rubrik.. nejnej..

Godkväller i stugan :)..


Idag blev det stan som sagt , träffade också Heidi & alexandra. :) Och så träffade jag oxå lilla carro som jag inte har träffat på år och dar.
Vi stod mest bara och snackade för våran buss gick hem vid fem, och kom in till stan vid fyra för mina förbaskade pengar strulade..

åh! Ringde csn och hon jag fick prata med sa att jag skulle få mina pengar och sådär och fick jag dom inte skulle jag ringa banken, ja jo tjena hejsan, han jag gick prata med var ju pantad i huvvet. Detta fick jag som svar " Men jag kan inte göra någonting " " jag kan inte fixa detta åt dig, " " det ska csn fixa " ändå bad hon från csn ringa banken.. konstigt... Men efter telefon samtal och blablabla fick jag mina pengar.. Tur nog, och då inskaffade jag mig en tröja från kappahl för 49:00 kr :D älskar deras kläder och priser därimot ;)..

Nu ikväll har jag inte gjort mycket, bror och niklas kom på fika, jag och bror prata gamla minnen sen vi var små, och jag skrattade så tårarna spruta. Ovanligt, nej? Jag och bror har våra minnen. Ohja!

Nu ska jag snart lägga mig, är helt slut. Imorgon blire stan återigen för att inkolla rean som finns och addepaddepung ville köpa spel, :).. Och så ska jag träffa heidi och alexandra återigen, mina små rikspuckon :').. <3

Lite blandade bilder, men ni gillart.
Det låg i kamran och skräpades , så la upp bilderna på bloggen ist :D




Gonatt!

Rubrik är inte min grej, hejhopp gumisnopp! :D

hallå bloggvärlden.

nu är jag snart klar , och så ska vi dra oss till bussen..
jag skriver sen när jag kommer hem.
PUSS!

Varmt och skapligt väder ute. Tumme upp (y) !

God lunch alla i den kvalmiga luften..

Idag vakna jag runt halv tio av att jag hade en karl breve mig som snarka så in i bomben, så jag gick upp. Men då vakna han oxå så han klev upp med mig. :)

hittills har jag inte gjort så mycket, har stor städat mitt rum, plockat undan en hel del, fixat upp ramar med fina bilder i, dock måste jag köpa fler. Det kommer svida i plånboken för ramar är så dyrt! damn!
sen har jag också dammat och damsugit i mitt rum, medans adde har legat och tittat på slöfocken :D..

jag ska snart ta mig och göra mig iordning, för jag ska in till stan snart och träffa heidi, och så får vi se om alexandra skulle hänka på oxå, men det märker vi. Och så ska jag handla lite. pengarna rullade ju in idag, ;)..
Höhö.. men ska kila nu! puss!
Skriver nog mer ikväll..
Tjarå!

BILDBOMB! MWAHHH!

Här kommer bilder från sthlm te.x Addes student, Bad & paddling och lite mer.. Njut ;)!


En trött student ;).

FOTBOLLENS DAG! :)




BAD I MUSKAN! :)


..

Nu fick ni bilder. Nu orkar jag inte ladda upp mer ikväll!
GONATT!

värmeutslag efter denna dag, hej & hå!

Hallå i värmen alla goingar :)..


Jag har inte uppdaterat sen i fredags, men jag skrev ju som sagt också att jag inte skulle uppdatera så mycket i helgen eftersom vi hade andreas familj nere hos oss på midsommar :).

Ska skriva lite upp midsommar helgen då,
Fredagen : Fredagen bestod av mat, musik, trevligt sällskap och lite drickande. Vi hade som sagt Andreas familj här, sen kom bror och niklas, och även mammas två kompisar , Stuffe och kerstin.
Sen så kom underbara erica & pelle oxå och prata lite :). Vi satt och åt mat, drack lite, sjöng, spela kubb, spela volleyboll. Sen tillbringade vi natten på bäddsoffan jag och adde. :)

Lördagen : vaknade halv 8 ungefär av att jag hade hela myggfarmen över mig, hela jag var sönderbiten om man säger så. Adde hade redan klivit upp före mig och jag var chockad. :D
Sen på lördagen så tog vi alla oss en promenad, och sen åkte vi för att ta oss ett dopp i mårn. Och det var underbart varmt och skönt. Sen på lördag eftermiddagen blev det lite mat och drickande, kubbspelande oh etc. Sen spendera jag och adde ännu en natt på bäddsoffan..

Söndagen : då åkte andreas familj hem, men innan blev det tårta och lite så för mamma min som har blivit ett år närmare 50. höhö.
Sen gjorde vi inte mycket, vi bara umgicks. Sen senare på kvällen kom bror och niklas och då åkte hela familjen ut till Mårn och tog ett kvällsdopp. Underbart skönt och svalka sig efter en het dag :D.

Måndagen (Igår) : Igår sprang jag , mamma , adde på stan hela dagen. Jag fick me mig mycket hem som sagt, mamma också, för första gången i sitt liv. haha!
Jag fick med mig hem ;
Två trekvarts randiga tröjor, från kappahl 49:50 kr st.
Halva thigts / cykel byxor som jag kallar dom. Gina 59:00 kr.
Armband med nitar på, från ur och penn 59:00 kr st.
Harems byxa från hm : 99:00 kr.
Skor från skopunkten 199:00 kr.
det var allt ! :D

Tisdag (Idag) : Min bror ringde mig igår och frågade om vi ville följa med till ett badställe i östra ryd, stället hette hawaii.. Pontus sa att det var klarblått vatten och det var jätte fint och etc. Ja så vi sätter oss i bilen och ska åka, jag tänkte ja detta kan ta ett tag, men inte så lång tid som det verkligen tog. Vi var vilse minst 45 gånger i bara en massa jävla skog.. Men efter 1 och ½ timmes bilresa och massa letande så kom vi fram. Visst det var klarblått vatten som om vi vore utomlands, men ingen bada. Vi såg ormar, skräcken för oss alla. Så vi packa grejerna och drog. Vi åkte vidare hem till skärblacka , körde förbi mårn och tog oss ett dopp där i stället , där både vattnet och stranden var smockad av folk.. Men vi fick plats, alla fyra strandvalarna ;).

Ja, nu har jag uppdaterat lite, bilder kommer senare, när jag har tid och lust. kanske blir imorgon, ni märker nog! :). Nu ska jag se film med min karl. PusS!

tjingbadring :)

Godmorgon, idag är jag uppe med tuppen! :)

Om ungefär en timme ska jag till tåget, ska in till centralen.
Ska bli skönt att komma hem och träffa min underbara familj <3
Jag tror den här helgen kommer bli helt jävla great. :)

Men nu ska jag ta frulle, ni märker när jag skriver nästa gång.
Kommer nog inte sitta vid datan denna helg.
Men efter det lär det komma bildbomb här på bloggen, & fb, :D
You will notice ;).

Hare bra, PUSS!

Me [: a picture of me ;).. 

helliiiiuuooo

Hallå i värmen! :)

Just nu sitter jag och skickar över en massa musik ti telen.
Måste ha musik på bussen imorgon, annars lär jag va dö uttråkad.

Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad som händer.
ett kvällsdopp tror jag nog ska ta.

Men nu ska jag ta nånting och äta, har inte ätit nått ännu. oops! 
Ni märker när jag skriver nästa gång!
Föresten så ringde mamma mig imorse och berätta att dom hade varit på barnvårdcentralen med min lillebror natt, han har fått falsk krup. Mitt lillehjärta, när jag kommer hem så ska jag pussa och krama sönder dig. Åh tre veckor har jag varit borta och för varje mms bild mamma skickar så ser han så mycket större ut..<3

men nu ska jag kila, hade bäst!

badring! :)

Hallå i värmen. :)

Idag är det tvätta, packa, och allt sånt som står på schemat.
För imorgon kommer jag hem loosers! ;)

Jag och sara tar bussen från sthlm halv 12 , så är i stan halv 2 =)..
Sen kommer bror och Mr Niklas och hämtar oss i kimstad :). wööh!

Sen är det midsommar firande som gäller hela helgen.
Min andra underbara halva kommer till mig imorgon, sjukt skönt och träffa henne igen, blir massa skitsnack och sena grillkvällar, eller hur erica ;)?

Men nu ska jag ner i tvättis. Skriver mer sen , eller imorgon.. :) PUSS!

lite bilder bara, på dom som betyder <3

älskling bästavän! <3
Lite bilder , på alla som betyder något.
Har inte många bilder, är ej hemma jue. :)
Men lägger in fler när jag kommer hem, har massor nya bilder.. hihi!
Nu ska jag sova, innan det ska jag se sex and the city :) Natti!

lillebror <3

Guuu vad jag saknar mitt hjärtegull.. <3 
Ska bli skönt och komma hem på fredag och få krama ihjäl han, inte bokstavligt talat :D
mitt hjärta! <3

tjingeling tingeling =)

Gokväll..

Idag har jag inte gjort så mycket än bara haft en mysig dag :)
Har också varit lite nere, men ibland kommer hemlängtan smygandes.
Men det gick över fort när min sötaste pojke kom och höll om mig, då försvann hemlängtan och då ville jag helt plötsligt inte åka hem, hah!
Idag kom sofie & lilleman Liam upp hit. Så vi satt ute i solen hela gänget och käkade mockarutor. Mhmm så gott! :)
hihi!
Sen har jag bara varit inne, skulle bli ett kvällsdopp, men icke sa nicke. Min rygg palla inte det, när jag kommer hem måste jag ringa min sjukgymnast.. Pallar inte ha såhär ont! gah!

Imorgon blire packning och bada som gäller.. 
Hoppas ju på strålande väder och hetaste solen så man kan bli brun någon gång, så man slipper se ut som ett vitt lakan, haha. 
Åker hem på fredag som sagt för dom som inte visste, jag & Sara tar bussen ner tillsammans. dom andra åker bil ner, sen kommer troligtvis min bror och hämtar upp oss på rese. :) åka bil hem är skööönt, slippa ta pendeln i värmen på midsommardagen, Nejtack!

Men nu ska jag ta och logga ut, sex and the city börjar snart. Måste passa på att se det när jag är här, hemma har man ju inga j*vla kanaler.. Får nöja mig me internet dåå.. men det funkar det med! :)

Men ni märker när det kommer uppdatering nästa gång, Tjarå! :)

bloggtorka!

Hallå där ute !
Jag har haft lite bloggtorka. Jag har känt att jag inte orkar riktigt sitta och skriva vad som händer just nu, men kan uppdatera lite att jag kommer hem på fredag för att fira midsommar hemma, andreas familj följer också med ner för att fira midsommar med oss i stinkeby ;). hah!

Nu när det bara är ungefär fem dagar så börjar man bli lite otålig, man ska packa, man ska ner med allt i väskorna, man ska inte glömma nånting, man måste tvätta innan man åker hem för att slippa göra det när man kommer hem liksom.
Jag har inte hemlängtan, eller jo lite. Men ändå inte, jag skulle kunna stanna här till skolan börja om det vore så, men det är nånting där hemma som gör att jag vill åka hem, min lillebror.
Han är stjärnan i mörkret för mig, han behöver bara ge mig ett litet smile så är hela min dag räddad. när han kommer in i mitt rum på morgonen och sliter ut allt från mina lådor , kastar ner mina ljus från mitt nattduksbord så kan man bara le åt honom , nu. Inte när det väl är , då kan jag säga att då är det inte lika kul. hehe.
Men min lillebror är verkligen en stjärna, och jag är så stolt. jag vet att jag har nämnt det 15 ggr innan i bloggen, men det är så att jag kan inte sluta tänka på min stjärna där hemma. Han är mitt hjärta, han lyser upp mina dagar med endast ett leende. och jag älskar honom så!

Här sitter min stjärna på en " racerbil " som vi i norrköping kallar dom ;). Han har blivit så stor, om två månader blir han 1 år, och jag kan själv inte knappt fatta det. Jag kommer ihåg dagen han föddes som om det hände igår. Åh jag är så stolt storasyster över min finaste lillebror!

Här sitter han i sin badbalja och badar, jag och mamma var mer blötare än vad han va. *suck* Men jag älskar honom ändå!

Det var lite uppdatering, ni märker när jag uppdaterar nästa gång! Ciao!

tjillevippen!

Godmorgon. Idag är jag uppe med tuppen. Klockan ringde till kvart över sex, men gick inte upp förns kvart i sju, skulle ha tvättstugan med min underbara Svärmor :)

Har som sagt börjat dagen med att springa i tvättstugan, snart klara. skönt det.
Sen blire nog damma och städa i älsklingens rum, han har fönstret öppet hela tiden, så fullt med pollen i hans bokhylla. hehe.
Vi hade tänkt och gå och bada idag, Andreas och hans polare Kurtan skulle paddla kanot, men som det ser ut nu så tror jag nog inte det, helt grått på himlen och det regnar.. :/ så himla tråkigt! Jag vill ha stor sol, blå himmel och 25 grader varmt.. Det är ju sommarlov? Men det känns inte som det nej.
Men ska i alla fall ta mig ner till ica och köpa fredagsmys, vi ska hyra filmen " prinsessan & grodan " . såg trailern och tänkte " DEN SKA JAG SE ".. Älskar tecknat och det är alltid bra humor i dom filmerna, så det blir perfekt denna tråkiga gråa dag. :)
Men nu ska jag släppa datan, kanske kommer mer uppdatering ikväll men det märker ni, känner inget behov av att blogga just nu igenligen, händer ingenting speciellt i mitt liv just nu än att jag slappar hela dagarna och äter godis och pillar mig i naveln ;) låter mysigt va?
Men ni märker när jag skriver mer nästa gång, kanske kan försöka och tänka lite på er ;).
Men ni alla som läser är underbara. Puss på er! 



halloj

Hallå i värmen..

Nu sitter jag helt proppmätt med Sofies laptop iknät och bara njuter.
har precis ätit en jätte god tonfisk sallad till lunch , och efterätt blir det almondy tårta :D gott!!

ikväll blire fotbollsavslutning för saras del , se om man kan va med och springa lite. haha.
dom skulle ha " allboll " som lek, brännboll fast med mer alternativ än att ha ett rack och skjuta iväg bollen med. :)

sen senare vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt.
imorgon är det en vecka kvar tills jag kommer hem. ska bli både skönt och lite tråkigt att åka hem, men åker ändå upp till sthlm snart igen, så underbart mysigt här!

men nu ska jag trycka i mig efterrätt :D
bloggar mer sen kanske, ni märker.
hare bäst, Puss!

hihihihihi

hellöö everyone :D

Vaknade till en blå himmel och sol , men nu tre timmar senare är det grått på himlen, ingenting ovanligt. vill ha riktig sommarväder nu ju!!

Ska ha tvättstugan idag med min älskade pojke, måste ha rena badkläder och kläder.
sen senare så får vi se vad dagen har och erbjuda, men just nu ser det inte ut som att ha någonting och erbjuda.. tråkigt!

Men nu ska jag snart ner i tvättis, måste göra mig lite iordning så man inte ser ut som ett lik när man kommer ner, skrämmer iväg alla ! :D haha..

Men uppdaterar när jag känner för det.. hihi!
Puss , hare bra! :*

hallå!

Jag ska inte ha någon torka på bloggen igen, men jag har också ingen lust och sitta och nörda vid datan en hel del när det är sommarlov liksom?
men nu kan jag ta mig lite tid innan frukosten, eller vad säger ni? =)

Idag händer det nog inte så himla mycket i lilla hålan Ösmo.
Vädret suger och fantasin ligger inte på topp..
Blir kanske bara en hemmadag i soffan? Låter toppen :)

Igår så var det en hel dag ute, först drog vi till muskan för att fiska lite. finns några bilder på facebook för dom som vill se, dock inte dom snyggaste.. men vem orkar piffa upp sig för fiske? :D*
Sen senare efter fisket tralla vi hem och hämtade badkläder och drog och bada på andra sidan muskan :D
sen efter man tog sitt första dopp, och inte nog med det var det ISKALLT så gick vi hem, tog en duch och åt mat.
Sen senare på kvällen gick vi upp till Andreas moster.
Oj vilket hus hon hade, så fint, oh inredningen var super fin. :)

Jamen det var lite uppdatering, det kommer nog mer kanske sen eller någonting, jag lovar ingenting för jag vet inte när jag orkar uppdatera igen.. hehe!

Men hare så bra så länge , puss!

damn!

oj oj oj oj OJ!
jag har verkligen inte uppdaterat på hur länge som helst.
det har varit en liten torka på bloggen, eller vad säger ni?

Just nu är jag på " semester " i stockholm, är hos min underbara pojkvän.
har varit här sen den 5e juni och åker hem midsommar dagen, och då åker hela åkerman ligan med ner och ska fira midsommar nere i norrköping. ska bli så kul!

Adde tog ju studenten för en vecka sen, och han var så fin i sina snygga kläder och sin fina student mössa. Jag tog en massa bilder med digital kamran, men så duktig som jag är tog jag inte med mig sladden , så bilderna kommer jag lägga upp när jag kommer hem, både på facebook och bloggen.. :)

just nu sitter jag här och uppdaterar lite och kollar alla " nyheter " på facebook ;)..
Haha, Addepadde är på sin sista fotbollsmatch i tungelsta, han skulle vara hemma till ett så han är snart hemma hoppas jag :)

Sofie, Jimmy & Liam skulle komma och grilla här sen , det ska bli dunder mysigt! :)
Jag trivs verkligen här i stockholm, skulle lätt kunna flytta upp hit till lilla byhålan Ösmo :D
Men det är framtids planer för år framåt.. ^^

Men nu ska jag ta och invänta karln, ska slänga mig på soffan och se tv, :D
Men jag uppdaterar så mycket jag kan, så ni märker när jag är tillbaka, då och då.
Men hare så bra så länge, Tjing! :)

Jag saknar min lillebror otroligt mycket.. Det gör ont i mig när jag är utan honom, snart är big sis hemma igen, och då jäklar då ska vi busa så mamma kastar ut oss! :D PUSS PÅ MIN FINA LILLEBROR! <3


SOMMARLOV!

JAG HAR SOMMARLOV NU, SÅ JÄVLA FUCKING GREAT!!
ÄÄÄÄLSKA SOMMAAAAAARN :')

Men jag är så stolt över mig själv på ett sätt, för jag har presterat väääldigt mycket, saker som att få godkänt i matte, det är jätte stort för mig, för jag har aldrig i hela mitt liv föreställt hur det är och ha det för jag är verkligen jätte dålig på matte, så jag själv tycker. men min lärare tycker tvärtemot, men ändå. sen försökte jag på vg kursen i engelska, men jag hann inte. tiden rann iväg, och jag behövde fokusera mera på matten. Jag känner mig stolt över detta år på Marielund, jag har blivit någon jag har velat bli sen länge tillbaka, jag har blivit självständig, modig och smart.
Vissa kanske inte tror eller bryr sig om vad jag skriver, men jag skriver från hjärtat. Detta år på Marielund och flytten till Blacka har fått mig och inse så himla mycket. Och jag är tacksam över att jag har haft Erica på min sida och pushat mig från botten upp till toppen, tack gumman, du är guldvärd! Sen hade jag Maria W som satt andra sidan dataskärmen och skrev ord som hjälpte mig enormt mycket genom alla mina prov, som också stärkte mitt självförtroende. Tack.. jag älskar er! <3

när jag ville ligga och sova i min underbara säng så hade jag Erica som pushade mig upp till skolan, och sa att jag fixar det här om jag verkligen ville, och jag ville fixa det, och det gjorde jag tamefan också, så jag är så jävla nöjd!
Jag gjorde allt som vi sa från början när jag blev skriven på Marielund, :)

Jag trodde det ofattbara om mig själv, men härdan efter ska jag tro på mig själv och visa att jag kan mer än vad både jag själv och ni tror.. Jag kommer fixa nästa år som en klocka, jag vet det! :)

Puss Tilda.

PUSSILIPUSS!

hallå alla..

idag har jag bara njutit av det fina vädret & lagat mat.
laga spagetti & köttfärs!.. :)

och sen satt jag typ i solen två timmar.
och det tar sig..
men nu har jag fått på mig lite kläder. ska till jenny med erica :)
bara att sätta på mig thigts var jobbigt. fan vill ha mina korta jeans.
men sen kom det till att man måste ha lena och fina ben. haha!
och jag orkade inte ställa mig och raka benen nu innan jag ska dra. så det blev thigts.
rolig information va ;) ?

ska förbi konsum innan och köpa mörkbrun hårfärg.
blekte mitt hår igår och det blev inget bra, vill inte visa bild heller. skäms!

Men erica kommer snart, måste fixa lite innan. hade så bra så länge. PUSS!

det där med rubrik är inte min grej...

hallå allesammans.. :)

idag gick jag upp halv tio, nej det blev ingen skola, mamma är dålig så hjälper henne med lillebror, och jag har ju ändå inga lektioner så vafan ska jag göra där liksom? bara tråkigt och sitta där. kan jag lika gärna vara hemma med mina underbara :)

just nu sitter jag här, men innan jag satte mig här så rensa jag min sminklåda, haha!
jag slängde fyra stycken mascara , två ögonskuggor, massa kajaler.. sånt som jag inte använder!
men hur fan kommer det sig att jag då har så mycket skit, ? jo jag älskar att slösa pengar, så är det.
men ska sluta med det nu, ska endast köpa det jag använder och det är solpuder, rouge, ögonbrynspenna och mascara.. that's it!

ska snart rensa min bokhylla. men det är inte lika roligt, når fan aldrig upp.. -.-
får alltid hämta en stol från köket, önskar jag hade min pojke som kunde räcka ner allt till mig.

OCH, så har jag beslut ångest....
jag vet inte om jag ska färga håret till mörkbrunt eller blondt t sommarn? :)
eller så blire bara blonda slingor, får se.. :) men det lutar mest åt blonda håller i think.. vad tycker ni??

men nu ska jag ta det sista sen ska jag baka bullar med min mamma :) <3
ska försöka knäppa några kort också.. hihi PUSS!

Me [: old men jädra snygg bild ;) ..

RSS 2.0