffas för att även försöka jobba på vårat förhållande. Så nu behöver ni inte fråga mer!

Skolan har gått bra, gjorde fritidskunskapsprovet i torsdag och det gick ju käpprätt åt helvete, pluggade ingenting för jag hade så mycket annat i huvudet som jag var tvungen att ta utimed.
men har varit i skolan och skött mina lektioner, två veckor utan skolk någonting, jag känner mig rätt stolt, och vi går mot ljusa tider. :)

Inte långt kvar tills jag flyttar in till staden nu, ska bli skönt och komma närmare vänner och skola. Slippa höra att klockan ringer kvart över fem varje morgon. Men jag kommer även tillbringa mina helger och lov och mitt sommarlov här ute i stinkhålan för det är ändå mitt andra hem <3

Men nu ska jag fixa iordning mig för att promenera till ica med mamma och alle och lillebrorsan!
Hörs sen! puss!

....

Sorry för dålig uppdatering.
Kommer med massa nytt ikväll!


Puss!

idag!

tjabbatjena hallå!

Skola idag från 09:35 ti 14:10.
vår samhälls lärare var snäll och blev sjuk så dom flyttade upp vår bkf lektion så vi fick sluta tidigare idag. hihi! så nice. Tio över två istället för halv fyra. sjukt nice!

istället för att skriva massor så slänger jag upp bilder!
knäppte några i skolan idag! :)


Armela med sin jävla fiskburgare hon vägrade kasta i matsalen! :o long story!



Två av mina absoluta favoriter, helt klart! <3


Två outfits bilder bjuder jag på också!
thights, hm!
randig tröja, hm!
kort tröja ( ballongmatrial haha) kappahl!
linne under randiga tröjan, gina! :)

This was my day!
Hoppas eran dag har varit bra!

Nu ska jag plugga, prov på torsdag som jag har missat!
Tjarå!

sleeeepy...


såhär känner jag mig och ser jag ut idag!

godmorgon.
klockan är sju. ska trycka i mig lite frukost och sedan dra iväg till skolan snart.
är hur trött som helst. vill bara ha helg. och det är bara tisdag idag :| !!!
bloggar när jag kommer hem.
/ en trött M!


jag saknar dig mormor!

Jag kommer ihåg dagen som om den vore igår.
Sista dagen jag såg dig, sista gången jag rörde vid dig, sista gången jag sa att jag älskade dig, jag lovade att jag skulle komma tillbaka så snarast som möjligt, jag kunde inte, jag hann inte...

Sista dagen jag såg dig så på något sett såg jag dig inte, du hade redan försvunnit. Du var i din egna värld, en värld som inte jag eller mamma eller mina syskon finns i. Endast du.
Jag har sånt dåligt samvete, att jag kunde vara så självisk och välja bort dig när du behövde mig eller hela släkten som värst, jag kan be om ursäkt för det jag har gjort och inte gjort, kan tyvärr inte göra det för dom andra.
Jag var så dålig på att hälsa på, och nu idag ångrar jag det! Fast varje gång jag såg dig så var du redan borta, som jag skrev innan, du var i en helt annan värld.

Jag kommer ihåg begravningen som om den vore igår, den var fruktansvärd hemskt.
Jag glömmer aldrig hur min bror som är min förebild gråter så djupt långt inneifrån hjärtat, det skar i mitt hjärta, djupt. Jag höll mina tårar, fråga mig inte varför. Kändes bäst så, jag kvävde min gråt, höll mig " stark " som jag själv trodde jag var. Jag var ingenting annat än den svagaste där inne i kyrkan..
Jag glömmer aldrig stunden då alla hade gått ut från kyrkan och endast jag och min bror stod kvar vid kistan. Vi sa ingenting till varandra, vi stod endast där. Båda grät, sa ingenting. Jag viskade till mig själv " hejdå mormor, vi ses, jag älskar dig"..

Jag glömmer heller aldrig stunden efter begravningen.
Min bror, den ståtliga, den starka och den mest begåvade varelse var så ledsen, nu när jag får upp han upp i ansiktet så blir jag gråtfärdig. Han var så ledsen, jag har aldrig sett min storebror gråta så mycket förut, aldrig! Och ingenting mer än att krama kunde jag göra. Efter att varit på begravningen så tyckte mamma att vi skulle åka till jockes föräldrar, och vi gjorde det!
Dock kunde jag inte följa med in, jag kunde inte. Tårarna hade inte slutat rinna, och jag klarade inte av att dom skulle krama mig eller vad som helst. Jag är för vek för sånt, då blir allting mycket svårare. Så när dom satt inne och fikade och prata så satt jag i bilen. I tre timmar.

Dessa minnen kommer nog sitta kvar på näthinnan länge nog, nu när jag skriver detta så rinner tårarna ner för kinderna, klumpen i halsen & magen kommer..
Jag önskar att allting kunde vrida tillbax i några år, då vi var små och sprang nakna på mormorsgräsmatta och jagade henne och gräsklipparn, då vi busade med ebba, då mormor alltid la sockerbitar i saftglasen och la margarin i pontus makarontallrik. Ja, alla dessa minnen får mig att skratta men även gråta.
Jag har sörjt rätt mycket, men någonting som kommer svida ytterst mycket är när Ville börjar fråga efter mormor, och han fick aldrig den chansen och lära känna mormor som vi fick göra. Som jag lina & pontus fick, han får aldrig uppleva detta! Det svider så enormt mycket inombords.

Mormor, om du är med mig idag så hoppas jag ytterst och innerligt att du är stolt över mig, jag vet tre saker du inte är nöjd över, mina två piercingar och att jag röker, ojoj. Om mormor min skulle vara frisk i huvudet och klar nog att kunna springa så hade jag nog inte haft några piercingar eller rökt!

Jag älskar dig mormor, och jag saknar dig!
Du är en del av mig fortfarande fast du inte finns med oss.
Du ska veta att jag tänker på dig varje dag!

nukkua hyvin isoäitini.
sinä olet minun kanssani joka päivä.
Tunnen sen minulle ja toivon, että olet ylpeä minusta.
Rakastan sinua!

på svenska blire -
sov gott mormor.
du finns med mig varje dag.
jag känner det på mig och jag hoppas du är stolt över mig.
Jag älskar dig..

/M

om idag!



En bild på mig innan jag drog mig till bussen, dock behövdes verkligen inte halsdduken idag, var så skönt och varmt ute. nu längtar jag verkligen till våren!

Sitter här och pustar ut just nu. Fick just ett samtal från vårdcentralen om att mina blodprover såg jätte bra ut, blodsockret också.
Det var såhär att jag hade sympton för diabetes. Hade haft det över 2-3 månader ca, min mamma tjatade på mig att jag skulle ringa vårdcentralen och så skulle jag försöka ändra min livsstil lite grann. Hade nästan alla symptom för diabetesen också. Sover större delen av dygnet, varje dygn dessutom. Dricker väldigt mycket, alltså saft, vatten, mjölk. Jag blir helt skakis i kroppen när jag inte äter mina kost ordentligt och lite sådär. men så
igår så tog jag mig i kragen och tänkte " fan jag måste ringa vårdcentralen, " det är ju bättre att få det gjort än att få en andra massa tankar och sen om man har något i kroppen så måste det fixas!
Men som sagt, allting så bra ut! så jag är nöjd! tack och lov!

Nu när jag kom hem så erbjöd jag mig att laga maten idag, ändå en av mina favoriter och laga. Och det blev köttfärsås och makaroner :D! Fick även lite diskhjälp av lillebror!
Knäppte även några bilder! :)









Först hade han alla kläder på sig, sen slutade det med att han bara stod i sina brallor! hela tjocktröjan och bodyn under var dyngsura! Det var väldigt roligt att hjälpa syrran med köksgrejerna, för när han skulle ner från stolen grina han! :P

Nu ska jag läsa bok!
Hej så länge!

Mina känslor är som du. borta.



Godmorgon!
Idag börjar inte min bra sådär jätte bra, ska ringa vårdcentralen om tid? sen om jag får en tid så ska jag pallra mig dit, och sedan är det bara hålla tummarna på det bästa!
Idag ska jag inte göra så mycket förutom att ta mig in till stan, ha en visit på vårdcentralen, hem & plugga senare. det är min dag idag!

Dock har jag inte så mycket att skriva om just nu faktiskt.
Klockan är endast 07:22... * puuh*
Bloggar sen! Puss!

skrev av mig lite!

Sitter här och lyssnar på lite musik.
och när jag lyssnar på musik så kommer alla mina tankar upp i huvudet.
tankar om precis allting, kärlek, vänner, familjen, skolan.

Jag har gått en vecka i skolan nu efter jullovet och det känns väldigt bra, jag ska försöka sköta mig så mycket som jag kan nu för att inte försöka sabba till det för mig själv nu. Jag vill verkligen fixa det här, och jag ska göra det också! Med eller utan någons hjälp, dock kommer jag kasta min mattebok åt helvete, tillsammans med samhällskursen. (; Nejrå, det ska ordna sig!

Min familj stöttar mig genom allting bra & dåligt och det är skönt att veta att vad som än händer så har man sin familj, det är helt klart det bästa. Och vad skulle man göra utan sin familj? Utan min familj skulle jag inte vara någonting!

Kärleken vet ni väll lite om hihi. Alleballe är min pojkvän, och jag trivs med honom helt klart. (: Han har hjälpt mig mycket, även när vi inte var tillsammans. Han fanns alltid där när jag behövde prata & jag fanns alltid där för honom när han behövde någon och prata med. jag älskar dig!

Mina vänner, ah. vad ska jag säga om dom?
Det finns en vän som jag har nämnt ett antal gånger i min blogg, och ni borde vid detta lag veta vem jag menar. Ja, hon ni vet. Heidi. höhö. Vad ska jag säga mer än att hon är mitt kött och blod? Och blod är tjockare än vatten <3
Maria wall, en brutta jag har känt även hela mitt liv. Hon är också en familjemedlem, dock träffar jag inte henne lika ofta så som jag vill, hon har massor plugg, jag massor plugg.
Fast vi vet vart vi har varandra, jag behöver inte skriva mer än " from gradle to grave" så förstår hon vad jag menar. Ni är mina riktiga två allra bästa vänner, jag älskar er ! <3
Jag har såna fler underbara vänner som jag avgudar om något !
Ni vet vilka ni är!

En sak jag måste bara tillägga, det är att. Fyfan vilka falska människor man lever runt, alla skriver " fyfan vad falsk & omogen du är " menförfan, har du sett dig själv i spegeln? du är drottningen själv för falskhet förfan.
jag är så trött på att alla klagar på hur falska alla är, men varför ens vara med sådna människor? varför ens lägga energi och tid på såna människor för?
Sen måste jag tillägga att när jag flyttar tillbaka in till stan igen så kommer ingenting bli som det blev förr, jag tänker inte ens umgås med dom som inte kunde ta sitt arsle ut hit för att umgås med mig. Varför ihelvete tror ni då att allt ska bli som förr nu?
Dom som tror att allt ska bli som förr för jag flyttar tillbaka till stan can kiss my sweet ass!
För jag tänker inte ens lägga min energi eller TID på ER som tror det!

Nu ska jag in i duchen, och ducha av mig mina bekymmer.
Imorgon kommer nya som jag får ta tag i!
När ska detta ta slut?

.......


Mysoutfiten idag.
Lackleggins, syns inte för det är taget med mobilen. gina!
Ginatricot linne, svart.
Topp gina,
Stickad kofta ullared ;)

about the weekend ;)

Hallå på er. Sorry för en liten halvdålig bloggning. :)
Men har inte velat sitta vid datan dom senaste två dagarna för jag ville mest umgås med alleballe för han åker ju hem idag :( ! Men, lite om helgen då!
Fredags - bara massa tv mys framför tvn för att kolla in letsdance, mina favoriter är ju med. Andersbagge, helenalundbäck, och alexanderrybak! Dock vet jag inte vem som har åkt ut. haha!
Lördags - bara massa mys hela dagen, filmdag hela dagen lång faktiskt.
bara jag och alle hemma så vi njöt bara av varandra faktiskt. Lagade mat tillsammans, pommesfrites och köttbit och beasås med sallad och feta ost till :)  * JYUMMI *

Btw, nu kan jag lägga in bilder från min mobil till datorn, förstår inte varför det funkar nu och inte har gjort det innan? Men bra att det funkar i alla fall :) !

Nu ska jag dra på mig lite smink för sedan ska vi dra oss in mot resecentrum :( !
Bloggar mer ikväll! PUSS!


tidig uppdatering! :D


Diggade min outfit på juldagen :)
Kavaj, thights och skjorta. :)

Godmorgon!
Fick sovmorgon idag, så idag fick jag sova till hela klockan sju! Fysatan vad skönt det var, annars ringer klockan 05;15 tíll 05:30 ca. Allt för att få i sig den förbannade jävla frukosten som jag avskyr, men den är ju så himla viktig!

Nu snart ska jag dra mig till skolan, åker in några min tidigare för att hinna rensa mitt skåp , mitt skåp är helt upp och ner och papper överallt, känns som om jag skulle behöva rensa det. :)
Fredagsmys ikväll med bejb, han åker hem på söndag. :/ vill inte!
Uppdaterar mer ikväll. :)



Gjorde jag rätt val?
Jag vet inte vad jag känner längre.
Mina känslor är som du. borta.

liten uppdatering!





Godkväller. :)
Bjuder på två bilder från julafton. :) 

Idag har min dag varit rätt okej faktiskt ändå.
Skola från 08:10 till 15:30 dock så var det informations möte sista två & halv timme på eftermiddag, det var segt och bara lyssna. Fast nu gav dom mig fucking beslut ångest! Jag vet inte vad jag ska välja på inviduella valet :( !
Har inte så mycket mer och skriva faktiskt om dagen.

Imorgon är det sovmorgon som gäller för min del sedan har jag bara två lektioner, och det är estetiskverksamhet & ma.
Ska till kuratorn imorgon och snacka lite skit, alltid trevligt, min kurator är verkligen as bra!
Imorgon är det fredag också då blire freeeeedagmys med bejb :) Ska bara ha mysigt i helgen för på söndag åker han hem och då vet jag inte riktigt på pricken när vi ses igen :( !

Men nu ska jag in i duchen, sen slänga mig i duchen och sedan ska jag dyka ner under täcket med bejb, han ska se tv, och jag ska läsa hanging on to max, :) engelska boken! As bra, fast hatar och läsa :/


/ M !

minis uppdatering!



Mojje bild till tusen bjuder jag på idag! haha, känns att det behövs bjudas på sig själv ibland också.

Min dag idag har varit lugnt, kom hem och käka sen gick jag och alle på en promenix, :)
sen har jag inte gjort så mycket mer, väntar på att duchen ska bli ledig så jag kan ta en duch, sen blire sätta sig med plugg ett tag faktiskt :) sen blire film för min och snuttis del!

Men nu ska jag in i duchen.. 
Ni fick en uppdatering i alla fall ;) !

PUSS!

uppe me tuppen!


Bild från julafton :)

hey hey ho! :)

Idag är jag uppe med tuppen, eller som sagt jag är nog uppe innan honom. Börjar tidigt i skolan idag så då ringer klockan extra tidigt, och det suger!
Fast jag har världens underbaraste som följer med mig till bussen fast han inte ens ska åka med mig in! så snällt! :)

Idag slutar jag 14:10 så himla nice, istället för att man är inställd på att sluta fyra varje onsdag så är det faktiskt jätte skönt och sluta runt 2 :)

Idag blire plugga lite, sen umgås med bejb :)
Blir inte så mycket fritid nu när skolan drar igång och man måste ligga i rätt hårt för att hinna med allting. Dock vill jag redan ha sortlov! För efter sportlovet är det 7 veckors praktik som väntas! Dock vet jag nte om jag kommer få de för jag ska inte ha samma praktik stället som sist, för vi ska flytta! Så vet inte riktigt hur det blir än!

Men nu ska jag ska iväg och slänga i mig frukost!
Skriver mer sen! puss!

städ dag till max!

Hello på er.
idag har det varit en kanon dag, en mysig hemma dag.
först började jag rensa och damma av alleballes bokhylla som slutade med att jag hittade hans grattis kort sen han fyllde 21 och 1000 kr inlagt i kortet som han hade glömt BORT! Sedan kom hans äldre syskon på middag och så åt vi världens godaste middag och massa god efterrätt.. Hans mamma är en gudinna i köket, så duktig!
Sedan fortsatte jag i hans rum och städa, fick något städryck så jag gjorde allt inne i hans rum, damsög, damma, torkade listor, damma tavlor. Ja allting! you name it!
Nu klockan halv nio blev jag klar. höh!
Men som tack fick jag 500 kr och en helkroppsmassage.. ggrrrr !

Ikväll ska jag inte göra så mycket mer faktiskt. mest bara ta det lugnt, ta mig ett långt varmt bad. :) Sedan blire nog utmana alle & sebbe på en " neger & president" omgång. 
Imorgon blire bara hemma dag som sagt sedan ska vi nog inte göra så mycket mer än att packa inför hemresan för norrköping, kommer hem på lördag då vi firar världens bästa vän som fyller 18 år! :) 

nu ska jag in i badet med snutti! puss! 
 


<3


<3

Godkväll!
Just nu sitter jag här och bara tar det lugnt och glor igenom facebook, så tänkte passa på att blogga. Alleballe sitter och spelar någe brädspel med hans lillebror och vän peter (:
Denna dag har varit lugn. Mycket skratt kan jag lova.
Peter skulle lära mig och alle dansa någon jävla skit dans, och det slutade med att jag satt på golvet och skratta halvt ihjäl mig faktiskt. fyfan vad roligt det var när alle skulle dansa. herregud! Undra hur det kommer se ut på vårt bröllop ;) HAHA!

Ikväll ska jag inte göra så mycket mer faktiskt, bara ta det lugnt. jag har en förfärlig halsbränna. fybubblan!
Ska bara ha det mysigt med min snutti ikväll..

Måste tillägga att jag och alexander har varit tillsammans i två månader idag ;) haha!
känns lite fjolligt, men två månader är alltid en början på en lång resa tillsammans <3



Me love my boy! <3


lite morgon bloggning :)

godmorgon på er! :)
Idag hade jag världens skönaste sovmorgon med min plutte, sov till 10. helt makalöst.
men skönt om fan var det.

Vill ni veta en sak? Nu har jag äntligen fått rensat min mobil på alla bilder, så nu ligger ca 700 bilder på alles dator, dock har jag lagt upp det mesta på facebook.. Kolmårdsbilderna från 2010 har jag lagt upp som låg på ca 150 bilder. hihi.

Så nu tänkte jag ladda upp några nya bilder :)!

       

Ni får mer bilder senare.
Magen skriker efter frukost! :)


bättre sent än aldrig!

ÅRET
Hur har året 2010 varit för dig? finns bra och dåliga stunder som man minns :)
Bättre än förra året? njae lite kanske :)
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? Jadå. Mycket som stannar i hjärtat <3
Har du flyttat under år 2010? nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? yesyes, helt klart!
Isåfall vilken? En av dom nya favoriterna är ju Jay smith, hans låtar är gudomliga :)
Har du druckit alkohol? yes =)
Har du kysst en främling? nej , varför ens kyssa en främling?

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2010? som en bergochdalbana ;)
Har du varit kär? Ja, det är jag nu också :)
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja. :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja. :)

Har du haft ett hemligt förhållande? varför ens ha de ? :)

SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? ja, :/
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? japp.
varit i slagsmål? ne..

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? finns en del saker..
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? heter man teld0o, så ingår det i vardagen ;)
har du ljugit för en vän? aldrig
Har du varit ute en hel natt? ja?
Har du blivit tagen av polisen?  - nope.

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? Haga gymnasiet :)
har någon varit elak mot dig i skolan? nej? :)
Hatar du ngn på din skola? nej de gör jag inte :)
Har du gjort ngt framsteg? många..
Haft alla rätt på ett prov? nej =)
VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? jadå :)
Har du förlorat en vän? ja det har jag, ingenting jag sörjer över, den personen går miste om något jävla bra faktiskt ;)
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? nej, vill inte de heller :)
Har du gått bakom ryggen på en vän? varför skulle jag? fegt!
Har du ljugit för en bästavän? nej!?!?!
Har du haft en relation med en vän? nej.
Har du många killkompisar? ah de är ett par stycken..

dag 7. mitt största intresse

Oj! Mitt största intresse..
Jag är faktiskt väldigt ombytlig där, jag tycker om allt lika mycket ungefär.
Jag har ridit, även spelat fotboll. Och dessutom är jag inte direkt sportig faktiskt.
Så mitt största intresse måste nog vara att umgås med mina vänner faktiskt.
Dom får mig och skratta, må bra, och jag kan ha jävligt kul när jag är med dom så vafan kan bli bättre än det? Nja ingenting. Därför är mina vänner mitt största intresse, dom ger mig styrka, inspiration och glädje.

Jag har inte några mer intressen direkt, på så sätt är jag nog en väldigt tråkig människa! ;P
höhö..

dag 6. min dag

Min dag idag har varit väldigt bra faktiskt.
Vaknade dock lite tidigt faktiskt, redan vid 08:00 men låg och drog mig med min finaste till klockan nio, sedan åt vi en mysig frukost tillsammans.
Efter frukostätandet och lite fixning hemma så drog vi in till staden. Träffade Alexanders kompis Sabbe som vi satt ett tag hos och spelade även Yatzy. Jag kom inte sist båda gångerna kan jag tillägga men det gick fan inte mig bra i alla fall :) allepung huvud vann ju båda gångerna.

Efter vi hade varit hos sabbe drog vi ner till stan och käkade, drog i oss en kebab var, hah ! *mums*
sedan gick vi och kollade lite i affärerna.. dock började rean dö ut och det gillades inte av min plånbok tyvärr..

Nu har vi kommit hem och jag sitter och bloggar och alle glor tv.. Ska nog dunka ner arslet brevid honom och trycka i mig lite godis. :) hihi!

Hörs sen !
PUSS!

dag 5. min kärlek.

Jag har en väldigt stor kärlek till väldigt mycket och många.
jag är väldigt snäll och givmild när det gäller kärlek till min familj. Jag älskar min familj till djupet av mitt hjärta. Min familj finns där när jag behöver den, och inte behöver den. hah.
Ibland kan man ju faktiskt tro att ens familj försöker förpesta ens liv om något, men dom hjälper en även i dom svåraste stunderna..
Kärlek för mig är väldigt viktigt, det är någonting alla ska få i sin vardag för att klara av den bättre. Jag utan kärlek av varken vänner familj eller pojkvän. oj jag avlider nästan!
Dock har jag svårt för att aäga dom tre starka orden till en kille, när det verkligen är så, så menar jag det verkligen. Jag säger verkligen inte dom tre orden i onödan kan jag lova. Det är någonting man ska ta vara på verkligen och inte slösa av allt för mycket..
Jag kan erkänna att jag och Alexander har varit tillsammans i två månader imorgon, och jag har sagt " jag älskar dig " några fåtals gånger. Men det vet han om att jag har svårt att prata / visa känslor. Så det är ingenting fel med det, vissa har det enklare med kärlek till någon utanför familjen, jag har det lite svårare...

Mina vänner är en stor del av mig, ojoj.
Utan mina vänner skulle jag verkligen vara nothing. Dom finns i lycka och sorg, regn & sol. Ja när som helst, och ja som ni kanske har märkt så finns det ju en person som är lite mer än en vän för mig. Heidi, hon är som min syster. Har nämnt henne ett par ggr i min blogg. hihi!
Men mina vänner är guld för mig, jag skulle inte vara någonting utan er! och jag hoppas verkligen rätt människor tar åt sig och inte dom andra som inte är likvärdefulla i mina ögon som jag kanske är i deras ögon.

Kärlek för mig betyder väldigt mycket för mig.
jag behöver MASSOR kärlek! hihi!

RSS 2.0